OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Kandelaber från Chilli



Efter lång tid av letande har jag äntligen hittat den perfekta ljusstaken och den var inte alls så dyr som jag hade tänkt mig! Perfekt att önska sig i julklapp :)

Oj vad den här helgen sprang iväg! Jag och Mackan var ute och åt supergod mat igår och idag har vi jobbat på den årliga julmarknaden på Gråbo! Resten av tiden har vi tillbringat med våra familjer eller vänner. Riktigt bra blandning!

Hattfnatt!


Topshop levererar riktigt fina hattar!

Jag har återigen fått en dille på hattar, fast i den här kylan skulle man egentligen behöva en riktigt tjock mössa för herregud så kallt det är! Nog om det, igår hade jag en superbra kväll som alltid i Karlstad och imorse fick jag trotsa bakfyllan för jobb! Resten av dagen ska spenderas i myskläder framför tvn. Skönt!

Förresten.. när jag äntligen hade bestämt mig angående färgerna på skorna nedan så var dom slut i min storlek. Så jäkla träligt!

Att vara student

En utav de roligaste sakerna i studentlivet är helt klart studenttorsdag! SKÅL!

I want Lanvin not flowers!



Tidigt idag släpptes Lanvin för H&M och det tog inte långt tid förens det var slutsålt! Nu, några timmar senare, finns endast en kappa kvar på damsidan. Mig gör det dock ingenting då kollektionen i sig är otroligt fin men helt enkelt inte min stil. Det enda jag hade velat lägga vantarna på var kjolen i beige och den genomskinliga jackan på bild 2! Fick ni läsare det ni ville ha?

Tack tack tack!


Tack blogg.se för den fina platsen på förstasidan - Alltid lika roligt! 

Matsumoto 3


Matsumoto 3 - Grymt snygga skor från Nelly i tre klockrena färger!

399 kr är inte alls farligt men mitt problem är att jag inte kan välja färg! Har länge velat ha ett par skor i beige, men klarar jag att matcha det? Ett par svarta köpte jag ju nyss.. Men vem kan få nog av skor egentligen? Inte jag i alla fall!

3 rätters och Harry Potter!


Jag, Marcus, Johanna och Daniel bestämde oss för att lyxa till det lite extra igår kväll så vi slog till med en 3 rätters. Ni som tittar på Halv 8 hos mig ser vart vi har fått inspirationen ifrån och jag kan lova er att det var gott! Väldigt lyckat faktiskt och mätta och belåtna myste vi ner oss i biostolen för att se Harry potter :) 

Själv tyckte jag att den var riktigt, riktigt bra och jag ser fram emot den sista filmen! För övrigt så var det en jäkligt bra kväll i torsdags och den här dagen har bjudit på ett spännande innebandyderby och många sovtimmar. Jag trivs!

Detaljer


En helbild kommer vid ett senare tillfälle!

Den här dagen har börjat med lite jobb och snart åker jag till universitetet för en föreläsning. Ikväll däremot händer det lite roligare saker - alla sjömän, det vill säga de jag nollades med, ska mötas upp för en förfest!

Vi är som tur är lediga imorgon så det blir förhoppningsvis en galen, men hyfsat lugn, utgång! På tal om imorgon, då väntas massage, 3 rätters och bio! Det kan inte bli annat än bra så det ser jag verkligen fram emot :)

one of a kind!


Nicole Warne, med bloggen http://garypeppervintage.blogspot.com/

Helt klart min nya favorit i bloggvärlden. Fantastisk inspiration!

Mina senaste tillskott till samlingen!


Vinterskor från Din Sko samt favoriterna från Monki.

Den senaste tiden har mina känslor spelat mig ett spratt och andra saker har prioriterats. Det börjar bli dags att hitta tillbaka till mig själv på många olika plan och jag hoppas det går fort! Mer än så vill jag inte gå in på det som sker men jag ska försöka göra så att bloggen blir mindre lidande utav det :)

Under veckan som gått har jag bland annat capsat och gått ut med fina vänner i Karlstad samt varit i Stockholm på finalen av Svenska Cupen! Ni ska bara veta vilken stämning det var på Söderstadion! Trots förlust är jag mer än överlycklig att jag fick ta del av den magiska händelsen.

Idag fick jag dessutom reda på att jag klarade den första tentan på universitetet och något jag inte redan nämnt är att min, otroligt duktiga, grupp fick 9 av 10 poäng på ett case och var därmed bäst av ca 160 st. W O W!

Fredagens bravader!


Det där med att börja blogga på riktigt efter fredagens tenta, som för övrigt var rätt knepig, gick ju sådär! Istället åkte jag till Maya och Linnea som styrde en hejdundrande fest! Jag körde på en väldigt lätt utklädnad medan andra var mer påhittiga som bland annat Biggest Looser och lite mer blodiga varelser. Så bakfull som jag var dagen efter har jag nog aldrig varit men det har nog aldrig varit så värt det heller :) Karlstad levererade lika bra som vanligt!

Nu är ångesten på topp!


Här är resten av outfiten som jag visade en smula av igår!

Tenta imorgon. Sjukt nervös redan idag. Inför den förra kände jag mig mycket säkrare och längtade nästan till tentadagen, den här gången är det inte riktigt likadant. Det är närmare bestämt K A O S! Jag måste försöka reda ut alla svårigheter idag så att jag klarar den imorgon.

Härnäst ska jag packa, fixa mig och åka iväg till Karlstad för en heldag i biblioteket tillsammans med Amanda. Nu jävlar ska det hårdpluggas!


20 års present av min underbara pojkvän!


Ett oerhört vackert halsband som verkligen är jag! Tack hjärtat :)

Resten av outfiten får ni se imorgon!


Sno Stilen - Victoria Töregren


Kläderna jag har plockat ihop kommer från Monki och H&M.

Skinn och mörkblått är enligt mig höstens finaste kombination. Victoria på bilden visar vägen till en enkel men råsnygg outfit och vill ni ha mer av hennes inspiration rekommenderar jag varmt hennes blogg!

RSS 2.0