OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Gott Nytt År!


Ikväll firar jag in det nya året med 4-rätters & champange!

Vill-ha-plagg och inköp!


H&M har de här tre byxorna för endast 100 kr/st så om de finns kvar när jag ska till Sthlm nästa helg ska jag köpa ett par, vilka tror ni det blir?


Jag hade planerat att komma hem tomhänt men jag kunde såklart inte hålla fingrarna i styr.. Det jag köpte går i orange, svart och guld - så jäkla snyggt både tillsammans och var för sig och allt utom shortsen var reaplagg!

Restaurant Olivia


1. Carpaccio              2. Anna, Johanna & Daniel              3. Laxpasta

Orange, svart, guld


Här är mina favoriter från H&Ms nyheter!

Igår satte jag mig på en buss för att 4,5 timmar senare befinna mig i Norge! Eftersom det var min systers födelsedag gick vi ut och åt på en italiensk restaurang och det blev en supertrevlig kväll med väldigt god mat - Perfekt helt enkelt! Jag kommer dessutom fira in det nya året här så jag ser fram emot att spendera ett par dagar med syrran :)

Julafton 2011!


Det började som alltid med julgröt och en julklapp i strumpan och fortsatte med att vi alla gjorde maten ihop och bakade lite godsaker! Kalle Anka i alla ära men vi höll uppe vår tradition att sova ihoptryckta i soffan under den perioden :) Efter det väntade de efterlängdade julklapparna och jag blev minst sagt nöjd med allihop! Dagen avslutades med kortspel, skratt och mys i soffan!

God Jul!


Jag har haft en otroligt mysig dag hittills och innan jag myser ännu mer med familjen tänkte jag bara kika in här och önska er alla en riktigt God Jul!

Julfest med ekonomerna!


Förra fredagen hade vi ekonomer julfest på vår bar och jag kan lova att det var den roligaste & skevaste kvällen jag varit med om på väldigt, väldigt länge! Det var hävartävlingar, shots, dans, gleeders, TAGGAT FOLK och nya bekantskaper. Så här en vecka senare kan jag fortfarande börja skratta åt allt som hände den kvällen, natten och morgonen därpå - Guldkväll!

Små ljusglimtar i vardagen

Så här i efterhand ångrar jag inte att jag anmälde mig till fotbollscupen för tusan vad roligt det var! Eftersom jag är långt ifrån en stjärna på planen agerade jag mest som peppmänniska - taggad som få! Bäst var avslutningen på dagen som innebar ölhäng med få, men roliga, människor in på småtimmarna!

Den här veckan har varit väldigt medioker, bortsett från två riktigt roliga innebandyträningar, så jag hoppas att den avslutas bättre!


They say I'm better off now


WOW! Jag kan inte fatta att det här älghornet på riktigt sitter uppe på min vägg!? Det var alltså denna "sak" jag hittade på en av loppisarna förra helgen. Helt plötsligt känns lägenheten både mer hemtrevlig och originell!

Den här veckan har minst sagt sprungit iväg och den har bland annat innehållit en otroligt givande KEY-dag, bankett med 3rätters och ett möte med superduktiga Ida Thunberg (fd chefredaktör på Expressen). Av någon anledning, som jag inte ser klart just nu, har jag gått med på att delta i en fotbollscup idag,.. Jag ska i alla fall ge allt och ha roligt så får vi se hur långt det räcker :)

You got me losing my mind


klänningar från Gina Tricot och halsband från H&M.

Bilden är tagen i fredags innan vi åkte till Svartå Herrgård för deras supergoda julbord! När vi hade ätit lax, skinka och massa andra godsaker så att vi nästan rullade fram förflyttade vi oss ner till källaren och biljardbordet. Jag kan skarpt rekommendera herrgården överlag tack vare den härliga stämningen!

Under helgen åkte vi dessutom till olika loppisar och jag hittade ÄNTLIGEN en sak jag letat efter i flera månader! Så fort den är monterad på väggen ska ni få se vad det är! Helgen avslutades med att vi firade mamma som fyllde år :)


You're like a shot of pure gold


Vilken kväll det blev igår! Jag unnade mig ett par kalla med tjejerna och jag var otroligt nog kvar på utestället tills det stängde (kors i taket!). De senaste utekvällarna i Karlstad har inte blivit som jag velat men nu äntligen levererade Karlstad som förr igen. Det är något speciellt med dessa studenttorsdagar!

RSS 2.0