OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Tisdagens Finsittning!


Kvällen får helt klart tummen upp för det var bland det roligaste jag varit med om!

Vi tar det hela från början! På våra biljetter som vi köpte inför denna kväll stod det ett ställe där vi skulle möta vår dejt och vi hade alltså ingen aning om vem denna kunde vara. Riktigt spännande! Under tisdagsförmiddagen åkte jag in till Amanda för att göra mig iordning samt förpeppa :) De fina klänningarna åkte på, sminket och håret fixades och en öl öppnades. Det sistnämnda fick våra nerver att lugna sig en aning, för nervös var man! Tillslut var det dags att ge sig av och när jag kom till BR leksaker och fick se min dejt blev jag oerhört glad! Jesper från kommittén blev min bordsherre och bättre kunde jag inte ha önskat mig. Det är extra speciellt och absolut en ära att få gå med kommittén när man är en nolla!

Vi mötte hur som helst upp de andra och gick mot förfesten. I och med att inte alla kände varandra så blev det mest prat i början och lite mindre taggat men efter ett tag var stämningen helt klart på topp! Det blev ett antal lambos, sånger och en hel del skratt. Alla verkade ha riktigt roligt och jag trivdes absolut. Det enda tråkiga var att Amandas dejt var på tok för full.. När klockan slog 7 var vi tvunga att gå vidare och framme vid nöjes togs det både spexbilder och finbilder på allihopa och därefter fick vi slå oss ned. Det bjöds på sånger, god mat (med undantag från varmrätten) och diverse tal.

När sista talet var klart var vi framme vid den roligaste delen; prisutdelningen!! Först var det lite olika priser och tillsist var det dags för det största och mest ärofyllda priset; ÅRETS NOLLA. När jag läste motiveringen kände jag direkt att det var jag.. åh herregud vilket lyckorus jag var i efter det. Uppe på scenen sjöng jag DET VAR DET BÄSTA, DET BÄSTA, DET BÄSTA jag har hört och alla hängde på. Det var grymt! Efteråt blev det dans för hela slanten och himla många grattis- kramar. Tack alla för en underbar nollning samt en grym nollephest/finsittning! 

I came to dance, dance, dance


Min och Jespers spexbild från finsittning. Mer text & bilder kommer ikväll!

Föreläsningen kallar, hoppas ni får en grym dag!


LYCKA!

Jag hade en fantastisk kväll igår och tusan så stolt jag är över att vara ÅRETS NOLLA! Det var det bästa, det bästa, det bästa jag hört! Tack alla för igår :)

Idag är jag desto segare så en utförligare återberättelse kommer imorgon!


Nollephesten på ingång!


Här har ni en outfit jag hade förgående vecka med den gula kavajen!

Herregud vad den här tisdagen är efterlängtad! Det är nämligen nollephesten ikväll, vilket är en finsittning med trerätters och prisutdelning. Det är även ett tillfälle för alla tjejer att sätta på sig sin finaste klänning och för killarnas del kostym. Vi tjejer styr förfest och därefter beger vi oss mot Nöjes där vi sjömän förhoppningsvis lyckas kamma hem något fint pris!

Jag vill också ha en leopard cape..


och framförallt vill jag passa lika bra i den som Frida!

W O W. Stockholm streetstyle har verkligen lyckats fånga ren inspiration och vilken grym matchning av Frida! Kika in på hennes blogg för mer snygga outfits.

Jag trivs som fisken i vattnet

Grym kväll i fredags, jobb hela lördagen och idag är en riktig mysdag!

Nytt i garderoben


En senapsgul kavaj för 85 kr hos Myrorna. Inte illa!

En outfit från tidigare i veckan


Ligger efter med både outfits och inlägg just nu, för ett inlägg om dagen är på tok för dåligt enligt mig! Jag tycker ju själv att en blogg med flera inlägg om dagen är betydligt mycket roligare.. Jag har dock inte inspiration till fler än ett/dag för tillfället så ni för ha överseende så är jag tillbaka på riktigt så fort det går!

Nu till min vardag! De senaste dagarna har innehållit ett par riktiga myskvällar framför idol med bland annat Marcus, Elin och familjen. Vardagslyx efter föreläsningar - perfekta dagar! Denna dag bjuder däremot på chill i Karlstad med ett gäng riktigt sköna människor och det gillas skarpt.

Dreamcatcher



nr 1 & 2 från lareinawebshop.com samt nr 3 från regnbagens.com

Har sen länge velat ha en drömfångare men inte hittat den rätta - Förens jag var inne hos denna tjej och hittade den i mitten. Helt fantastisk! Den enda nackdelen är dess långa fjädrar men till det billiga priset på 150 kr borde jag inte tveka, ska nog ta tag i saken och troligtvis beställa den här i veckan!

Hon kan sin sak den där Hilda!


Idag bjuder jag på några grymt snyggt stylade bilder av Hilda. F a n t a s t i s k a!

Stylist: Hilda Sandström
Modell: Isabell Rödén
Fotograf: Anna Katarina Larsson
Fotoassistent: Gustaf Hagstrand
Makeup artist: Emma Andersson

Möt vintern med stil!


skor från have2have, scorett samt bianco.

Vinterjackan är avklarad och nu fattas bara skorna. Jag kan inte påstå att det är dom roligaste utgifterna men vad ska man göra, här har jag traskat runt med samma (ganska fula) vinterskor i flera år. Kanske dags för ett par nya ändå? De längst till höger på bilden är väl mest aktuella just nu och går på 1100 kr.

Har ni några tips på ett par riktigt snygga vinterskor!?

Vinterjacka kan bockas av från köplistan!


Här är min nya goding som ska spendera tid med mig under vintern. Den är dock inte allt för varm men med en kofta under bli den alldeles perfekt! 600 kr från Monki och jag älskar dess färg och längd!

Att rösta eller inte rösta?

Jag har röstat! Har du? Förr var jag helt inne på att min röst inte var något värt eftersom jag inte kunde något, idag har jag ändrat mig. Jag tog tag i saker och gjorde så att jag faktiskt kunde något. Några minuter på deras hemsidor och jag var några åsikter rikare. Moderat är vad jag är. Vet du vad du är

Förresten; Läs det här för det är viktigt och grymt bra skrivet!

Fashion Squad


Carolina Engman. Hur snygg får man vara egentligen!? 

Har tagit en ordentlig sovmorgon eftersom att jag jobbade inatt och gud så skönt det var! Hela den här dagen ska gå i samma tecken - ska nämligen vila upp mig till max. Lite plugg, träning och filmkväll blir det nog också. SKÖN DAG!

Ännu ett av mina senaste köp!


Denna poncho från Bikbok har flyttat in hos mig, så fin så!

och nu från kläder till festligheter - för herregud vilken rolig torsdag jag hade! Efter tentan, som troligtvis och förhoppningsvis gick bra, åkte jag hem till en från klassen där vi gjorde oss iordning för utgång. Vi träffade otroligt härliga människor, skrattade, dansade, drack och hade det allmänt bra! Mer sånt!

PS - Gillar ni min blogg så glöm inte att rösta här!


Jag behöver din röst!



Som ni kan läsa har jag blivit en utav finalisterna till veckans blogg och det vill jag tacka fina Sofia för! Återigen behöver jag er läsares röster för att ta hem vinsten, så tycker ni om min blogg kan ni rösta HÄR!

Gårdagens


skjorta H&M, tights (favoritköp!) Gina Tricot, skor Scorett.

Hörrni! Jag gillar att ni sa exakt vad ni tyckte angående plaststövlarna, vare sig ni avskydde eller hissade dom. Det är viktigt att följa sin egen vilja samt att ha en egen åsikt och det var härligt att se blandade sådana!

Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men jag tänker kila iväg till skolan nu och det känns inte det minsta jobbigt! Trivs som fisken i vattnet och trots att första tentan väntar redan imorgon känns det himla bra.

Vilken komplimang!


Min outfit är en av de fyra favoriterna som blev utvalda hos Sabina och det måste jag säga tusen tack för! Vill ni rösta så får ni givetvis göra det HÄR!

Det är inte lätt av tävla mot Malins snygga outfit men jag såg att jag redan hade fått ett par röster och det vill jag också tacka för. Ni är grymma!

Zaras höst kollektion


Kamel, poncho, rött, grått och hög mysfaktor. Förstår ni varför jag gillar't?

Nu till något helt annat - Vilken dag jag hade igår! Kände mig hyperaktiv hela tiden och fick en massa saker gjorda, bland annat ca 4 timmars plugg. Det hör då inte till vanligheterna! Idag är jag däremot inte ledig så nu väntar några timmar på Karlstad universitet. Hoppas ni får en grym dag!

Ett av mina senaste köp!


Som ni märkt är jag ett fan av kamel och grått men tyvärr har jag inte hittat ett enda plagg med båda de färgerna i butik så det fick bli kamel och svart istället! Hur som helst så är jag mer än nöjd och jag tror att de ska användas redan imorgon! Då ska ni dessutom få se hela outfiten :)

Förstår inte hypen kring dessa skor


Bilder på Lisas omtalade skor via Columbine.

Hela bloggeliten med inriktning mode verkar dö en liten sekund när de ser de här skor från Cheap monday! Här på min blogg brukar jag bara skriva om saker jag tycker om men här är ett litet undantag, de är helt enkelt inget för mig.

Jag vill gärna höra er åsikt; HISS eller DISS?

Att satsa på till hösten!


Alla plaggen kommer från monki och har superbra priser.

Vi har redan kommit en vecka in på september, är inte det helt galet!? För mig startar hösten vid 1 september så det är väl dags att börja tänka höstkläder på riktigt nu då. Förutom rött och burgundy som jag redan nämnt här i bloggen så är även senapsgult en av höstens hetaste färger! Hos monki hittar ni riktigt användbara kläder och vill ni sticka ut lite mer tycker jag att ni ska satsa på ett par skor i denna färg!

Nollningen hösten 2010 - Bland det roligaste i mitt liv!


I början utav nollningen blev vi indelade i grupper och jag hamnade med Sjömännen! Vi fick snygga tröjor som vi skulle använda dessa 2 veckor och därefter började vi lära känna varandra. Vi gick igenom sånger och taggade till!

Här har vi Oscar och Linnéa som är mina absolut bästa faddrar. Det känns verkligen som om jag har känt dom längre än 1 vecka. Helt underbara och det är jäkligt mycket drag i de här två vill jag lova!

Det här var under onsdagen när vi hade poängjakt (jag tyckte personligen att vårat lag krossade den dagen!). Mathilda på bilden med röd slips är en av kommittén och här körde vi lambo på henne!

Vi sjömän är grymma och jag älskar alla dessa tävlingar! Man kan nog säga att jag är den mest taggade utav oss nollor och jag älskar att tagga till andra så tillsammans är vi bättre än bäst!

Här är hela vår underbara kommitté, med undantaget Flink som blir delad på bilden. Det är de här människorna som tillslut avgör vilket lag som vinner. På den här bilden är det återigen lambo som gäller och då ska man dricka upp allt man har i glaset om man inte vill få det i håret!

och tillslut.. vårat kära nollevin - Vad skulle vi göra utan det? ;) Den här bilden togs i tisdags då vi fick garva ihjäl oss åt avokados och andra interna händelser! Det är säkert mycket ni inte förstår av min text just nu men allt jag egentligen behöver säga är; JAG HAR HAFT SÅ FANTASTISKT JÄKLA ROLIGT!

En vecka återstår som tur är och det är bara att köra!

Tack Karin och blogg.se!


Det är alltid lika roligt att folk uppskattar det man gör, tack Karin och blogg.se

Den här synen möttes jag av inatt när jag kom hem och jag kan lova att jag blev glad! Alla nya läsare är hjärtligt välkomna och tack för alla fina kommentarer!

Min bloggning kommer inte vara den bästa den här veckan men jag har världens underbaraste vecka och njuter för fullt av nolletiden. G r y m t! Mitt lag, Sjömännen, leder för tillfället och trots en stukad fot, hes hals och bakfylla så ska jag försöka vara med och hålla det uppe. SKEPP OHOJ!

RSS 2.0