OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Mys!



Lite bilder från dagens skogspromenad, som för övrigt var riktigt trevligt! Haha lite jobbigt också såklart, uppför och nedför mest hela tiden, inte skönt för knäna!

Haha det var många som kom in i "mål" med kommentaren:
- Det var det värsta jävla skiten jag varit med om! :P

Håller med lite lite grann, då det regnade ganska mycket nästan hela vägen! Blött och fuktigt vare. haha jaja :) Vi hade ju väldigt kul när vi satt och vänta på bussen i alla fall. Där trivdes jag.. uuh ;) Det gjorde min dag, helt klart!

Ikväll blir det filmkväll med Michaela, Johan & co! Mycket kul, måste fixa mig nu :) puss

Dagens outfit (?)

Haha nej det kommer inte någon "Dagens outfit" idag, då jag kommer gå runt i mjukisbyxor och tjock tröja. För nu ska vi gå en runda på lite mer än 1 mil! Så då tänker jag inte gå runt i tights och kofta inte, men ikväll kommer det kanske en "Kvällens". Time will tell ;)

Det ska faktiskt bli ganska skönt att gå :) Världens bästa vän, Johan, offrar ju sig trots att han inte behöver, och går med. Hur snäll kan man bli? Vi kommer allt få det kul :)

Så nu ska jag fixa klart det sista och invänta Johan, ha en bra dag hörrni! Puss

Dagens låt

My Chemical Romance - Teenagers

Haha det är väl inte mitt favorit band direkt, men just den här låten var jätteskön! :)

Nu var det klart!

Bajen till UEFA-cupen!! Bäst är vad dom är :)

"Det finns bara en, Sebastián Eguren!" Han satte en straff och kvitterade alltså på övertid, I like!

Så, nu kan jag sova gott inatt :) Puss

Kämpa Hammarby!

Bajen spelar avgörandet i UEFA-cupkvalet idag mot Fredrikstad. Jag kunde varit där, i Norge. Jag var så nära på att åka med, men stannade hemma.. ångrar det lite grann, det hade ju varit en upplevelse :)
Nu när det har gått 85 min i matchen, den är alltså snart slut, gör Fredrikstad mål, lite jobbigt! Om vi inte gör mål betyder det att vi är ute..

HAHA va komiskt :) Nu när jag satt och skrev det här, gjorde Bajen, 1-1! ÄLSKA. Vid seger eller oavgjort är Bajen vidare, kämpa Hammarby!


sweep me off my feet

image214 Orlando Blom och Johnny Depp
När vi ändå är inne på Pirates of the Caribbean så måste jag självklart ha med dessa två snyggingar! De fick allt med otroligt bra och snygga skådespelare till filmerna, det gör dem bara bättre! :)

(  Tänk om man kunde ha såhär lockigt hår jämt :) Det skulle jag tycka om! )

Gorgeous

image213 Kiera knightley
Här kommer ännu en bild på en av mina absoluta favoriter, Kiera, älskar hennes filmer. (Pirates of the Caribbean 1/2/3 är några av mina favoritfilmer) Hon är sådär konstnärligt vacker, hoppas ni förstår hur jag menar, annars ser ni ju bara på bilden ;) Hon är bara så fin!

Top Model

japp nu börjar de :) haha jag följer programmet slaviskt (nästan i alla fall, haha!) ;)

Någon annan som tycker om Top Model?

Fixat

& klart! Höll dock inte på så länge alls, men vart väl rätt nöjd ändå :) Fixade som sagt headern åt min syster jojsie, hon har dock inte kommit igång med bloggandet än på grund av flytten och allt skojj hon håller på med! Men ni kan ju besöka henne i framtiden :)

Nu ska jag sticka iväg och träna :) yees va gött, puss!

Yees

Träningen är lite kortare idag, cirka 45 minuter tror jag, för att herrarna har match. Trist att träna en så kort tid, men ändå kul att kolla match :) För den kommer jag verkligen stanna och kolla på, det finns ju inge roligare än innebandy!

Oj så rastlös jag är just nu, men känner ändå inte för att göra någonting! Helknäppt är det.. men kan ju försöka få till en snygg header till min älskade syster! ja.. så blir det nog..
Återkommer senare :) puss

cause I'd give anything to hear you say,
I've been loving you eternally.

Bad news

Rektorn godkände inte vår Frankrike resa; SYND! Vilket jäkla pucko, det hade ju varit ett jättebra sätt för oss att lära oss språket och allt möjligt om Frankrike. Vi som hade längtat så..

Fast vi funderar ändå på att betala allt själva och åka iväg den gruppen i alla fall :) Får se vad allas föräldrar tycker om de, så ska inte ge upp hoppet ännu ;)

Nog om dåliga nyheter, allt är fortfarande på topp! :)
- Imorgon har vi bara en promenad på typ en mil, men det ska ändå bli kul :) bättre än lektioner!
- nästa tisdag har vi utedag på biologin, också bättre än lektioner!
- nästa onsdag är vi lediga
- nästa fredag är jag ledig; INNEBANDYCUP! En hel helg i Göteborg, kan det bli bättre? Hoppas vi får lite tid över till shopping också :) haha
- helgen efter det är det Ännu en cup, också den en hel helg (vart vet jag inte riktigt)

Och denna helg är jag ensam hemma :) Det kan vara skönt ibland! Så de goda nyheterna var fler än dom dåliga, tur de :) Nu ska jag vila framför tv'n en stund! puss


Dagens outfit


Tröja - Gina Tricot
Linne (egentligen en kjol) - H&M
Jeans - Cheap monday
skor - wedins
+ jättefin ring från Ny design, den finns dock inte med i shopen på internet.

Fick till en knut i håret idag, brukar aldrig lyckas få en snygg sådan så det var första gången jag gick i knut offentligt idag! Haha men det får det allt bli fler gånger :) Både skönt och fint!

onoo

Tänkte lägga in dagens outfit nu, men jag hinner inte det! så det kommer senare :) helt plötsligt fick jag jättebråttom, måste rusa! puss

Vill ha 2

Har ett väldigt stort vill-ha begär idag, känns som om det var länge sen jag shoppade, trots att det var i förrgår.
image209Den här klänningen står långt upp på listan, eftersom jag är sugen på att köpa en skjortklänning! aah vill ha :) Denna finner ni hos ellos! Är den inte fin?


Misslyckat men ändå så lyckat

Lite flummigt inlägg, men ni måste inte läsa..

Haha ja rubriken stämmer väldigt bra :) Idag bestämde Jag och Johan oss för att bara sätta oss på en buss och bara åka (i brist på annat) Så vi åkte runt lite här i kga, vi tänkte att det kunde vara lite kul och se folk åså :) Däremot råkade vi hoppa av vid fel tillfällen, missa bussen, åka för långt och sådant, men det gjorde bara det hela mycket roligare!

Jag skrattade så sjukt mycket när det kom en bil och jag sprang av vägen fort som sjutton (trots att bilen var långt borta) Låg till och med på marken och skrattade, kände mig som en pårökt hippie. Haha ni behöver inte se någon likhet, men jag gjorde det i den stunden. Haha, när johan inte fatta hur jag menade först skrattade jag bara ännu mer!

Roligt var det också när jag såg en jag kände igen, och tyckte att det såg ut som någons farfar. När vi kom fram till att det liknade johans farfar blev det ännu mer skratt. (orkade inte skriva hela historien så ni fattar nog inte det roliga, man måste ha varit med för att fatta det) Men kul var det i alla fall :)

Det som gjorde min dag fulländad var det som hände i slutet av "trippen", men det tänker jag inte skriva här :)

Det var helt enkelt en väldigt minnesvärd dag, (då det även gick väldigt bra i skolan), för tillfället är humöret på topp och jag trivs som aldrig förr! Var bara tvungen att skriva av mig det här för att jag senare ska komma ihåg det :)


Vill ha

image206Jag har tidigare bloggat om detta nagellacket här, men måste visa det igen. Lila naglar måste vara det finaste som finns just nu (tycker jag!) Har varit på jakt efter ett länge, men inte hittat. Kanske gör jag det nu i veckan när jag åker till karlstad, I hope so! Färgen heter förresten Bahama Mama :)

Vad tycker ni om lila naglar och vilken färg tänker ni satsa på i höst :)?

Top Model

image205 Ja nu är det dags för top model, nice :) Tänk om man hade turen att se ut som Tyra Banks! Det hade inte suttit fel ;)

Dagens Bild

image204Mischa Barton

Innan jag såg Mischa på den här bilden var jag emot hennes val av ny hårfärg. Jag gillade hennes blonda hår, hon passade så grymt bra i det :) Men när jag såg den här bilden ändrade jag mig, är hon inte väldigt vacker? Hon ser sådär frän ut :) Japp därför blir det Dagens bild!


Galet kul!

Det är precis vad min dag har varit, men nu ska jag äta :) så jag återkommer med några inlägg senare ikväll! Tänker lägga mig och kolla gårdagens Top model som jag spelade in :) Puss

Dagens outfit


Idag fick det bli en lite mer höstig outfit :) mys.

Tights - Indiska
Sjal + ribbat linne - H&M
Skor - Wedins
Tröja - Gina Tricot
+ klocka, väska och någon mysig kofta!

Har inte listat ut vilken tjock tröja jag ska ta än, men någon måste jag ha. Även fast solen lyser jättestarkt ute så är det kyligt, men så länge det inte är snö är jag glad :)
Måste ut me gumman (hunden) nu och sen sticka iväg till skolan, ha en bra dag :) puss!

This years love


David Gray - This years love

Hittade en länk till den här låten hos rar, och fastnade direkt. Finaste låten jag hört på länge faktiskt, därför blir den "Dagens låt" :)

I want you bad

Kvällen var riktigt trevlig :) Jag trivs helt enkelt! Fotbollen var nice, och folket som var där var ännu bättre ;) Det enda dåliga var väl vädret, när blev det såhär kallt!? fryser fortfarande ju..

Allt för mig :) puss

Kvällens outfit

 
Tee - Gina tricot
Jeans - Fornarina
Tröja - Ralph Lauren
Skor - Wedins
Väska - H&M
+ klocka

Skönaste outfiten på länge, älskar allt jag har på mig. Väskan är jag nästan mest nöjd med :) jaja nog om detta, nu börjar "So you think you can dance" Missa inte det, sjukt bra :) Puss

otur

Imorse när jag skulle kolla på de rostfärgade tightsen så såg jag att de var helt fläckiga, så jag tänkte att jag skulle åka ner efter skolan. Vilket jag gjorde, och så fanns de inte kvar i min storlek :( Synd! Men fick pengarna tillbaka så jag ska ner och kolla om några dagar och se ifall de har kommit in :) Måste ha dom!

Skolan idag var lika bra som alla de andra dagarna. Jag har så mycket energi :), dock inte på fysiken. Men men, de ska allt gå ändå! Efter skolan var jag nere på stan och Ikväll ska jag nog åka och kolla lite fotboll (istället för att träna), lika bra att vila knäna lite. Spelade ju innebandy igår på idrotten, så Sjukt kul :)

Imorgon har vi ett litet prov i engelska, så nu väntar en massa pluggning. åh så kul :/ Mycket roligare att plugga i skolan än här hemma, där finns det ju massa kul folk att kolla på emellan lektionerna :)

Haha för att inlägget inte ska se så tråkigt ut lägger jag ut en bild på min favorit;
image198Michael Jackson.
Lite frän keps/mössa har han allt :) Han var så otroligt söt när han var liten, med håret och allt. I vilket fall som helst så är han världens bästa sångare/dansare! Helt amazing. I love


Dagens outfit

 image196Dålig kvalite pga förminskning av bilden.image197Dagens outfit består av;
Kofta & Tee - Gina Tricot
Tights - H&M
Skor - Wedins
+ klocka & väska.

Så nu får jag hoppas att skolkortet blir bra, lite träligt om det inte blir det. Haha jaja :) Ha en bra dag! puss


Panik

Förut idag fick jag reda på att vi ska ta skolfoto imorgon, vart lite chockad för jag trodde det var långt kvar! Haha men sen tänkte jag inte mer på de förrän nu ikväll, då jag kom på att min hårfärg inte va den finaste! Då allt det mörkbruna har gått ut, så Elin blev min räddare i nöden då hon kom och färgade mitt hår! :) Bäst.

Så vi åt lite (mycket) hallon sorbet och pratade :) Mys! Jag blev mycket nöjd med håret också förresten :) Efter det så fixade jag med min nya header, kände för något ännu enklare så det fick bli såhär! För ett tag i alla fall, jag jobbar på att få till en supersnygg, men det kommer nog inte än! Haha, men nu ska jag sova :) puss

Vad tycker ni om den nya headern?


Shoppat

Ja det blev som sagt lite shopping, och nu tänker jag bjuda på lite mindre fina bilder (färgen är inte som på bilden);
 
Spray och de "rostfärgade tights" - H&M, favorit affären!
Plattång - Strå't Vassare
Blå tights - Lindex

Älskade älskade färgade tights, haha! Var ju egentligen på jakt efter dessa;  men men, de kommer också få komma hem till mig någon dag :) Nöjd är jag i alla fall med dagens köp!

Vill ha

Dagens "vill ha" är verkligen denna superfina jacka!image189 Kostar 399 kr och finns på Gina Tricot. Johanna testade den när vi var på stan i Borås, den satt så fint! Men jag vill ju spara mina pengar :/

Haha på tal om spara.. det blev lite impulsköp när jag och Elin var på stan förut :) Visar bilder senare! ciaao så länge.

Dagens outfit


Kofta & Tee - Gina Tricot
Jeans - Miss sixty
Skor - skopunkten
Armband - samma som de senaste gångerna :)

Haha tur att jag bara hade datorn avstängd i cirka 5 minuter då, jag säger ju att vädret är konstigt! aja whatever, något som är jobbigare är att jag glömde mobilen i skåpet :/ (dagens i-lands problem. Haha) Nej men nu måste jag faktiskt åka tillbaka och hämta den.. och sen vidare ner på stan, plattång måste inhandlas eftersom Johanna tog med vår till Borås. Efter de ska jag plugga, det är min dag de. Puss

Muller

Ja nu åskar det här, mindre kul! Vädret är sjukt knäppt, först regn sen sol osv. Stänger nog av datorn ett tag tills det lugnar ner sig! Sen återkommer jag :)
Puss

--------

En "Dagens outfit" kommer senare, har ganska bråttom nu. Haha som vanligt :)

puss


Dagens bild

image186
Den här bilden får avsluta dagens bloggning! Den är SÅ frän; Bajen Bäst! :)

Inspiration

image185
H&M:s nya kampanjbilder var riktigt snygga! Jag vill ha allt på bilderna, haha om man ändå hade någon miljon över..
Bilderna finns här. Förresten gillar jag luggen hon på bilden har sjukt mycket! :)

Shoppat

image183  image184
Dessa skor blev det, och som vanligt är jag inge vidare på att ta kort! Haha men ni kommer nog få se dom på snart, I like! :)


ups..

Nu kom jag på varför jag är rastlös.. självklart är det för att jag egentligen måste plugga! Men det är ju mycket roligare att fixa med kläder :) haha! jaja får väl plugga lite och fixa lite, eller nåt! Puss

Ashley Olsen

image177Alltså, det där håret är to-die-for! Jag är nog sämst i världen med att fixa håret :/ Jag tycker det blir jättefult varje gång jag sätter upp de.. men jag vill ju ha de uppsatt! Haha oj vilka problem ;) Ashley lyckas däremot väldigt bra, som vanligt :) Skorna och sjalen är ju helt underbara dom med!

Nu är jag jätterastlös, så ska fixa och dona lite här hemma :) Behöver städa mitt rum grundligt, fixa med kläder, och sen städa johannas rum så jag kan ha de som ett litet tv rum medan hon är borta :$ Sen när hon kommer hem får hon självklart ha det igen :) Och ikväll blir det i alla fall Beck med Johan :)

Vad ska ni göra ikväll?

Inspiration

image176 Sofi Fahrman
(Bild från StockholmStreetstyle.se)

Hon har grymt snygga kläder på sig på den här bilden, älskar de lila skorna :) (Galen i skor som jag är) Allt blev så fint ihop :)

Shoppat

Sådärja, idag blev det en bättre shoppingdag :) Två par skor fick följa med hem, riktigt snygga tycker jag! Kommer bilder senare :) Sen ringde Stina och sa att hennes pappa ville åka hem, så då var vi tvunga att lämna stan tidigt, och nu sitter vi hos Johanna och väntar på honom. Synd, jag hann inte ens till H&M för att kolla efter de gula/orange färgade strumpbyxorna som jag såg på en blogg igår. Very nice var dom i alla fall, får kolla de i Karlstad när jag åker dit.

:( Vill inte åka ifrån Johanna, hon är bäst! Älskar dig.

Kommer mer när jag är hemma sen :) Puss

Färgade ben

image175 Som ni kanske redan märkt vid det här laget så älskar jag färgade ben :) Så ska verkligen köpa dessa strumpbyxor som kommer från indiska , I like! Haha så bra, när vi gick på stan idag hade vi lite halvt bråttom eftersom vi skulle hjälpa till här, så vi missade gatorna som hade indiska och scorett.. SYND! Men ska åka in till karlstad någon dag :)

(och jag skrev nog johannas "lägenhet" förut, men det är bara ett rum, men Hur mysigt som helst verkligen:) Mamma&pappa åkte hem förut, så nu är det bara jag och Alex som är kvar här, så åker vi hem imorgon med Stinas pappa. Great :)

GÖTT att Bajen vann också, skönt med tre poäng! Castro-Tello och Zengin gjorde mål, skönt.
- Zengin är vår, Zengin är vår, Vi har Erkan, Zengin är vår! ("segern är vår"- sången) Haha skönaste ramsan!
Najs

puuh

Är dyng trött, har ingen aning om varför :o Sov lite nyss medan de andra fixade saker. De håller fortfarande på men jag är för trött för att hjälpa ;P haha! Fast ska plugga lite också. woho

Skulle gå i Borås second hand affärer idag, men hade ingen tid till de. De va synd :/ Men till stan kom jag, hittade jättefina långa "skinn"handskar på Gina tricot, men de fanns inte i XS så de var för stora. Synd! Köpte svarta pärlörhängen bara :) Bra att spara pengar ibland!

Nejni, nu ska jag vila upp mig lite så jag är pigg ikväll :) Förresten, Bajen spelar mot BP idag, skulle vara kul medd vinst! :) Puss

Underbart

Mitt första (egentligen andra, var här och kolla johannas skola en annan gång) intryck av Borås är att det är helt fantastiskt! Älskar den här staden :) Johannas lägenhet är jättemysig, och det blev jättefint med möblerna! Jag kommer komma och hälsa på hur mycket som helst!

Idag ska vi ut på stan lite sen fixa till det sista i johannas lägenhet. måste gå nu, puss!


Borås

Håller på och packar nu, det går inge vidare.. Min garderober känns tomma. Det kanske "måste" bli en tur på stan idag :) woho! Men nu ska vi snart åka, puss!


Vill ha

image174
De här snyggingarna kostar 800 kr, borde man slå till? Min skohylla skriker efter nya snygga skor, :)

The day

Frankrikeresan ser ljus ut för oss, om bara rektorn är snäll och godkänner den! Jag hoppas :) Skolan var nice, sen åkte jag iväg och klippe mig och missade fysiken (Yes!) och lugg blev det som sagt. Resten av dagen vet ni, promenad (som dödade mina knän lite till, trodde inte det var möjligt) och sen träning!

Kunde inte vara med fullt ut på träningen och var lite seg :( men det får man vara ibland, jag är på topp nästa vecka istället :) Nu på kvällen har jag bara ätit en massa kakor och min älskade grönsakssoppa (älskart), framför datorn.

Imorgon åker jag till Borås och är där hela helgen, ska flytta ner Johanna, men älskade älskade syster! Kommer sakna dig galet mycket på dagarna trots våra små tjafs ;) MEN sluta inte besöka min blogg under helgen för de, för kommer antagligen lägga in ett antal inlägg från pappas bärbara (får se om jag får tillgång till internet)

Förresten, ledig från skolan imorgon, sånt tycker jag om :) Ha en bra helg! puss


Hayden Panettiere!

image173 Både hon & klänningen är otroligt vackra! åh så fin :)

Hayden är skådespelare (och även sångerska) och har varit med i filmer/serier som; Bring it on - all or nothing, Helens små underverk och Ally McBeal. Har dock inte sett någon av dessa, så vet inte om hon är bra eller dålig! De enda jag vet är att hon är supervacker :)
OJ; jag läste nyss att hon var född 1989, människan är ju bara 18 år och ser sådär bra ut (hon fyllde förresten för två dagar sen) Haha de va värst :)

Dagens outfit x2


Bild 1: Min favoritoutfit                                          Bild 2: Ut&gå outfit                   
Jeansjacka & klocka: gammal!                             Ribbat linne - H&M    
           Tröj/klänning & Tights - H&M                                           Shorts - Golddiga
               smycken - de vanliga :)                                                                    
skor - wedins                                                         
                                                                                         
Bild 2 la jag in för att visa min lugg :) som ligger lite knäppt på bilden, men skulle bara visa att det blev lugg i alla fall :) Ciao så länge.

Inspiration

image170Med rubriken men jag inte att jag känner för att gå runt helt i orange, utan att jag blir inspirerad till att använda lite orange färgade plagg :) Det är till exempel grymt snyggt med oranga tights/strumpbyxor. Det ska jag nog satsa på om jag hittar några :)

Nu ska jag åka iväg och träna, kommer kanske inte gå så bra då jag nyss var ute och gick en och en halv timma med Johan, har galet ont i knäna nu.. jaja får se! Kul ska det bli i alla fall :) Puss


I like

 (tryck på den om den inte funkar)
Den här låten från music and lyrics är så fin! :) Filmen är för övrigt riktigt bra, enligt mig. Nu måste ja fixa mig inför skolan :) puss

Dagens låt

Michael Jackson ft. Diana Ross - Ease on down the road

Kan lätt ändra titeln till Årets låt, haha :) Jag har alltid tyckt att MJ är bäst, inom musik & dans, älskar allt han gör. Jackson five till exempel, hur underbara som helst, love it!


Vackert


Jaimie & Hok dansar, och hur de dansar! Brukar inte gilla sån här dans, gillar mer; hip hop, breakdance, ja ni fattar nog :) Men denna dans gör verkligen så att man fastnar, sjukt! Sjukt bra alltså :)


Hok dansar galet bra här, och jag la in även denna filmsnutt på grund av att jag ÄLSKAR låten. Jag blir så glad av den, måste ladda ner den genast! 

Imorgon blir det mer modeinriktade inlägg, hoppas ni har överseende med mitt dansberoende :) (även fast jag inte dansar själv så älskar jag att kolla på de) Nu väntar sängen :)! gonatt

Rekord

Kul att jag får mer och mer läsare :) Idag har det blivit rekord och det ökar fortfarande, sånt är kul att se! Kommentera mera också ;)

å Shauna och Cedric åkte ur "So you think you can dance", lite sorgligt men de bästa är fortfarande kvar, yes :)
Ciao


Jag trivs!

Idag var det bra i skolan igen :) sen åkte jag hem, satt här lite för att sedan plugga & kolla tv! One tree hill repriser går ju på tv'n, har sett ett antal gånger men älskart lika mycket för de :)

Runt sex åkte jag iväg för att chilla med Johan och några "gamla" goda vänner i deras nya replokal :) Mycket underhållande och kul! Sköna killar de där :)

Nu är jag hemma och packar lite med syster, och ska börja göra kakor (är så sugen på något hela tiden.. och fuskade med godis i förgår så tänker inte göra de igen, jag ska hålla mig till fredagar är det tänkt) 

Sen är det ju Sverige - Usa på tv'n som jag självklart kollar på, OH AH KENNEDY VI SÄGER OH AH KENNEDY. Haha gammal Bajen spelare :) Jag tycker han borde komma tillbaka, saknarn!

Det var min dag de :) Puss


Dagens låt

lasse lindh - ingen vind kan blåsa omkull oss nu

jag har blivit kär i alla låtar han kommit med, och denna är inte ett undantag! Han har så mysig röst :)

Dagens outfit

image169 
Skor - Skopunkten, Klänning - Lindex, Shorts(som inte syns) - Zara, Armband(som sitter på höger armen) - De två jag oftast har :)

Varför är det så att jag helst plötsligt är supernöjd med håret när det närmar sig klippningstiden (imorgon), jag har ju varit hur onöjd som helst under en längre tid. Haha jaja.. jag måste ju klippa mig i alla fall, så får bara hoppas att det blir bra :)


Dagens, eller.

Tänkte precis lägga in dagens outfit, men så kom min syster (som klarade uppskrivningen, Grattis:)!) hem med sushi, mums :D Så fortsätter blogga sen! puss

Missad

 Killen som dansar här är min absoluta favorit :) Jag upptäckte nyss att han inte var med på bilden här nere. Så därför la jag in deras dans från igår, så najs! Kvaliten på filmen är dock inte så bra, men det får duga:)

Nu ska jag fixa mig och åka iväg till skolan, puss.

I like!

image166
De här är mina favoriter i "so you think you can dance" (+ 2 till) Hälfen av dom som är med är mina favoriter, de är bra :D haha! Alla andra är också sjukt bra, hur fan lyckas dom?! Hon i röd tröja är så fin :), har ingen koll på vad dom heter, även fast jag följer de. Great ;)

Skola imorgon, så gonatt på er :)

Lycka!

Träningen idag var kanonkul, verkligen! Tränare Zäta var inte där idag, därför blev det mindre styrka och mer skottövningar :) (kul med lite omväxling, även fast det är bra att träna styrka) Gick lite segt i början, knäna var inte på topp, har schlatter och någe mer. Har haft knäproblem i flera år nu :/ Men inte tänker jag sluta med innebandyn för de :) Fick ont redan på uppvärmningen men det var tur att jag inte la av, för har inte haft så kul på länge :)

Lite synd att inte Zäta var där, jag gjorde ju två super najsiga mål när vi körde två-mål (oj vilket skryt, men jag blev så nöjd med mig själv eftersom de hade gått rätt dåligt på övningarna) :) vårt lag spelade toppen bra :D Kul!

Haha det var sjukt kul när vi skulle plocka in sargen också, Jag och Camilla, vilket tempo ;) Tävla gjorde vi också, hahaha alla hade riktigt kul :) mys

Nu ska jag fortsätta kolla "so you think you can dance", älskar de programmet :) ååh vilket bra humör jag är på, så kul :) Puss


Träning

image165
Haha var klar för cirka 20 min sen, tänkte åka iväg och kolla killarnas träning lite innan vi börjar, men så fastna jag vid bloggen! Lika bra, men nu ska jag åka iväg och göra något av de roligaste som finns; lira innebandy :)

Puss

Dagens outfit

 
På den sista bilden ser det ut som jag har världens kortaste ben (okej jag har korta men kanske inte riktigt så korta, hihi) Men jag gillade mitt hår så mycket på den bilden att jag tog med den ändå :)

peeptoe-flats - Bianco
systers Shorts - Topshop (de skönaste jeansshortsen jag haft på mig någonsin)
Tee - Zara
Armand; Tjockt - Gina, smalt mammas.
+ Den svarta Friss & co väskan som syns lite i bakgrunden.


vive la france

image160 Haha! Bäst av allt idag var att vi bara va fem elever i franskan (endast tjejer också) och vår lärare är lite sugen på att ta med oss till Frankrike, fatta underbart! Haha :) Har förresten redan varit där två gånger, men en gång till skulle inte skada! Men det är absolut inge bestämt, vi speckulera bara lite om det..
 Höstlovet blir det i såna fall, tror jag, det skulle vara så jäkla kul, (förresten hade jag & johan tänkt att åka dit nästa år, så detta vore ju perfekt)

jaja ska inte bli allt för glad i fall det inte skulle bli något,. Hihi :) Nu ska jag plugga, för att sedan vila och sen träna! Yes :) Haha förresten så har vi en vecka med bara favoriträtter här hemma, eftersom systeryster ska flytta till Borås ville hon äta sånt hon inte kommer äta då. Haha mums! 

Oj, är lite skrivsugen (kanske för att jag egentligen borde plugga?) haha :) Skoldagen var riktigt najs idag, så skönt med ny energi. Hoppas den inte tar slut allt för fort bara. Jag trivs!

ciao :) Hrm, ta en min rubrik allt för seriöst, haha!

Najs

image159
Jag gillar nästan allting på denna bild (skorna inte mina favoriter, men dom är inte jättefula) Håret är snyggast, jag är helt kär i de :) Blusen, väskan, skärpet, byxorna; kan det bli snyggare?

Nu ska jag åka iväg till skolan :) Dagens outfit lägger jag in bilder på senare, när jag kommer hem. Ha en bra dag, puss!

Kul kväll :)

För det första så har dagen vart superbra, jag är helnöjd, trots skolstart! :) Nått som gjorde dagen ännu bättre var att vi åt min favoriträtt, kan inte förklara den. men SJUKT gott! Sen kom Johan runt nio, haha så jävla kul hela kvällen! Dampa & skratta, som vanligt :) Självklart kollade vi Scrubs, som är så jävla bra.

japp, och nu ska jag sova :) gonatt


Vilken stil har du?

Nu finns det ett litet roligt test på La Redoutes hemsida, sådär kul att göra när man känner sig lite rastlös :) Testet hittar ni HÄR

image158

"Du är TRENDIG

Du gillar att hänga med i de senaste trenderna. Du tycker om att känna dig unik och blandar stilar som du vill, för att skapa din egen stil. Kläder och mode är ett intresse för dig och din garderob är alltid uppdaterad."

Ja de stämmer väl ganska bra tycker jag :)


Vill ha - mössa

image157 Mössa från Indiska
Åh är fortfarande sugen på hösten/vintern, och alla dessa mysiga koftor och mössor :) Haha jag har alltid hatat (jag vet att det är ett starkt ord men det är så) mössor! Har aldrig velat haft någon på mig även fast det har varit väldigt mycket minusgrader, de skulle ju förstöra frisyren ;) Men inför denna höst/vinter har jag av någon anledning ändrat mig, för just nu är jag på jakt efter den perfekta mössan! Denna från indiska är najs, ska testa den om jag hittar den :)

För även fast jag tycker om mössor nu, så måste dom sitta perfekt annars funkar de inte. Haha :)

Veckans blogg

ups, skulle egentligen lägga in de här igår men orkade inte riktigt :P

Denna veckas blogg (den som var alltså) är Alma H, tycker om den jättemycket! Rolig att läsa, mycket bilder, och hon har väldigt bra smak :)! Inte nog med detta, har ni sett kjolen hon syr upp? Galet snygg! :D Många av er har säkert redan besökt hennes blogg, men om det är någon som inte gjort det, gör de!


Sådärja!

Igår gjorde jag den sista resan för detta sommarlov (som jag ska sammanfatta när jag får tid) :)
Mysig resa till Sthlm med familj, dock en kortvarig sådan eftersom vi bara åkte fram och tillbaka, men det var kul ändå!
Så.. matchen då, jo den förlorade vi med 1-0, sjukt tråkigt! Haha domaren hade det svårt där i slutet, väldigt hatad av Bajenklacken, så knäppa beslut! Men man kan inte skylla förlusten på domarn, för vi spelade väldigt dåligt måste jag säga :/ Felpass hit och dit och okoncentrerat tyckte jag. Bättre lycka nästa gång :) Skit i tabellen, Bajen bäst ändå!

När jag kom hem gick jag och la mig direkt, och gick till skolan imorse när jag vaknade. Schemat var mycket bättre än vad jag hade tänkt mig :D Very najs, och skönt med lite nya människor på skolan :)
Ja hela dagen var superbra (faktiskt), förutom minnesstunden på morgonen, fy fan vad sorgligt :/
Aja får hoppas att jag känner mig lika glad resten av skolåret, vilket jag tvivlar på! Haha :)

Hur var eran första skoldag, bättre eller sämre än vad ni tänkt er? :)


Sthlm :)

Jag och Johan hade plugg dag idag med me, från 11-2 :) Riktigt bra gjort, och båda vart hyffsat klara! Brabra

Nu ska jag fixa mig och så åker vi snart :D Gött att få komma till söderstadion och sjunga "Just idag är jag stark" med flera tusen Bajare, det har jag saknat! Lycka :) Skulle sitta fint med en vinst också ;p

Så det blir inga fler inlägg idag, då jag kommer komma hem inatt, sen börjar skolan imorgon. Skojj..

Ha en bra dag :) puss

Klippning

image155 Reese Witherspoon
På torsdag ska jag klippa mig och jag funderar på att klippa mig som Reese (Nu har jag som på den lilla bilden) Hennes var jättefin :)

Har ni några bra tips på snygga frisyrer?

Bästa helgen

Det vart som jag hoppades, en mycket mycket trivsam kväll :)

Helgen innan skolstart kunde inte ha varit bättre, om man tänker på gårkvällen, idag & Bajen imorgon och sen det där som värmde lite extra (a) Bäst helt enkelt, jag trivs!

Dags att sova, gonatt :)

Dagens outfit

Eller rättare sagt kvällens ;)



haha båda bilderna blev ju sjukt fula! men har inte riktigt tid att ta bättre (som vanligt..)
Skor - din sko
tunika - gina tricot
lacktights - American Apparel

Tillkommer gör antagligen en kofta, smycken och kanske den senapsgula sjalen :) får se!
Puss

panik!

jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll?! Det blir rätt mycket folk så man vill ju se bra ut ;)
Om en timma ska jag vara klar och jag har inte börjat sminka mig än.. men det är ändå kläderna som tar längst tid! Ska jag ta lacktightsen tro :)? Hjälp!
Måste nog börja fixa nu :) Jag hoppas (och tror) att det kommer bli sjukt kul ikväll :D

Va har ni för planer ikväll? puss

Idag

Både jag och Johan har ett arbete som skulle vara inne innan sommarlovet, och vi började båda med det ungefär för en vecka sen (typ) Ingen av oss har lust att göra klart de eller jobba på de överhuvudtaget, så då kände jag att de kanske går bättre om man pluggar tillsammans! Haha så de va vad vi gjorde imorse runt 11, omgasch!
Haha jag vet inte riktigt om det hjälpte att vara två? men vi kanske fick lite gjort på våra två pluggtimmar, haha vi prata mest (A)

Sen åkte han hem och jag åkte ner på stan för att köpa lite block och så.. efter de har jag bara slappat :) Ikväll har min syster "avflyttningsfest" haha, för hon flyttar till Borås nästa helg :( Kommer sakna!
Hon ska börja på textielhögskolan, avundsjuk är jag! Hon är bara för bra :)

Så ska väl börja fixa mig om någon timma eller något, och tills dess ska jag bara vila :) är sjukligt trött eftersom jag var tvungen att ställa klockan på väckning imorse, och kunde därför inte sova ut.

Jaja :) puss


Vill ha

image152Jag blev riktigt sugen på den här tröjan när jag såg den på Monki, vet inte hur den ser ut i verkligeheten (ska åka in till karlstad någon dag och se om jag hittar den) och testa den :) Någon som vet? Den ser så mysig ut på något sätt :)

Dagens bild

image151 
Kiera Knightley är drop-dead gorgeous på den här bilden!

Favoriter

image150
Bilderna finns på http://stureplan.se

Det här är mina favoriter från alla visningar och allt mingel under Stockholms Fashion Week. Längst ner i det högra hörnet är det bilder från Styleins visning. Det fanns inte mycket jag tyckte va snyggt från deras visning men kläderna på dessa bilder är så sjukt snygga!
I det vänstra hörnet längst upp är det en bild från Cheap Mondays visning, åh så snyggt detta var! Så ska ni gå klädda killar ;)
Tjejen i mitten är min favorit :) Håret var skit snyggt! 

 

Roligt

Ja skämta inte :) Bästa kvällen på väldigt länge här hemma i karlskoga!  Jag och Johan bestämde oss för att gå ut på stan och kolla folket lite, började segt sen blev det Hur bra som helst :D Stod och pratade med Emma och Vicktoria i två timmar :) Sen kom det förbi massa andra också, kul var det!
Fast det allra bästa var nog precis innan jag gick ut (A) haha de gjorde min kväll de :)

Jaja :) sitter väl här ett tag till sen ska ja sova :) puss


Dagens outfit

Idag har jag gjort absolut ingenting! haha :) Jag satsar på att vila upp mig rejällt inför skolstarten. Men nu sitter jag här duschad och påklädd (har gått runt i sovtröja hela dagen) Haha lika bra ;)
image147
 Körde me lite färg på läpparna :)
Linne & Jeans - H&M
Kofta & Armband - Gina tricot
Smalt armband - mammas

Nu ska jag äta kräftor :) mums! Puss


Vill ha

image144     De här två skorna från topshop skulle väldigt gärna få komma hem till mig :)

Dagens önskeoutfit

Project Runway 3; gillar de programmet väldigt mycket, de gör så snygga kläder! Avundsjuk blir man, oja :)
image141 De här är klänningen som Uli gjorde i onsdagens program. Galet snygg! Modellen är också min favorit, haha jag har alltid önskat mig sånt hår! De är så coolt :D

Därför får detta bli dagens önskeoutfit! :)


Träningsvärk

image140På bilden är jag i mitten efter att ha gjort de enda målet (i slutminuten) i förra årets match mot degerfors (derby) Bästa känslan jag varit med om! :)

Just nu har jag liite problem med att röra på mig, haha att gå, resa mig upp, sätta mig ner och så vidare känns som väldigt jobbiga saker. Detta på grund av gårdagens träning, haha! :D Galet mycket träningsvärk, nästan överallt. Träningen var väldigt jobbig, men väldigt rolig :) Älskar laget och sporten!

Vinter tack(?)

image139 Ashley olsen
Jag har alltid älskat sommar & sol (vilket jag gör fortfarande) och inte tyckt om vinter på grund av att man behöver sätta på sig så jäkla mycket kläder, så att det blir varmt och krångligt :P Jag är något bekväm av mig :)
Men om jag kunde se ut såhär och ha dessa kläder på mig skulle jag älska vintern!

Bilden i sig är väldigt fin, sminkningen, håret och mössan; I like! Allt är superfint helt enkelt :)

SKOJJ!

Åh vad glad jag är just nu :) satt ju och skrev ett Bajen inlägg förut, och jag måste bara fortsätta på det spåret och berätta att pappa kom in hit och undrade om det fanns några biljetter kvar i klacken till Bajen-Halmstad. Så då kollade vi de och de fanns de, så då sa han att vi skulle beställa :D
Så nu ska jag till sthlm på söndag och kolla fotboll, LYCKA!

ciao så länge :)


Bajen Bäst

image138Haris Laitinen

Igår vann vi (allstå Bajen) mot Fredrikstad i UEFA-cupkvalet med 2-1. Det var Något gött :) Fast de gjorde ett mål mot oss vilket gör att de bara behöver vinna med 1-0 på hemmaplan för att gå vidare och vi åker ut.. Men det ska ju inte få hända :) Bajen Bäst!


Tips?

Jag tänkte faktiskt fråga er läsare om ni har några tips på bra låtar? Då jag lyssnat sönder de flesta jag har..
så snälla skriv någon ni tycker är bra, helst i stil med dom jag tipsat om :)

Puss

Filmkväll

Snart kommer Johan hit så ska vi se Scary Movie 3 som går på tv'n, kommer inte ens ihåg vilken de är, men det blir nog kul ändå :) Efter det är det... Scrubs!

Såklart förståss :) puss


Lack

image136 Bild från Burberry Prorsum Höst/Vinter kollektionen 2007. Modellen är den finska Suvi Koponen, det nya stjärnskottet :)

Men det jag egentligen skulle säga var att Burberry verkligen har använt lacket snyggt på denna bild! Och den gråa jackan var supersnyggt till allt de svarta.




Great

Imorse (?) när jag vaknade spöregnade det, sen vart det strålande sol därav mitt klädval! Men nu när jag ska iväg till ica så spöregnar det igen?! Blir så trött på vädret..
Tur att jag åker bil med papps :) Måste iväg och köpa lite bakgrejer som behövs, för när jag kommer hem ska jag göra syltgrottor, mums!

Mina lacktights är nu efter allt tjat hemma hos mig! De var lite, eller rättare sagt mycket, jobbiga att ta på och av sig.. och det blev märken efter mina naglar :S MEN de var jävligt snygga, mycketmycketmycket najs :) passade perfekt till mitt vita linne jag köpte på gina för ett tag sen. Läckert :)

Puss


Dagens outfit

image135
Kör på väldigt soft outfit idag, då jag bara tänker ägna mig åt lite pluggning (I know, skolan har inte börjat än, men det måste ju göras) För de skulle faktiskt vara inne innan skolslutet. Haha! Jaja får se vad som händer resten av dagen, träning ikväll i alla fall :D

Tröja - Gina Tricot
Shorts - Zara


Shoppat

ja shoppingen är inte slut än, för nu har mina lacktights kommit, ska å hämta ut dom sen. Vaknade nyss :O

Igår var jag med Johanna & mamma på mässa, riktigt trevligt :) Kom hem runt 8 på kvällen och då softa jag bara, kollade "so you think you can dance" så himla bra! Sorgligt när folk åker ut bara..
Scrubs var ju inte lite bra för de heller :) sjukt kul.

Haha efter de fick jag ett väldigt ryck där på kvällen, började med ett idrottsarbete som ska vara inlämnat när skolan börjar, så jag skrev ungefär en och en halv sida. Haha så skönt :) så två kom jag i säng, kanske därför jag vakna sent ;P

Men nu blir det frukost (?) Hehe :) puss

Hiss eller Diss?

image133Dessa "skinn" shorts finns på Gina Tricot, varför testade jag inte dom när jag var där? jag såg dom, men hade alldeles för mycket att testa :P sen försvann dom ur mitt minne.. Aja får ta det nästa gång jag shoppar, det skadar ju inte att testa :)

Vad tycker ni, Hiss eller Diss ?

Dagens låt

Haha ganska tidigt för att utse Dagens låt, men jag har redan lyssnat på den ett antal gånger och kommer lyssna sjukt många gånger till!

Brick n lace - love is wicked

I like :)

Dagens bild

image132 Vacker är bara förnamnet! Skulle kunna ge vad som helst för att se ut sådär :) Håret är bara för fränt, I like!

Shoppat

Shopping Sthlm Dag 1:
 

Bild 1: Svarta pumps från scorett.
Bild 2: Stor träningströja (älskar stort) från Nike. Bilden gör den verkligen inte rättvisa! Men men.

Shoppings Sthlm Dag 2:

Bild 1: Over size tröja. Superskön :)
Bild 2: Svart mysig kofta :)
Bild 3: Klänning med mönster. Haha snygg bild, not :p
Bild 4: Grå klänning med glansigt tyg.
Allt detta från Gina Tricot :O De var värst, men jag tycker allt att de har riktigt trevliga kläder där :) Hittade även skinn kjolen, de fanns en kvar i min storlek! Men den satt konstigt :/ så nej, den köpte jag inte med mig hem..

 + patchwork väskan, mascara & läppglans:)
Bild 1: Väska men i alla fall lite fransar från H&M
Bild 2: Haha har ju redan den gula i denna väska, men 50 kr är ju ingenting, så köpte den lila också :)
Bild 3: Underkläder från H&M
Bild 4: Gul sjal från H&M, färgen är dock inte den som är på bilden..

pusshej!

Dagens outfit



Tunika - H&M
Shorts - Zara
Väska - Beyond Retro
Glasögon - Miss sixty
Skor - ? Vet inte ännu

Nu är vi snart påväg, :) Ha en bra dag! Puss

Min älskling

(ursäkta bilderna) Men ville bara visa upp favoriten av allt jag shoppat idag, då jag inte orkar ta kort på resten just nu.

 I just love it!
Bilderna gör den verkligen inte rättvisa! Så får ta en bättre när jag använder den, vilket antagligen blir redan imorgon :D

För imorgon ska jag och Johanna följa med mamma på en mässa i jönköping! Shit vad jag flänger runt i olika städer denna sommar, men sånt är alltid kul :) Så blir nog inga inlägg på dagen imorgon, men på kvällen kommer det allt :)

ha de bra! Puss

Hemma

Nu är jag hemma, och oj vad mycket jag hitta på stan idag :) kommer bild på allt senare.

För nu ska jag sätta på mig träningskläder och dra å lira lite innebandy, sånt tycker jag om :) Ciaao

Kämpa Hammarby!

Gah stämningen, helt jävla otrolig. Älskart! Det är det bästa en människa (i alla fall jag) kan vara med om :) ååh.

Sen att vi förlora var ju lite (läs mycket, JÄVLIGT mycket) sorgligt.. 1-0 till apjävlarna, haha ursäkta språket ;) Men det var så himla orättvist, dom hade ingenting, inte ett enda dugg (förutom målet då) Vi hade så många chanser, fast.. det är ju målen som räknas :/
Straff fick dom också, men Benny tog revansch och räddade den, fatta va skönt det var! Synd att det inte hjälpte till vinst idag..

Aja vinner nästa ;) En lång shopping dag väntar imorgon, och träning på kvällen :) Gonatt

Shopping & Fotboll

Åkte förbi Barkaby när vi var på väg hit, där hittade jag en Nike träningströja & svarta pumps. Nu kan jag stryka de från min lista. Hur skönt som helst :)

När vi kom fram hälsade vi på farmor, mys :) Sen åkte vi vidare hit till hotellet. Jag och Johanna sprang ut på stan direkt, såklart ;) Hann bara med en timma.. men mer tid har vi imorgon :D

Nu är det match som gäller, å det ska bli så himla kul. OJA :D Hoppas på vinst, de skulle sitta finfint :)

Ciao så länge :)

Sthlm

Sådärja :) fördigpackade och nästan klara! Som vanligt kommer vi iväg efter den utsatta tiden, men va fan inte så noga ;) Wooa äntligen!

Ha det så bra :) och om pappa har med sig datorn så kanske jag lägger in ett inlägg eller två, så fortsätt kolla min blogg! Pusshej

Idag!

Åker jag till storstaden, Sthlm, som jag har längtat! :D Kolla dif-Bajen och självklart dra en runda på stan! Sover på hotell och kommer hem tisdag kväll :) Syster&Pappa kommer bli mitt sällskap, najs :)

Ska upp 20 över sex imorgon, minst sex timmar tidigare än vad jag brukar gå upp :s men det ska allt gå :)

Skriver nog när jag vaknar, godnatt så länge.  

Patrioten

Bästa filmen jag sett i hela mitt liv (än så länge) är helt klart "Patrioten", okej vissa delar kan bli lite långtråkiga, speciellt början. MEN fortsätt titta, för det blir bra, sjukt bra!

Denna film är lite av varje, kanske är det just därför den är så bra?, den är lite rolig, sorglig, spännande & gullig. Haha gullig var kanske inte det rätta ordet, men kom inte på någe bättre :P

Skådespelarna är ju också galet bra, bäst är ju ändå Mel Gibson min favorit :) Med är även
 - Heath Ledger, som även spelar i "10 orsaker att hata dig" med mera. Han är så himla fin.
- Jason Isaacs, som spelar Snape i "Harry Potter"
- Trevor Morgan, (en av sönerna) tog med just han för att han är killen som va med i "Sjätte sinnet" Söt :)

Bra film helt enkelt :)

Veckans blogg

Min favoritblogg denna vecka är www.lisaplace.blogg.se för att hon tar urfina bilder och hennes stil är grymt snygg. Hon är även väldigt påhittig och rolig :) Superbra tycker jag.

Mer kommer senare! Puss


Dagens outfit


Slappar dag, ska gå ner och hyra film med Johan nu :)

Klänning - H&M
Tights - Indiska

Och ja, jag älskar mina tights, skönaste klädesplagget ever :)

Dagens önskeoutfit

image113
Någon mer än jag som har tröttnat på sommaren och längtar till hösten? (höstmodet är så snyggt!)

Kofta
- La redoute, stickade gråa koftor kommer jag bo i, i höst!
Väska - Patchwork väskan från Miu Miu, to die for!
Lackleggings - American Apparel, snart är mina hos mig :)
Naglack - Älskar färgen lila, har inte hittat ett lila att ha på mina fingrar än, men ska leta som sjutton i sthlm!
Pumps - La redoute, måste hitta ett par svarta enkla pumps också.
Linne - Topshop

Fika & Kräftskiva

Igår på dagen fikade jag med Carro, kul att träffa dig igen! Pratade om allt möjligt och hade det riktigt kul :) Sen kom Johan och han och jag åkte vidare ner till stugan för kräftskiva!

Väl där nere hade vi lite tävlingar, pilkastning och boule. Haha jag var riktigt bra på båda (not) men det var faktiskt sjukt kul :D Alla fick sig ett gott skratt när jag kasta min första kula när vi spela boule, den kom cirka 2 meter framför oss alla och där var absolut inte den lilla bollen (den låg x antal meter därifrån) haha så bra! :D

Haha bäst var det kanske när jag, syster, alex (hennes kille) och johan satt och prata lite och vi kom in på däggdjur, vilka djur som är däggdjur och inte. Då ville jag förklara för Johanna vilka de va och jag sa;
- Däggdjur är dom som kläcker ägg!
Har jag nämnt att jag går natur? HAHA! Så himla dum, nu vet jag i alla fall va däggdjur är..
Vi kom i alla fall fram till att Jag och min syster är de mest oallmänbildade som finns, då hon drog en liknande kommentar. Haha de bjuder vi på ;)

När alla, äntligen, hade kommit hög vi in på kräftorna, mums! :) På bordet fanns även en massa goda ostar, bröd och så vidare. Inga fel :)
Haha under kvällen blev alla mer och mer dragna, speciellt min goda vän Johan, som kanske blev fullast av dom alla! Haha :) När han helt plöstligt drog den klockrena kommentaren;
- har någon av er haft sexuella fantasier om era föräldrar?
ur tomma intet så blev alla ganska chockade (då det bara var kompisar till mamma&pappa kvar) HAHA!
Herregud, vilken kväll! Det bjöds på många roliga kommentarer och en hel del skratt!
Cykelturen hem med Johan var inte lätt, men ganska kul ändå om man tänker efter :p

Tack för en kul kväll!


Kräftskiva!

Helbra dag och kväll. men skriver mer om de senare idag :) (om internet känner för att funka normalt)

Blir så irreterad, ibland funkar de, ibland inte. Aja :/ Det kommer fler inlägg när det funkar helt enkelt :)
Ciao

Dagens outfit



Tee - H&M
Kofta - Gina Tricot
Tights - Indiska

Vädret är inte alls kul nu förtiden, grått & molnigt :/ Men jag gillar trivs i denna höstiga outfit så de gör inge :) Haha! Nu ska jag följa med syster&alex när de ska äta pizza, sen fika med Carro (tror jag?)

Ciao så länge :)

Mycket trevligt

Ja kvällen blev väldigt trivsam med en massa massa skratt! Haha vi är för lika du och jag. Som sagt så gick jag&Johan och hyrde film, The Break-up. Trodde faktiskt att den skulle vara mycket bättre :/ Vilken besvikelse. Haha nerå :)
 
Kom hem för cirka 1 sen, och har suttit här sedan dess!? Klockan går så himla fort när man sitter här, sjukt. Haha och inte så vidare bra. Därför tänker jag sova nu! Övertrött och väldigt glad är jag. Känns hur bra som helst :)

Fika med Carro & kräftskiva imorgon, kan det bli bättre? Ciao.


Skämta inte

va nöjd jag är!  En lite walk in closet är det allt ;) Helt klart är det ändå inte än, smycken och så ska dit och mer kläder såklart och lite så :) sen ska jag ju sy draperiet, men det får jag ta en annan dag! Äntligen :)

Nu ska jag iväg och hyra film med Johan sen hem till honom och kolla! Käka en massa godis, för snart är det en hel vecka kvar tills jag får äta igen ;) Haha! Idag är det förresten 1 en hel månad sen jag drack en läsk, och 5 veckor sen jag drack cola. uuh riktigt nöjd! :) ciao

Dagens låt



Sean Kingston - Beautiful Girls

Va kul det är när man lär sig mer och mer :) Har nyss lärt mig lägga in sånt här! Och min garderob är klar, great! :)
Bilder kommer senare :)

Missy Peregrym

image98image100
Dagens kändis är utan tvekan snygga Missy, eller Jackie som hon heter i serien "Life as we know it".
Jag tycker att hon är superfin :)
Hon har även varit med i filmen "Stick it", som jag vill se någon dag, någon som vet om den är bra?

Dagens outfit


Tröja & shorts = Zara
Armband = Mango

Nu tror jag allt att internet ska funka som det ska :) Lite skönt för de. Kom precis hem från banken, har fixat med lite fonder och så, sånt som måste göras helt enkelt. Trist men sant ;)

Lådorna jag köpte igår (stora, mellansmå, små) är i färgerna lila och rosa, köpte en av varje färg. De är mina favorit färger just nu, helt klart! Speciellt på strumpbyxor, galet snyggt! Nu ska jag hålla på med annat :) puss.


Knas

Mitt internet är lite, läs mycket, konstigt idag och funkar inte som det ska! När pappa har hjälpt mig så kommer det fler inlägg!

Förresten. håller på och syr ett draperi till garderoben, och hur jag kunde få vg i slöjd är något jag aldrig kommer förstå! Haha jag kan inte ens klippa rakt :) Men det ska allt bli bra tillslut ;P

Pusshej

Dagens

Nu när jag endå är i gång kan jag slänga in en dagens också,
 
Tunika: H&M
Tights: Indiska
Ring: Gina Tricot
Skor: Skopunkten

Inte så bra bilder, men jag brukar inte få så mycket tid över till korttagning när jag är klar. Därav de dåliga bilderna på bloggen :/ Ska börja skärpa mig med det, I think. Så får vi se om det blir någon bättring :)

Header

Hehe, har ändrat lite på bloggen (och mer ändring ska det bli!) Har denna header som test ett tag :)

Puss

Ikea & Träning

Skämta inte va mycket sjukt snygga saker jag hitta på Ikea, hur kul som helst :) Min garderob kommer bli jättefin, oja :) Hela familjen åkte in, väldigt mysigt!

När jag kom hem skynda jag&Johanna iväg till träningen, som var grymt kul! Det gick faktiskt mycket bra också :) Nöjd till tusen, jag älskar innebandy!

Cykelturen hem var också väldigt kul :) Sällskap av Elin, mycket skratt blev det! När vi kom hem gick vi ner och köpte godis som jag ska ha imorgon (äter bara på fredagar och har lyckats mycket bra med det), sen åt vi vår efterlängtade sushi som mamma fixade medan vi var borta. Mums!
  Me like :)

Resten av kvällen kommer jag fixa lite i photoshop, grejja med sakerna jag köpte (sätta ihop lådor och annat mindre kul) å självklart Scrubs. Återkommer :)

Dagens Bild

image89 

Nytt projekt!

Igår var jag sysselsatt hela dagen med mitt nya projekt, vilket innebär att ta pappas (ganska lilla) datarum och göra det till en garderob till mig! Jag får inte plats i de två jag har, skor&väskor ligger utspridda i rummet, inte najs.
Så då får jag lite extra plats genom att ta de rummet också, super najs! :)

Därför åker jag med glädje in till Ikea idag, för att hitta lite stänger att hänga kläder på, samt skohylla och kanske en stor spegel. Får se vad som hittas :)

Om resultatet blir bra kommer det bilder senare. Hade önskat mig en walk in closet image88 i stil med denna, men man kan inte få allt man önskar sig. När jag flyttar hemifrån ska jag med all säkerhet ha en i alla fall :) 


Keira Knightley

image87 Super vacker, hennes utseende är to-die-for! :)

Favoriter

image86 Dessa tre grymt snygga skor är mina favoriter ifrån vagabond. De svarta längst upp gillar jag allra mest, kanske blir dem mina :) Får se hur mycket pengar de finns kvar i plånboken efter sthlm ;)

Örebroresan

Tänkte visa vad jag köpte i Örebro förra torsdagen när jag åkte dit med min syster hennes kompis Jossan, som har skaffat sig körkort :D kul! Hon fick ju i alla fall köra mycket, för när vi nästan va framme började en knapp som absolut inte ska lysa, lysa! Så vi åkte mycket lugnt & försiktigt hem, för att sedan byta till en annan bil och åka in igen. Haha denna bil, som är Jossans, har ingen hastighetsmätare! Något läskigt. haha lyckad bilresa, hrm! När vi äntligen kom fram så var det ju tur att jag hittade lite :)

 
Bild 1: Grå lång kofta, äntligen!
Bild 2: Frän Tee med tryck. Haha lite discoaktigt till rosa tights, I like ;)
Bild 3: Grå lång klänning. Mys
Allt är från Gina Tricot, hittade även en frän lila ring (även den från Gina) 

Nöjd, oja. Nu längtar jag till Sthlm, då det antagligen blir rätt mycket shopping om jag hittar något jag vill ha :) Bara några dagar kvar nu! Då blir det även dif-Bajen, Längtar!

Åter till städningen, ciao!


Soft dag

Idag är det ett riktigt städa rummet / fixa garderoben / blogg dag, det vill säga regnigt, molnigt och allmänt jätte dåligt. Det har varit jätte skönt med sol men jag är faktiskt riktigt sugen på sånt här väder.. Vilket jag aldrig brukade vara? Jaja :) Mysig hemma dag får det bli,

Jag har glömt att nämna att  dessa godingar är en av orsakerna till att augusti är min favoritmånad! Jag älskar kräftor :) Ikväll ska jag och mamma gotta oss lite, mums!

Återkommer helt klart! puss

Dagens låt

Timbaland - The way I are

Den är så skön! Imorgon ska jag försöka komma ikapp med bloggandet, visa lite nya inköp ovs, men om det är fint väder är jag på stranden istället! :) Får se vad som hinns med.

Nu ska jag snart sova så att jag inte missar all sol imorgon, gonatt :)

Scrubs

image79 kan man annat än att älska detta program? Haha sjukt bra :) Börjar typ klockan 11, så kommer ägna kvällen framför tv'n. Just nu kollar jag på "so you think you can dance" Också dyng bra.

ååh innebandy träningen var sjuuukt kul, älskart! :) varmt&jobbigt, men sånt får man stå ut med. så kul att spela så de finns inte :)

puss

Dagen med stort D.

Tur att blogg.se var så bra igår, kunde inte logga in därför blev det inga fler inlägg :/

Idag är det strålande sol, som igår, underbart väder! Bäst att ta vara på all sol man kan få denna sommar, det har ju inte varit på topp direkt. Så dagen tillbringas i stugan, som förresten ligger här i stan (fast vid sjön) hur underbart som helst.

Ikväll är det äntligen dags för innebandy :D som jag har längtat! GÖTT

Måste åka, pusss

Tillbaka

Efter en helg i Nyköping & Örebro! Tågresan till nyköping med Johan var riktigt kul, och i nyköping har vi softat, festat & ätit glass vid hamnen :) supermys! Att nyköping hade så många fräscha killar hade jag ingen aning om, men nu vet jag ;) Kanske blir några fler tripper dit, haha!

Igår satte jag mig själv i tåget, väldigt skönt att åka tåg måste jag säga :) Matchen mot örebro ska vi inte tala om, gah! Synd.. Sulan avstängd när vi spelar mot djurgårn, hur ska detta gå? Haha nejdå, vi är bäst och vinner ändå :)

Igår när jag kom hem kollade jag beck & scrubs. Bäst! Nu är det superfint väder så sitter i stugan och solar, mys!
Ikväll blir det nog lugnt med en eller två filmer, mycket skönt!

Återkommer :) puss


Byebye

Haha turen till örebro blev en väldigt händelserik resa, men får berätta om den kanske imorgon eller på söndag kväll när jag kommer hem!
Hittade lite på stan också :) Visar bilder nån annan dag helt enkelt! För imorgon jobbar jag sista dagen sen far jag & Johan iväg till nyköping, festa och ha kul! woho :)
På söndag åker jag hem, eller rättare sagt till örebro för att se örebro-Bajen, kommer bli HUR kul som helst!

Ha en bra helg :) ciao!


Äntligen!

image78 beställda! YES äntligen, om några dagar är dom mina :) Hoppas dom sitter bra :)

Nu ska jag in till örebro med Johanna & Jossan :) pusss

Gårdagens/kvällens


 Påväg till jobbet, och jäkligt trött! Topp från Gina Tricot, Pepe Jeans och väska från Sisters.
 Gladare på kvällen då jag kollade fotboll för att sedan umgås med folket som kom hit på förfest! Skojj :) Lång tröjklänning från H&M och Miss Sixty jeans.

Idag har jag inga roliga kläder till jobbet, känner mig väldigt ful. Men har ingen lust att klä mig snyggt inför gamlingarna ;) Däremot vore de bra om jag kommer i tid, så bör röra mig däråt nu. Fast som tur är har jag bara cirkus 3 minuter på cykel till jobbet. Sånt är skönt!

Ha en bra dag, Puss!

Gött!

Skönt med vinst, oja det måste jag säga :) Helt perfekt! 3 poäng till oss, tack vare Paulinho. Benny gjorde en kalasräddning, tack för de! Alla va toppenbra, trots att spelet inte var lika bra. Haha :)

Jobb imorgon, näst sista dagen, gött! Pusshej

Lista för Augusti

- Pumps: Något jag bara måste få tag på. Ett par enkla svarta pumps, har kommit på att jag inte har några sånna, WHAT? Måste ha.
- Kappa: Vill helst ha den i lack från H&M
- Strumpbyxor: Vill ha i alla möjliga färger! Ett måste är ett par gråa.
- Mössa: En mysig mössa, helst i svart!
- Stickat: Långa gråa koftor, oja det skulle sitta finfint i min garderob!
- Väska: Patchwork, fransar, you name it! Är fortfarande kär i den från Zara, hoppas jag hittar den i Sthlm som sagt!

Detta är väl vad jag ska försöka på tag på innan hösten, antagligen blir det massa mer, men detta är nödvändigast! :) Uppdaterar den kanske senare.

Förresten, igår kväll var Johan här och kolla Scrubs & So you think you can dance, med mig. Smulpaj med jordgubbar gjorde vi också, så sjukt gott! Haha sen dampa&skratta vi en hel del. Alltid lika kul :)

Ikväll har syrmin förfest här, men jag kommer nog spendera den mesta tiden inne i mitt rum och kolla på Bajen-malmö! En viktig match, hoppas på vinst :)

Puss

Otur?

Ja det måste jag säga att jag hade idag, ni vet väskan jag skrev om igår? Jag funderade och kom fram till att jag verkligen ville ha den, så jag åkte ner för att köpa den :) Då upptäcker jag att det inte är på 50 % på den längre, som det var igår. Om jag ska köpa den från Zara (om jag hittar den) så vill jag inte lägga ut cirka 550 på denna. syynd, varför kunde dom inte bara haft rea på den en dag till? eller varför bara rea den en dag :S
image74 Väskan från Friis & co som jag vill ha..
Aja man kan inte få allt här i världen! Haha, vill till sthlm och shoppa, Nu! :D
pusss

RSS 2.0