OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Fran Koh Samui till Koh Lanta blev det!


Idag har vi rest i 12 timmar och efter lite strul hamnade vi tillslut i Koh Lanta och vi kom precis till solnedgangen - Ni skulle sett va fint! Vi bor billigt ocksa sa det ar hur bra som helst. Lite skillnad fran Koh Samui men vi kanner att det ska bli skont med ett lite lugnare stalle. Riktigt mysigt!

Internet gick dock lite segt har men jag lovar att jag ska lagga in mer bilder imorgon! Vill sa garna att ni ska fa se hur vi har det. Karlek till er <3


Fran Koh Samui till Krabi


Igar nar vi kom tillbaka till hotellet sa mottes vi av en fruktansvard nyhet som jag inte kan ta upp har. Vi blev jatteledsna allihopa men tillslut bestamde vi oss for att gora det basta av situationen och akte ivag pa festivalen anda! Jag hade trots omstandigheterna grymt roligt! 

Nu sitter jag och skypar med min alskade pojkvan, som jag saknar som en tok(!), sa bilderna fran igar lagger jag in nagon dag framover nar jag har mer tid :) Imorgonbitti reser vi forresten vidare mot Krabi och det kanns spannade att vi ska fa se nagot nytt efter nastan 2 veckor har!

Men aven fast jag har haft problem med forkylning, brannan, vattenblasor och flagning sa har jag haft det underbart roligt har och vi har traffat massa bra manniskor! Jag trivs som sagt som fisken i vattnet :)

RE:EARTH - Timbuktu


Garkvallen var rent ut sagt G R Y M! Vissa var lite besvikna men jag som inte ens lyssnar pa timbuktu tyckte det var riktigt roligt. Svatten rann nar det var klart! Forresten, ar jag ensam om att tycka att han pa tredje bilden ar sjukt lik heath ledger!? Hur som, han ar hur roligt som helst :) Vi traffar manga roliga manniskor har och jag alskar't! Ska ivag och kopa lite att dricka sa nu gar vi pa det igen. Sahara Hotnights star pa schemat denna kvall!

RE:EARTH Festival


Vi har taggat som fasen i flera dagar och nu kor det antligen igang! En festival som pagar i 48 timmar i strack - Kan det bli battre!? Idag har det varit molnigt men det ar bara skont i och med att vi korkade upp redan vid 10 imorse :) Nu ska vi ga och frascha upp oss, sen ar vi redo for nattens bravader!

Mer bilder och mycket mera text kommer antingen imorgon eller pa lordag! Ga garna in pa Maddes blogg for mer uppdatering :)


Shopping - Koh Samui


Grymt jakla billigt och jag ar sa jakla nojd!


Shopping, god mat och roligt folk.


Har har ni en del beskrivande bilder :) Nu har det gatt en vecka sen vi kom hit och tiden har gatt sa fort! Jag ar sa otroligt glad att jag akte ivag och angrar det inte en sekund. Mina ryggproblem har blivit himla mycket battre trots att jag inte ens har tagit massage an. Helt underbart skont!

Klart jag saknar mina nara och kara hemma men jag vet att dom ar glada over att jag har det bra :) Ni ar bast! De senaste dagarna har vi bara tagit det lugnt och shoppat. Bland annat smycken, en vaska, bikini, linne m.m. Sa billigt! Det ar skont att ha det mesta klart men mer shopping kommer det bli ;) Ni ska fa se vad jag har kopt hitills nagon dag!

Vi planerar att aka harifran pa lordag for vi ska stanna har och ga pa en festival. Det ar bara svenska artister som Sahara Hotnights, promoe och timbuktu - Det kommer bli grymt roligt! Vi ar sa jakla taggade :)

Koh Samui


Tankte bara skriva sa att ni ser att jag lever :) De senaste dagarna har vi bara tagit de lugnt. Solat, badat, brant oss, chillat och en kvall var vi ute. Drack buckets som ni sag pa bilderna nedan - inget for mig som inte tycker om sprit! Det far bli singha for min del :) Annars ar allt toppen!

Mer bilder kommer absolut med tiden. Karlek till er dar hemma!

Koh Samui


Nu har vi haft ca 3 dagar i solen och vi trivs som fiskarna i vattnet! Perfekt.

Helt underbart!


Fy fasen. Det har ar livet! Vi har solat, atit gott och sovit en hel del. Det ar jetlagen som spokar men imorgon ar vi nog fit for fight :)

Hoppas ni har det bra dar hemma ocksa!

Antligen!!

Resan har gatt valdigt bra och nu ar vi antligen framme :) Har precis tagit en cider pa stranden och jag kanner att det har kommer bli riktigt riktigt bra!

Nu ar klockan 23.00 har sa efter en otroligt lang resa ska vi ga och duscha sen sova. Kommer skriva mer imorgon :)

Nu åker vi!

Följ med på vår thailandsresa här på bloggen!

Snart bär det av mot varmare breddgrader!



Puh. Nu är jag äntligen klar med packningen! Mitt i all packningsstress har jag hunnit med en mysig sushikväll med familjen. Det här kommer bli en grymt rolig och upplevelserik resa! U n d e r b a r t.

Your Love Is My Drug


Eftersom min underbara pojkvän bjöd mig på en grymt god middag och jobbade natt igår så var han mer än värd frukost på sängen idag :) Älskar dig!

Den här dagen bjuder på jobb från 12-16 och därefter är det full rulle som gäller! Allt ska plockas fram, allt ska packas, allt ska vara klart!

You knock me off of my feet


jeansväst Second hand, tunika MQ, tigts Gina Tricot, skor Skopunkten.

Vi hade en riktigt bra dag i karlstad och kom hem med en del fina och nödvändiga saker! Mot slutet blev vi dock lite trötta så vi har sovit sen vi kom hem. Skönt.

Ikväll tänker jag och Marcus fira alla hjärtans dag som är imorgon med att gå ut och äta. Supermysigt att bara göra någonting tillsammans!

Monkigirl


Nu ska jag, syster och M åka in till Karlstad och och Monki ska definitivt besökas. Fy tusan vilken snygg väska och det andra är det absolut inget fel på heller!

Sista arbetsdagen är gjord!


spetströja Monki, t-shirt H&M, jeans Lindex, skor Din Sko.

Idag gjorde jag den sista arbetsdagen på ett av mina jobb och chockerande nog kändes det en aning sorgligt! Det trodde jag inte att det skulle göra när jag började där men arbetskompisarna har varit dom bästa och förhoppningsvis finns det jobb där när jag kommer hem :)

Den här kvällen tänker jag kurera min onda hals genom att ligga och vila tills jobbet på statt väntar ikväll. Te & film - Mysfredag!

Ha-begär och nervositet


Finaste halsbandet från H&M för 99 kr. Kap.


Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi åker!? Det är så overkligt att jag inte kommer förstå det förrens vi landar nere i Bangkok. Åh herregud. Spännande! Tills jag åker ska jag se till att vara så mycket jag kan med Marcus :)


Snyggast under modeveckan 2010


Elin Kling och Gustaf Törling.


Vilodag!

Sov 4 timmar när jag kom hem från jobbet och resten av kvällen tänker jag spendera i soffan.. Är helt slut! Förkylningen har ju inte gått över än heller så det är inte mer än rätt att jag tar en vilodag :)

4 önskningar


Allt från bikbok.

Ett par leopard cykeltights måste jag ha! Dom skulle bli perfekta till thailand. Klänningen påminner förresten riktigt mycket om en klänning från whyred som bland annat Michaela har synts i ett flertal gånger - Grymt snygg.

Seize The Day


Igår var så jäkla bra! Fina vänner, gott att dricka och dans. Underbart.

Bilder kommer troligtvis imorgon när jag är vid min dator igen. Nu ska jag iväg och planera thailandsresan med mina resekompanjoner! Ha en bra dag :)

Fint från Lindex


Jag hittade den här otroligt fina tröjan hos grymma Ulrika och blev precis som hon sugen på ett köp! Är dock lite osäker på om den kommer komma in i butik innan jag åker.. Måste kolla upp det!

Reashopping, jobb & sushi.



Sminkväska för 15 kr och hårbanden för 10 kr styck; Rea är helt okej!

Förutom jobb och en sväng på stan har jag hunnit avnjuta ett restaurangbesök med M. Sushi blev det och gud så gott det är :) Nu ska jag däremot få mig någon timmas sömn innan jag åker iväg och gör dagens andra jobbpass, den här gången på statt. Hoppas ni får en kanonbra fredagskväll mina kära läsare!

Knuten


Bilder från Sanna Tranlöv och Emsedge.

Det här är så jäkla snyggt och på tal om kläder så måste jag klura ut någonting fint att ha på mig i helgen då tjejgänget drar iväg till Karlstad för festligheter! Det kommer bli riktigt roligt men jag hoppas att jag kan bli en aning friskare först.. har nämligen åkt på en tråkig förkylning. Ska dricka mängder av te!

Favoriter - Västar


Alla västar är köpta second hand.

För några dagar sen visade jag mina favoritskor och här har vi mina västar. Jeansvästen kan vara ett av mina bästa köp någonsin och jag måste återigen säga att jag älskar second hand! Där kan man verkligen fynda.

Fashion Week by Berns


Frida Fahrman, Michaela Forni & Elin Kling.


Ge mig vår!


Burberry Prorsum, Missselfridge.com, Monki, Proenza schouler.

Vad tusan hände med vädret!? För någon vecka sen såg det ut som om våren började närma sig men nu vräker snön ner.. Jag får trösta mig med att det bara är två veckor kvar till Thailand! U n d e r b a r t.

RSS 2.0