OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Jag trivs

Vi fortsätter helgens roligheter med utgång på gamla hederliga statt!

Stockholm nästa!


Haha jag bjuder på en gammal bild för att beskriva hur taggad jag är inför helgens resa! Ikväll kommer det bli G R Y M T på Rise Against och shoppingen kan väl inte bli annat än bra? Ni får se till att ha en toppenhelg, för det ska jag ha!

Mina två senaste köp; Skinn & Mocka



Ganska osminkrade bilder men kläderna är exakt som jag vill ha dom!

Jag har varit på jakt efter en skinnkjol länge för att jag vill hitta en som verkligen är jag och igår hittade jag den äntligen! Ni ska få se den på någon gång :) Västen, som är ännu en i min stora samling, hittade jag på en loppis för 50 kr! Trots att den är en aning stor tror jag den kan bli riktigt cool.

WOW! Imorgon åker vi äntligen till sthlm, tiden har gått så himla fort. Ska packa iordning nu sen iväg å träna. Slänger in ett inlägg imorn innan vi åker :) Puss!

Spontantripp

Åker in till örebro en snabbis för att kika i butikerna och lämna av syster!

Två Favoriter från Chicy



På fredag åker vi som sagt till sthlm för att se Rise Against och shoppa! Jag längtar så mycket att det börjar krypa i fingrarna på mig. Vill verkligen hitta någonting snyggt och jag skulle vilja ha något som toppen från Chicy, antingen i klänning eller som tröja. Älskar fortfarande markerade axlar!

Det ultimata firandet!



Det blev verkligen en kanonbra kväll igår! Humöret var på topp hos alla och efter att ha taggat till riktigt bra musik fortsatte vi mot statt. Där var dansgolvet rena rama kaoset och man fick kämpa lite för att få plats. Haha hur som helst, roligt var det! Med onda fötter avslutade vi kvällen på max och imorse var jag hur glad som helst över att man fick vrida tillbaka klockan!

Hammarby-AIK

Nu drar vi till Stockholm och hejar fram Bajen till vinst!!

Min dag!


Underbar dag och kväll med perfekta presenter och idolmys!

Utöver de presenter som är på bilden så fick jag biobiljett till This is it med Michael Jackson av min käraste! Åh, jag är så otroligt nöjd med allt :) tack tack tack!

Ikväll blir det andra bullar! Nu fixas och städas det för fulla muggar inför middagen och vi laddar upp med grym musik. Snart är det dessutom dags att ladda upp med något gott i glaset, kanonkväll! :)

BIRTHDAY GIRL


Nu är det bara ett år kvar till 20 och den här helgen kommer bli kanonbra! :)

4 favoriter från H&M och massa roligheter


Den här klänningen vore verkligen något till lördagens bravader!

Imorgon fyller jag 19 år och på kvällen firar vi det med grönsaker&dipp, ost&kex samt andra godsaker framför idol, precis som jag vill ha det :) På lördagen blir det istället födelsedagsmiddag för de närmaste vännerna och sen styrs det fest! Passande nog bjuder jobbet på mat från Bofors Hotell imorgon också åså blir det lite innebandy-tittande på lördag. Tillsist åker familjen och Marcus upp till Sthlm på söndag för att se Bajen-Aik.

Fy fasen vilken helg, det kan inte bli bättre!

Humöret är på topp trots konstig kamera


Från boforsdagen då jag agerade fotograf.

MINUS: Min kamera är på lagning för att den krånglar. Hoppas verkligen att jag får tillbaka den snart för nu blir det ju mindre bilder än vanligt. Saknar'n.

PLUS: Idag har jag varit ute och gått med Johan, varit och solat, snart kommer J och Mackan för en spelkväll och helgen närmar sig med stormsteg!

Min favorit från Scorett


Scoretts midseason-kollektion för hösten och vintern 2010. Hur snygg?!

Fransar, kedjor, spännen, peeptoes och nitar - Kolla in hela kollektionen här.

En söndagskväll utöver det vanliga.




Gratis alkohol, karaoke, bubbel, roliga arbetskamrater, god mat och en hel del fylla - Det blev helt enkelt en grym söndagsskväll!

Fullt upp!

Igår jobbade jag natt och idag har jag varit iväg å spelat match. Har precis kommit hem och nu bär det av på personalfest! Mer uppdatering blir det alltså imorgon efter jobbet :) Är riktigt taggad nu!

Pears n' Pineapples


Det här är det roliga fotojobbet jag nämnde för någon vecka sen. Det är det nystartade lokalbandet Pears n' Pineapples och de ville att jag skulle foto deras skivomslag! Killarna var riktigt roliga så det var inte alls något problem och bilderna blev jag nöjd över, speciellt den översta som troligtvis blir på skivomslaget. Galet kul! Besök deras MySpace här.

Vilken bild tycker ni passar som skivomslag?

The way you make me feel


Bild från Tv4.se. Stylingen igår var riktigt bra!

Reza och Erik var de jag tycker lyckades bäst. Grymma. Resten var också bättre än jag trodde och det var helt rätt som åkte ut! Underbart bra kväll :)

Idag blir det loppis och kanske en tur till Karlstad :) Hoppas ni får en bra dag!

You make it so so much easier when life gets hard


glasögon Miss Sixty, halsduk och tee Gina Tricot, jeans Monki.

Det är i princip såhär jag ser ut om dagarna. Slappt och bekvämt eftersom jag sitter vid datorn hela dagen! Hur som.. Det känns jäkligt bra med helg nu! Ikväll ska jag och mitt hjärta köra på fredagsmys med ost & kex framför idol :) Det ska bli oerhört mysigt och dessutom ser jag verkligen fram emot Michael Jackson temat, det kommer bli grymt spännande att se!

Gratis fotobok!


För länge sen var jag inne på Fuji's hemsida eftersom jag hade hittat ett erbjudande om en gratis fotobok som jag såklart blev intresserad av! Just då var jag stressad och tänkte att jag skulle fixa det någon annan dag, men så blev det ju inte.. Det har hela tiden legat i baktanken men jag har inte riktigt haft orken och sen glömdes det tyvärr bort. Men idag hittade jag som tur var erbjudandet hos Elin och såg att idag var sista dagen! Snacka om tur? Så nu har jag dragit tummen ur och ska börja fixa med boken! Tur att man alltid är ute i så god tid...

Klicka in här så fort ni kan och läs vad som behövs göras om ni är intresserade :)

Vårkollektionerna för 2010


Bilder från Linn. Dagmar, Monki och Weekday.

Svart. Fina detaljer. Snörning. Nude. Härliga färger. Skinn. Hålstickat. Jag gillart!

Ett ännu hetare tips!


Emmas lårhöga mockastövlar är TILL SALU! Storleken är 38/39 och här kan ni kommentera hos henne ifall ni är intresserade :)

Ett hett tips

för mer besökare/intressanta bloggar gå in här. Verkligen givande!

You had me at hello


linne Cubus, tights Bik Bok, armband Gina Tricot och Vecko Revyn.

Herregud vilken bra kväll jag hade igår! Öl, goda drinkar, fina vänner och dans till stängning gjorde att det blev en fantastisk kväll :) Jag mådde otroligt nog ganska bra imorse vilket var tur eftersom jag skulle jobba 12-16. Så skönt nu när det är klart. Nu vill jag ha söndagsmys!

Ormskinn



Västen för en 5:a och ormskinnsjackan för 40 kr! Älskar second hand.

Will smile along with you


kofta Cubus, linne & jeans Gina Tricot, skor Din Sko.

Jag är så jäkla nöjd över mina fynd jag har gjort idag! Ni ska snart få se :)

I just can't get enough


Ingen vidare bra bild men halsduken och koftan är desto bättre! Kan vara de bästa höstinvesteringarna jag gjort. Detta bar jag alltså igår när vi kikade idol med alla möjliga godsaker! Härligt fredagsmys.

Idag blir det andra bullar, åtminstonde på kvällen då det vankas fest! Fast först blir det ett besök på en loppis samt stadens second hand affär. Kanske hinns lite innebandy med också? Åh va underbart med helg!

Kan inte bli annat än bra!


En bild jag tog på mitt hjärta för någon vecka sen :)

Jag känner på mig att den här helgen kommer bli grym. Idag väntar myskväll med brudarna och imorgon loppisar samt utgång! På söndag blir det jobb och mys framför one tree hill. Varierat och perfekt.

Djurmönstrat


Vill ni ha något nytt till hösten är leopardjackan något att satsa på. Matcha som på bilden eller byt ut bootsen mot ett par höga klackar, assnyggt!

Nu ska jag fota Nathalie igen och sen ska det tränas :) Puss.

Fullt upp!

Direkt efter jobbet var jag iväg och gjorde ett fotojobb och det var så jäkla roligt, jag trivs verkligen bakom kameran! Nu ska jag lägga in bilderna på direkten sen börjar jag med redigeringen. Så, så värst mycket tid kommer jag inte få över till annat idag. Men det var det absolut värt :)

Vill dansa!



Bilder: Cobrasnake

Tycker det var riktigt tråkigt att jag missade helgens bravader! Är oerhört sugen på att dansa lite men det kommer fler gånger som sagt.. Istället får jag göra av med lite energi på kvällens träning och det är ju inga fel det heller. Fast visst vore det något med några drinkar och fint umgänge?

Fina Nathalie!



Foto: Jag Modell: Nathalie

withnailpolish


Här är ännu en blogg jag läser dagligen. Esther som hon så fint heter bjuder alltid på inspiration, snygga kollage, intressanta inlägg och fina bilder!

Det går bra nu!

Idag har jag varit och fotat min gravida barndomskompis Natta och hon var så satans vacker! Har precis kikat igenom bilderna och jag är så nöjd! Hoppas att hon också blir det :) Idag har jag dessutom sett Bajen ta tre poäng. Det var ett otroligt bra avslut på en så bra helg. Resten av kvällen blir det massa mys :)

If the world stops turning or my legs stop working


linne Cubus, tights Bik Bok, armband Gina Tricot och Vecko Revyn.

Ett hett tips

för mer besökare/intressanta bloggar gå in här.

FAN! Efter en hel del knövel slutade det med att jag måste jobba inatt. Jag som var så jäkla taggad! Aja.. det kommer fler gånger och jag får ju pengar i alla fall..

Nu är jag redo för kyla och höst!


Bästa shoppingen jag gjort på länge. Perfekt inför hösten! Skorna till höger är helt underbart snygga. Jag är kär. I allt!

Båda skorna - Skopunkten 500 samt 400 kr
Vitt linne - Cubus 129 kr
Grått linne - Gina Tricot 129 kr
Leopardhalsduk - Gina Tricot 179 kr
Lila kofta - Cubus 299 kr
Vinröd kofta - Gina Tricot 199 kr

Ikväll fortsätter roligheterna med en spontan utgång. Galet bra helg!

Sweet child o mine

Jäklar vilken dag det var igår. Allt gick precis som jag ville! Hoppas den här dagen blir lika lyckad, hur som helst så startar den med en tripp till örebro :)

I got soul, but I'm not a soldier


Foto: Min älskade pojkvän.

Jag och Marcus åkte ut och fotade lite direkt efter jobbet och jag är riktigt nöjd med resultatet från både honom och mig :) Så roligt! Nu är det återigen helg och jag inleder den med krabba och senare väntar spelkväll. Jag trivs!

Förövrigt så var Tove grym igår på idol, som hon alltid är! Ser fram emot kvällens avsnitt och det ultimata vore att Nicklas och Moa går vidare, sen kan det kvitta :)

if I were a boy


H&M Herr hittar man alla dessa godsaker. Skorna & koftan för bara 399 kr styck är riktiga kap och skjortor går alltid hem! Så snyggt.

Äntligen, ja om man bortser från kylan och det elektriska håret förstås, är vi inne i oktober! I slutet av månaden åker jag med Marcus familj till sthlm för att se Rise Against (gaalet!) och shoppa. Jag längtar så jag nästan spricker! Dessutom fyller jag 19 år :) Grym månad helt enkelt.

RSS 2.0