OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Från lördagens bravader!





Det började lugnt men efter ett tag var vi igång! Fin kväll, fina vänner.

Forever and always


Fina vänner, kräfter, grym musik, dans till stängning, ett litet missöde och idag tar jag mig fram med kryckor. Överlag var det ändå en riktigt lyckad kväll :)

Galen kväll igår!

Och idag mår jag som jag förtjänar kan man säga. Ska vila upp mig så blir det mer inlägg senare :) Ha en bra dag så länge!

Lindex höstkollektion


Här är mina fyra favoriter. Framförallt jackan, hur grym?!

The DJ plays my song and I feel alright


Jag bytte bort min jobbtid ikväll så nu tar jag helg och det ska firas med utgång! Klädfrågan är ett problem som alltid med det ska jag lösa under dagen. Sen inleder vi kvällen med kräftor och avslutar den på statt! Äntligen är det helg.

Man behöver tjäna pengar för att köpa fina saker!


Snygg väska från Lindex. Vill ni se hur sen ser ut på kan ni kika in här, riktigt fint!

Ikväll ska jag spendera några timmar i garderoben på statt men innan dess blir det choklad och kortspel tillsammans med M! Ha en bra kväll, puss :)

Nya populära skor från topshop!



Fula eller snygga?

Höstfavoriter


fashiontoast, jak & jil, stockholm streetstyle.

Ibland är det skönt att göra ingenting :)

Efter jobbet åkte vi hem till M direkt och ikväll ska vi ha tacosmys! :) Träningen igår var riktigt rolig och behövlig.. men den har satt sina spår idag! Därför passar det perfekt för en riktigt skön hemmakväll :) Återkommer imorn. Puss!

Suddenly I see


älskar den här bilden!

Jag fortsätter att må bra den här dagen genom att träna och efter det åker jag iväg till mitt hjärta för att sova :) Hoppas ni har en bra kväll ni med! Puss.

I will follow you into the dark

Jag älskar livet.

Bara det att jag har tre jobb när så pass många är arbetslösa, att jag har den finaste pojkvännen som sjunger så fint att jag får tårar, att jag har flera underbara vänner att spendera veckorna med och att jag har er underbara läsare som kommer tillbaka även fast jag skriver mer strunt än vettiga saker!

Livet är bra fantastiskt och det är härligt att njuta utav det!

H&M's höstkollektion


H&M har verkligen tagit fram ett par snygga saker till hösten. Mörka färger, precis som jag vill ha det, med lite inslag av färg. Grymt snyggt!

Inte lika taggad som i lördags..


Bild tagen av Marcus Ohlsson

Efter mitt inlägg igår käka jag sen låg jag och sov resten av kvällen. Jag har nog gått och blivit lite småsjuk för jag har så jäkla ont i huvudet och min kropp är alldeles matt. Som tur var orkade jag iväg till jobbet idag! Men nu blir det sängen och så återkommer jag med ett roligare inlägg senare :)

Saturday night




Vilken underbar kväll igår! Riktigt bra förfest, limbo, en hel del skratt och mycket kärlek. Tack alla för en oerhört lyckad kväll :)

Riktigt lyckad utgång

Galet bra kväll igår! Mer om det sen för nu ska jag jobba.. igen.

Ikväll kör vi igen


Nu drar jag iväg till förfesten och sen väntar statt!

Marknad


Nu åker jag & M till degerfors för den årliga vulkanmarknaden. Roligt att träffa lite folk och nougaten är ju standard :) Ha en bra dag! Puss

Shoppingen från sthlm


Underkläderna från Monki är underbart fina, bikinin kostade 60 kr och den rutiga skjortan är helt perfekt! Dessutom fick jag med mig  en ormskinnströja, en ring och ett par vita höga converseliknade skor. Jag är grymt nöjd!

Äntligen dags för sängen!

Efter en hel dag på arkivet och en natt i garderoben på statt ska det bli riktigt skönt att få lägga sig ner å sova :) Gonatt!

Monki's höstkollektion


Det bästa med hösten är att det kommer in nytt i butikerna och Monki har bland det bästa utbudet enligt mig! Ränder, dragkedjor, batik, snygga skor osv.

Hösttrend och sport


Michaela, iförd den grymt snygga klänningen från H&M med markerade axlar.

Själv ser jag inte lika glamorös ut med tanke på att jag snart ska åka iväg och träna! Hoppas det blir kul, för jag missar ju trots allt Emma Green i damernas höjdhoppsfinal! Friidrott är förövrigt riktigt roligt att titta på och jag är glad över att jag i alla fall inte missar när bolt springer finalen :) Nu ska jag fixa matlåda till imorn och sen åka iväg, puss!

true souls said you know what's right


Det här är vad kvällen har att bjuda på! Jag och mamma ska ha vår egna lilla kräftskiva så det ska bli jättemysigt :) Soft kväll igen, helt perfekt!

Återigen..

jobb jobb jobb för pengar är alltid bra :)

Godbitar ute i butik!




Boots, nitar, dragkedjor, djurmönster och markerade axlar!

Av dessa plagg fick jag med mig tightsen hem men funderar starkt på att köpa skorna också. Fast jag har ett par liknande, dock inte lika snygga, som jag ska försöka göra snyggare med just nitar! Hoppas det blir bra :) Hem från sthlm kom förresten en hel del annat också men det slänger jag in bilder på det under de närmaste dagarna. Ikväll blir det mys och sängen tidigt för jag orkar verkligen inte vara trött på jobbet! Ha en bra kväll :)

Bloggträff 09-08-15


I lördags var vi som sagt på bloggträff och det blev riktigt lyckat!

I början bekanta vi oss med Sissela på bilden som var en riktigt rolig tjej!

Hennes vän Julie var även hon hur trevlig som helst :)

Det bjöds på någon typ av italiensk buffé vilket var grymt gott!

Sen skålades det för Malin som vart otroligt duktig som fixat hela kalaset.

Middagen följdes upp med gratis drickar och det tackade vi inte nej till ;)

åså shots på det!

Vi 8 satt för oss själva ett bra tag och det blev en hel del sång & skratt :)

När stället vi var på skulle stänga tog vi oss varsin goodiebag och gick mot tunnelbanan och därifrån åkte jag och Elin vidare till hotellet!

Stort tack till Malin, närmast på bilden, för en otroligt bra kväll! Det var grymt rolig att träffa helt nytt folk och festa med dom för en kväll :)

Hemma efter en grym helg

Det här har verkligen varit den bästa helgen på länge. Allt var precis som jag ville, om inte bättre! Tidigt imorgonbitti åker jag iväg till Arvika på ett fotojobb så jag är tillbaka med mer info och bilder från helgen efter det! Nu väntar en mysig famn på mig så gonatt :)

Nu bär det iväg till Sthlm!


För 149 kr får man de här tightsen från H&M och det låter inte helt fel! Det är ett av flera plagg jag ska kika efter nu när vi åker iväg till Stockholm :) Jag längtar efter att träffa Elin, Topshop & Beyond Retro, hotellfrukost och massa mer :) Det här kommer bli en grymt bra helg! Bloggen följer inte med dit utan jag satsar på bildregn när jag kommer hem istället! Hoppas ni får en bra helg :)

Svårt att ta ikapp sovtimmarna..

jag är fortfarande trött som ja vet inte vad, men får sova på bussen senare för nu ska det jobbas igen! Ha en bra dag :) Puss

Vackra bilder


glamour.se

Har städat, sovit, varit på innebandymöte och härnäst måste jag packa inför helgen, ta en dusch och göra matlåda inför morgondagens jobb! Dagen avslutas med mys och efterlängtad vila :)

Kräftskiva!




Direkt efter jobbet igår, som gick riktigt bra(!), så åkte jag&M ner till stugan för att fixa iordning inför kvällen. Med tiden kom folket och vi högg in på kräftorna å fy fasen va gott det är! Haha jag får verkligen inte nog.. det går inte att äta för mycket. Det blev en oerhört trevlig kväll som dock slutade lite fel. Statt var bland annat det tråkigaste på länge! Hoppas på mer folk nästa gång :)

Som tur var så var jag inte bakfull imorse och vi kunde cykla iväg till jobbet vid 7. Inte allt för dåligt tycker jag! Nu däremot är jag så trött att jag kan somna sittandes men måste till stugan och städa. Återkommer sen :) Puss!

Jobb!

Det va länge sen ja va uppe såhär tidigt.. men nu kör vi! Jobb till ca 15.00 :)

Fina skor och fina möjligheter


Den här skon är favorit hos många, även mig, och finns inne på hemsidan nu!

Den här dagen har varit lite jobbig för mig då humöret har inte varit det bästa! Hur som helst så fick jag jobb igår och det är jag otroligt glad över :) Det gjorde att jag fick stå över en 30 poängs-ekonomikurs jag hade sökt men den kan jag läsa nån annan gång för nu vill jag framförallt jobba, få erfarenheter och resa!

Jag var förresten iväg och köpte kräftor nyss inför morgondagens kräftskiva och jag känner redan att humöret börjar bli bättre :) Är riktigt taggad inför imorgon, både för jobbstart och kvällens bravader! Ikväll däremot ska jag träna innebandy och jag hoppas verkligen att jag kan få tillbaka glädjen för spelet :)

Lårhögt!


Fashiontoast, Topshop, Christian Louboutin och Stella McCartney.

De lårhöga stövlarna kommer precis som det djuriska bli en av höstens största trender. Jag själv tycker att det är riktigt snyggt, speciellet med ett par håliga tights som på bilden till vänster, men det är nog ingenting jag kommer att bära. Fast man ska aldrig säga aldrig! Får se när hösten kommer närmare :)

På fredag bär det av!


På fredag åker jag till Västerås för att sova en natt hos Elin som bor där :) Sen sätter vi oss på tåget på lördagsmorgonen för att åka in till Stockholm! Där ska vi gå på stan och sen fixa iordning oss på hotellet inför en bloggfest vi ska på :) Längtar hur mycket som helst för jag tror det kommer bli en riktig toppenhelg!

Lördagens fest - pinkparty!


I lördags var vi som sagt i Svartå där det bjöds på pinkparty! Det var en himla trevlig förfest med lekar och härligt folk :) Vinet var dock lite för gott.. så det blev x antal för många glas! Haha, så kvällen slutade tidigt men va tusan, vi får ha dubbelt så kul på sista onsdagsklubben nu i veckan istället :)

Idag tar jag en fixardag för att ta itu med diverse måsten samt städa rummet!

Jobb, derby och filmmys!

Gårkvällen blev inte riktigt som planerat för den slutade lite tidigare än väntat.. Men det är sånt som händer, haha! Morgonen idag var ju inte något att hurra för heller, men iväg till jobbet kom jag :) Väl hemma var det chips, dipp och derby som gällde! Bajen slog dif och det känns.. såå jävla gött :) Dagen avslutas med pizza & filmmys. Det blev alltså en väldigt bra dag tillslut!

tagga tagga!


Snart väntar fest ute i Svartå, där jag växte upp! Efter förfest drar vi vidare till den årliga pubkvällen och avslutar tillsist med statt här i kga. Det här kommer bli toppenbra! Har litelite bråttom, ska joba 12-16 imorn också så vi får se hur bloggandet blir. Nu köör vi!

Markera axlarna i höst!


Carolines mode ska ni definitivt besöka om ni vill ha inspiration!

Både den underbara toppen och de grymt snygga skorna är från Zara. Kanske borde man ta sig en titt där! Jag ska ju trots allt till sthlm nästan helg så hoppas tröjan finns inne där :) Mer om resan senare, nu jobb 12-16!

Min fredag

fotograferingsjobb, frisörn, släktmiddag hos pojkvännen och tillsist jobb på statt!

Givenchy vs Topshop



Givenchy gjorde en snygg nitsko inför sin höst&vinter-kollektion och Topshop var inte sena att efterlikna! Här skulle jag välja budgetvarianten framför dyrgriparna för att jag tycker topshop har lyckats snäppet bättre med sin sko, jag gillar hur nitarna är ända ner på sulan. Nitar överlag är riktigt snyggt!

äntligen svensk sommar!



Förut idag ägnade jag några timmar i stugan. Det är rätt skönt att bara va för sig själv ibland och så passade jag på att fota lite! Härnäst ska jag vidare till min älskling och där ska vi förhoppningsvis plocka blåbär och göra paj! :)

Avslappnande


Vilken utsikt vi hade igår när vi grillade i stugan! Månen var stor som jag vet inte vad, det var vindstilla och båtarna åkte omkring :) Himla mysigt!

Grill&myskväll

Grill och trevligheter i stugan med Mackan & Johan och nu filmkväll :) nice!

Finfint armband


Nitarmbandet som kom med i det senaste numret av veckorevyn.

Jag älskar det! Har länge letat efter ett som sitter bra och äntligen har jag ett :) Nu fattas dock ett silvrigt, ska kika in på lindex och kolla om det finns där, för guld & silver är hur fint som helst tillsammans! Jag känner mig på toppenhumör idag, kanske för att solen skiner? Hur som helst så ska jag jobba 12-16 men den är förhoppningsvis kvar efter det :) Hoppas det!

Dags att bli fit igen, nu kör vi!


Har precis kommit hem från en timmas powerwalk med syster! Det var himla bra gjort utav oss tycker jag i och med att jag inte har tränat på hela sommaren.. å nu vet jag inte hur det blir med innebandyn heller. Ska ta mig en funderare på vad jag vill. Jag tänkte åka bort och kolla träningen en stund ikväll iaf, det känns ju lite knepigt att ta ett uppehåll efter att ha spelat så pass länge som jag gjort. Men nog om det! Snart kommer hjärtat och sen får vi se va kvällen bjuder på :)

Mjukisshortsen


Hanna, Hanna och Linn är några av de som testat på mjukistrenden.

I höst kommer vi troligen se betydligt mer utav det här. Jag kan tänka mig att det är rätt svårmatchat men riktigt snyggt om man får till det! För att få det lyckat behöver man inte göra så mycket mer än att ta ett par coola skor, en paljettjacka eller en snygg kavaj till. Jag tror att jag ska testa på det i alla fall!

Snyggt i höst


Under den senaste tiden har jag gått mer mot svart och jag älskar hur snyggt det är! Fast färg är bra fint det med men det svarta kommer nog få stanna kvar i höst. Nitar, batik, paljetter, djuriskt och håligheter är också något jag kommer fortsätta med! Det jag längtar mest till angånde klädväg är H&M divided exclusive-kollektionen. Fast nog om höst, nu hoppas jag på att augusti bjuder på sommar och härliga kräftskivor!

Bland favoriterna!


Det har som sagt varit en guldvecka men nu är jag rätt sliten.. speciellt efter jobb 12-16 idag. Därmed blir det en lugn kväll med lite film åsådär och om vi orkar så blir det en powerwalk :) Otroligt skönt!

Vill inte att det ska vara slut..


Såhär lugnt som det ser ut på bilderna var det ju dock inte hela tiden ;) Efter att jag slutat där runt 11 var det all in som gällde, alla dagar! Åh jag hade så jävla roligt, fast hur som helst så var det nog jobbet som fotograf som gjorde hela veckan. Det var en grym erfarenhet och jag trivdes verkligen med det :) Det kommer troligtvis fler bilder senare som är mina favoriter, men så länge kan ni kika in på putteiparken.se eller kanon.se om ni vill!

Putte rockar!

Galet bra dag och natt igår! Så jävla nice, mer rapportering kommer :)

RSS 2.0