OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

We could have had it all


kläder från Gina Tricot och skor från Monki.

Det tog lång tid innan jag kände mig som en människa idag men det var det verkligen värt med tanke på att gårkvällen var så himla bra! Ikväll blir det fredagsmys för hela slanten med godsaker och fina vänner. Perfekt!

You Found Me


Höstens vackra färgpalett har flyttat in i min garderob!

Med sikte på Thailand 2012 har jag äntligen börjat träna och det känns så oerhört skönt att vara igång igen! Förutom det har jag hunnit med att städa här hemma, jag förstår inte hur det kan bli så rörigt hela tiden? Känslan när man fått det fint igen är riktigt härlig :) Härnäst blir det tentaplugg innan vi knäcker första ölen. Yes, studenttorsdagen är här igen!

Nytt i Garderoben


Både den gula polon från Gina Tricot och skorna från Din Sko är nya!

Iiih. Idag köptes biljetten till finsittningen och jag l ä n g t a r tills nästa tisdag då den äger rum! Annars har vi pluggat och varit på föreläsning i vanlig ordning - vi är så otroligt jäkla duktiga den här terminen! Bajen vann dessutom igår, behöver jag säga mer? LYCKA är bara förnamnet!

Hold me close one more time


Vilken helg! Det blev precis lika bra som jag hade hoppats på med bästa sällskapet, god mat, fest och en lyckad shoppingtur. Jag stormtrivdes!

Framöver kommer ni få se en hel del plagg som flyttat in hos mig :)

Fall in love


Byter ut det somriga nagellacket mot en höstigare variant!

Precis som jag nämnt tidigare skulle det shoppas igår och jag gick i princip loss på Karlstads shoppingutbud! Det blev nagellacket ovan, skor, en poncho, 2 polotröjor, underkläder, smink... ja ni förstår. Blev supernöjd! Efter lite effektiv pluggtid blev det caps med ca 100 andra ekonomer. Det var fullproppat och så jäkla roligt! Snart bär det av till NORGE för min del, ääntligen :)

Keep that smile!



Man kan lugnt säga att min långhelg startade på ett lyckat sätt! Det började med att vi tjejer åt krabba och redan där började skrattanfallen, vissa hade mer problem än andra med både dess utseende och skal ;) Men tusan så gott det är! Sen spelade vi diverse spel och om skratt förlänger livet lär jag på riktigt vara odödlig efter den här fantastiska kvällen med mina favoriter - L y c k a!

I won't let you in again


Har snöat in mig totalt på grönt, senapsgult och rött! Känns höstigt :)

Måste bara nämna att jag hade en riktigt bra kväll i fredags tillsammans med massa härliga människor och att resten av helgen också blev riktigt lyckad. Den här helgen startar redan idag för min del(!) och den kommer bli grym!

Idag: Krabbkväll/spelkväll med de närmaste i Karlstad.
Imorgon: Shopping, plugg och caps!
Fredag: ÅKER TILL MIN KÄRA SYSTER I NORGE!
I norge kommer vi ha fredagsmys med räkor och andra godsaker, shoppa, äta gott, festa och bara ha det allmänt trevligt. Jag längtar som en took!

Friday I'm In Love


från Gina Tricot. En gul och en grön flyttar troligtvis in hos mig!

Kursen vi läser nu heter Handelsrättslig Översiktskurs och innebär att vi ska släpa med lagboken till varenda föresläsning samt när vi pluggar och den väger inte lite vill jag lova! Jag har redan börjat drömma om den.. Hur som helst så älskar jag kursen för att den är så otroligt intressant och lärorik! Dessutom är det fredag idag och mitt humör skjuter fortfarande i höjden. L y c k a.

Back on track

På tal om ups and downs (se rubrik nedan) - Idag är jag ett levande lyckopiller helt utan anledning. Jag älskar't!

Why am I doing this to myself?


pics från Jen & Elin Kling. Ormskinn + orange = succé!

Trots att bajen förlorade igår fick jag ett bra avslut på dagen, det behövdes verkligen! Idag har jag vilat mig i form och varit på födelsedagsfika hos fina Frida med bästa sällskapet. Supertrevligt :)

Ups and downs


skjorta Gina Tricot, tröja & byxor Monki, skor Din Sko.

Den här miserabla dagen kommer absolut inte gå till historien som den roligaste och nu kan bara en vinst från Bajens sida rädda den! I övrigt är jag måttligt avundsjuk på de som lyckas klara nollningen utan sjukdomar...

Baloo på Bali - Del 2!


Jag vill tillägna ännu ett inlägg till nollningen och tacka för dessa två G R Y M M A veckor! Vår grupp hade få, men otroligt tappra, nollor som bjöd på sig själva :) Det gillas! Tack till alla som förgyllde mina dagar!

Keep the starlight in your eyes


kavaj Lindex, tröja BikBok, byxor Monki och skor Din Sko.

Den här morgonen har jag storstädat, tvättat och lagat mat - Allt för att det inte kommer bli någon tid över för sådant i veckan! Samtidigt som termin 3 med handelsrätt drar igång fortsätter nollningen med ännu en galen vecka!

Lycka, Lycka, Lycka, Lycka, Lycka!


Efter en helt fantastisk nollningsvecka med grymma nollor, en gnutta ångest, få sovtimmar men bästa kvällarna/nätterna, bad i ett hav av brännässlor och sjukt mycket galna saker har jag tagit helgen till att kurera både kropp och själ hos min kära familj. Maten har sett ut som ovan, inte helt fel! ;)

Bäst av allt - idag spelar Bajen mot Dfs och det kommer bli galet bra drag eftersom det är 30-års firande för Bajen Fans! Som vi har längtat; FORZA BAJEN!

RSS 2.0