OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Lever livet i napa tills 6:e juni!

AYIA NAPA
En vecka med sol, härj och galna fester - goooigt!

Härligt härligt!



Inspiration från snygga Karoline
. Det är skönt att all den tid jag har lagt ned på skolan har lönat sig! Det här har varit en toppendag än så länge med; två relativt oväntade toppbetyg och en snabbisresa in till örebro för växling av pengar med min käraste :) Det fortsätter med packning, aik-Bajen och kanske lite förpepp på nån krog i stan!

Imorgon lyfter planet till Ayia Napa!


Jag längtar efter att få bli riktigt brun och att bara få koppla av. Självklart blir det en hel del alkohol och dans också ;) Det känns lite overkligt det här med resan och student, men det är helt underbart att det äntligen händer :)

Dagen har gått sinnessjukt fort!

Fast det har varit en helt otroligt underbar dag :) Mycket skratt, otroligt mycket jobb å många intressanta människor och föreläsningar! Kvällen avslutades med trerätters och några glas vin på bofors hotell :) Otroligt bra dag verkligen!

Sista hela skoldagen!


Återigen harembyxorna som är riktigt sköna!

Den här dagen har bestått av två riktigt roliga nyheter och ett mindre roligt prov.. Får se vad det blir utav det! Hur som helst, det bra väger upp det dåliga i alla fall som tur är :) Nu ska jag sätta igång lite med packningen och sen ska det jobbas inför imorgon då mammas temadag är (www.temajakt.se, om ni undrar vad det är). Det blir kanonbra det här :)

Long distance just ain't my thing


Såhär två veckor innan balen har jag bytt frisör och ordnat med löshår. Jag var lite tveksam till löshår först men insåg att det kanske blir lite roligare så, nu känns det toppen :) Därför kollar jag runt efter lite balfrisyrer, men det är ju så svårt! Jag får nog ta å fundera lite på det där, det är ju trots allt snart :)

Meningen med livet


Nu sitter jag och skriver på det sista arbetet i hela min gymnasietid, hur härligt?! Det är filosofi och handlar om meningen med livet.. Inte det lättaste ämnet men ganska intressant ändå :) Det ska vara klart imorgon så jag bör skynda på så jag får ihop det.. Ha en bra kväll hörrni!

Nedräkning - 5 dagar kvar!


Hanna och Elin är mina absoluta favoriter och de är oerhört stora inspirationskällor!

Det är inte alls långt kvar tills vi åker! Idag ska jag skriva inköpslista och packningslista och allt sånt där, skitkul :) Det ska bli galet och huur vi längtar!

Out of sight

Jobb till mammas dag fram till nu, käk, vila, plugg, bajen, spel, grillning och tillsist jobb på statt! Fullt upp hela dagen och ingen datatid med andra ord. Ni får ha en bra dag hörrni :) Puss.

Skokanonen


Sådärja, är precis hemkommen från lite ärenden på stan! Där köpte jag dessa skor som ska med till ayia napa :) 1 vecka kvar nu, goooigt!

Knight cat


Bild tagen av fotografen Hanna Björkstedt.

puh. Ingen frukost och ett kokhett solarium resulterade i det sämsta illamående jag varit med om någonsin. Vinglade hem på cykeln och allt ljud lät helt stört och sen ramla jag ihop när jag skulle låsa cykeln men kom tillslut upp och väl innanför dörrn ramla jag ner på golvet :s Nu mår jag som tur är bättre och skakar inte alls längre :) Tänk på att äta och dricka innan ni solar, det ska verkligen jag göra! Ikväll ska vi mysa med lite tacos och sen får vi se vad som händer :)

Långhelg!


Ett av Modevärldens snyggaste par; Elin Kling och Gustav Törling.

Jag är precis hemkommen från solariet, himla härligt att bli lite extrabrun! Lite plugg ska hinnas med idag också och jag å M ska mysa med lite oth. På kvällen väntar ett möte inför mammas temadag, det är en rätt stor dag så mycket måste planeras. Hur dagen avslutas återstår att se :)

Blandade känslor



Fem favoriter från H&M. Väskan och skorna är så grymt snygga!


Jag kan ju inte direkt påstå att min lycka fortsatte imorse, provet gick alltså inge vidare.. Men asch då! De gör mig faktiskt inte så mycket för en gångs skull :) Däremot blev eftermiddagen lite ljusare med bra betyg åså och nu ska jag gå ner och söka ett jobb. hoppas hoppas!

Favoriter och mindre omtyckt matteprov.


skinnjackan kan vara det bästa köpet på länge, älskar den!

Snart börjar SATC och då är jag bänkad framför tvn. Det är lite av min favoritstund på dagen när jag lägger mig ner för att kolla på de :) Ikväll ska jag spendera mycket tid vid matteboken men också gå ut på en långpromenad med M. Mysigt värre :) Jag känner förresten att jag har ett riktigt bra flyt just nu, hoppas det håller i sig till morgondagens prov!

Knight cat


Hur snyggt är det inte? Själv brukar jag köra på enkelt men hur som helst så är det riktigt fint med både ringar och armband! Jag själv har dock tappat bort mina 2 favoritringar.. får börja leta nya snart.

Nervösa dagar inför provet!


På onsdag är det dags för Matte E slutprov och det är en smula nervöst måste jag säga! Fy fasen, matte är inte min grej men jag är glad att jag klarat mig igenom det :)

everything happens for a reason


Den här  vackra bilden fann jag hos fina Emma.

Det skulle sitta fint med en egen lägenhet och hennes är perfekt med det stora vita fönstret som man kan sitta i.  Urmysigt! Men det kommer det med :)

Plugg, plugg å åter lite plugg

Kom hem från jobbet halv 4 inatt efter att ha hjälpt de i disken så att M kunde bli klar fortare :) Därför har vi precis vaknat, å är fortfarande lite trötta.. Fast dags att rycka upp sig för här ska det pluggas i princip hela dagen! Hoppas ni får det roligare, puss :)

Härlig helg!


Vädret igår var underbart så vi myste med lite glass inne i Karlstad :) Sen fanns det äntligen min storlek på skinnjackan jag så länge velat ha så den köptes dirr! Annars köpte jag en härlig tröja med hål i från BikBok och en eventuell klänning till studenten :) Min kära pojkvän hittade dom snyggaste skorna och vår shopping var alltså väldigt lyckad! Dom skor jag ville ha va dock slut så det blev inga nya såna..

På kvällen struntade jag i det där med att vara nykter och hade det riktigt roligt med det gamla gänget! Det hela resulterade i en väldigt slö dag idag, men nu efter en dusch är jag&M klara för att gå ner och fika på Som Hemma. Myys :) Robinson&jobb väntar ikväll! Ni får ha en bra dag :)

Skola, shopping, "klassfest", mys!


Jag och M åker å shoppar direkt efter skolan och ikväll ska halva klassen jag hade 7-9 festa, men jag kör nog på nyktert och tar en tidig kväll! Hur som, ni får ha en bra dag :) Puss!

Hur underbart?


Jag var precis ute och gick med hunden å det var inte ett moln på himmelen och den var så blå att man kan tro att klockan är runt 4 på dagen! När allt är klart i skolan ska jag verkligen ta igen all sol jag missat.. men det känns lite som om jag är fast i nåt som aldrig tar slut. Men jag ska allt stå ut de få dagar som är kvar :)

Finns på tradera just nu!


Skor från Gojane st 39.

Skor från Topshop st 40.

Det är synd att man inte har lite större fötter ibland, så jäkla snygga skor! Man kan inte få för många skor :) Imorn när jag ska till karlstad ska jag däremot inte leta höga utan jag måste ha ett par gladiatorsandaler då mina förra har gått sönder. Det blir helbra, jag är riktigt shoppinsugen!

Så vacker


Här är tre av bilderna jag tog förra veckan när jag var ute och fota med M :) Du är så snygg älskling! Om någon timme ska jag hem till honom men innan dess ska det pluggas. Idag lämnades ett arbete in, och nu återstår 3 + 1 prov. När är det dags att börja njuta?

det verkar aldrig ta slut..

Det är sjukligt att jag fortfarande har så mycket kvar i skolan! Jag kommer vara så lycklig när allt är klart och verkligen njuta av ledigheten.

En smula trött, men skolan väntar..


Sådärja, borde ha övat mer men hoppas det sitter någerlunda. Ciaao!

Skola och fotboll



Jag har precis fixat klart redovisningen jag ska hålla om Pojken som kallades det, om ni inte läst den; Gör det! Grymt bra bok men samtidigt fruktansvärd. Förövrigt tänkte jag bara försöka lära mig det jag ska säga för att sedan åka till skolan.

Tråkigt att vädret inte är bättre idag när jag & mitt hjärta ska åka och kolla örebro-Bajen. Vi får väl hoppas att det blir vinst för vår del i alla fall, mysigt ska det bli hur som helst :)

Lyckat!


Det var en riktigt trevlig kväll igår :) Första gången jag inte blev bakfull efter en kväll ute, och det passar mig alldeles perfekt idag eftersom jobb väntar 12-16. Mindre bra är att jag ska redovisa om en bok jag läst imorgon, eller ja.. skulle ha läst, problemet är bara att den ligger i borås hos min syster. Kanonbra! Får lösa det på något sätt :) Ikväll blir det alltså plugg och framförallt mys med min kära pojkvän som varit borta hela helgen! Hörs nog imorn igen, puss :)

Redo för fest!


kavaj Lindex, halsband Ny Design, kjol H&M, de vanliga armbanden och skor Aldo.

Det blir fest trots allt, fast kanske ganska lugnt eftersom jobb väntar imorn! Men det ska allt bli bra ändå :) Hoppas ni får en bra kväll, puss!

You're my savior


Inom några veckor vill jag ha nått av dessa par på mina fötter!

Är i behov av ett par nya fräscha sandaler så jag hoppas det blir en tripp till karlstad el örebro snart :) Förövrigt så sov jag 4 h efter skolan igår och 12 h inatt, helt slut verkligen! Fast nu är jag utvilad som tur är :)

Idag blir det kanske städning av rummet, plugg, fotbad, promenad med Johan, grillning, fest? Får se vart hur dagen slutar :) Härnäst, frukost!

Snart helg!


kofta Lindex, tee Forever 21, harembyxor Gina, armband - Gina, Pilgrim & mammas.

Byxorna är kanske inte de mest omtyckta, men jag älskar dom :)

Find yourself washed up in paradise

Nu krävs den endast en enda timme för att jag ska bli klar med det sista juridikarbetet, så himla skönt :) Snart behöver jag aldrig mer öppna den där boken! Förövrigt tänkte jag åka hem till min kära pojkvän sen så bloggningen blir inte så bra idag, förhoppningsvis blir den bättre imorn! Puss :)

Långklänningar



Jag tycker att det är så himla fint! Tänk ett par sandaler och kanske en hatt till precis som på bild 2 och 3, som jag lånade från Petra. Bäst vore det såklart om man precis som på bilderna kunde befinna sig på något varmt ställe!

Fotografisk bild, det roliga plugget!



Bild tagen nu i februari.

Äntligen är ett av arbetena klara, så nu ska jag åka iväg och lämna in det :) Otroligt skönt! Därefter ska jag ut och fota med M som sällskap :)

Affärsjuridik


bild lånad av Sophie.

Det här är vad jag sysslar med om dagarna nuförtiden.. Lagomt roligt!

Marknadsgodis


När jag kommit hem från Mackan imorse gick jag ned på stan med mamma å pappa för att köpa lite armband å det traditionella marknasgodiset. Efter en lunch på Som Hemma sitter jag åter här vid datorn för att försöka få arbetena klara.. Ikväll väntar i alla fall grillning & spelkväll med familjen :)

Inte långt kvar nu!


Solen lyser för fullt men jag har inte en enda minut över för den, istället sitter jag bänkad framför datorn för att skriva 2 affärsjuridikarbeten. Kämpa..

RSS 2.0