OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

goooigt


bild: lundlund. Det var lika mysigt som vanligt att vakna upp brevid min bästa :) dock inte lika trevligt att åka ifrån honom för jobb, men skönt att få de avklarat! Efter de övningskörde jag och de gick hur bra som helst :) pluggat teori, städat och kollat film har jag gjort också, soft dag! Imorgon ska jag hoppa över träningen, för ska planera min och jossans 18/20 års fest, känns lite stressigt så vi var tvunga att ta de imorn. Så de får bli så, men de ska bli jättekul :) å själva festen kommer bli guld, jag längtar som en tok!
Förresten, mina nya skor kändes inte försmå nu när jag testa dom, gött!

The Kooks - Naive


det är helt sinnes vad jag saknar arvikafestivalen med the kooks i spetsen. De är så bra att de ryser i hela kroppen! ta mig tillbaka.

härligt & slitsamt


Detta plus en grå klänning/kjol köptes inne i Örebro igår. Riktiga höstinvesteringar :) Skorna behöver ingen närmare förklaring, assnygga! dock är dom kanske lite för små, måste kanske lämna tillbaka dom :/ aja, bustiern kommer bli skit snygg under ett vitt linne till en kjol eller så. Dessutom hade jag hur roligt som helst med Carro, riktigt trevligt!

På kvällen blev det film med en massa hos kalle, de va också trivsamt! Det var det däremot inte imorse när jag skulle upp halv 7 för att åka iväg och jobba med innebandyn. stackarns mackan som fick gå upp hur tidigt som helst (: Jobbet var slitsamt, riktigt jävla slitsamt också, men alla jobbade på riktigt bra :) Trist att de va så få från laget som ställde upp, skärpning!

Nu har jag varit iväg och kollat Don And The Junior Mob, ett bra band från stan :) Ikväll blir det att ligga å slöa framför en film med godis och senare även med min goding :) Ni får ha de så bra! Puss

NV3a, tjalalala!

bilderna är ännu inte framtagna och vi ska nog lämna in den, dock tror jag inte det kommer hjälpa.. men. jag hade så jävla många bilder. ja typ alla jag tagit i hela mitt liv. fast de är bara att tänka bort de, jag ska allt klara mig utan dom ;)

Hur som helst! Idag hade vi 7-kamp på skolan, och vet ni vad!? Min klass vann, överlägset. helt galet va vi är bra! Det var trivsamt, och efteråt åkte jag hem och sov i två hela timmar. Ikväll vet jag inte vad det blir? massa mys kanske :) jag tycker om dig så mycket! <3 Nu väntar i alla fall Örebro med Carro, är så grymt sugen på att köpa lite nya saker. Å nästa fredag blir det karlstad (monki!) med världens bästa syster som kommer hem :) jag trivs!


neeeej!

min hårdisk har gått sönder så nu är alla mina bilder från alla resor, fester, festivaler. allt. ALLT. borta. snälla gode gud få den å funka igen. är på grymt dåligt humör nu för de. jävla skit! ciao.

go ahead and lower it down

Gårdagens & dagens.
Båda dagarna har de varit soligt så varför inte passa på att använda shortsen så mycket som de går? Efter min första lektion hade jag världens hål, därför passade jag på att göra lite nytta och åkte ner till Linda på Ny Design för att hjälpa henne att fota till en annons. hoppas de blir bra :) När jag var påväg hem köpte jag med en kycklingbaguette från Paris, mums! Nu är min sköna lediga tid snart slut och jag måste iväg för den sista lektionen. Ha de bra :)

Just Dance


Visst blir man lite danssugen när man hör den här låten? Idag har jag bara 2 lektioner & imorgon har vi en sjukamp med hela skolan, så de känns som om jag har fått helg redan nu :) Dock blir det nog inge festande i helgen, har tänkt ta det lugnt med det nu inför minimaran. Som om det skulle göra någon skillnad efter hela sommarn? haha :) Hur som, någe roligt ska jag göra i alla fall! Nu däremot måste jag iväg till skolan. Puss

Project Runway


Christian vann tillslut, fytusan va välförtjänt! Han är helt enorm, 21 år och gör kläder som en gud. Hans kollektion var grym, fast Jillian&Rami var absolut inte dåliga dom heller. helt sinnes va bra! Det är så roligt att se :)

Idag har jag haft en lång skoldag och sen myst med den bästa <3 Jag är verkligen hur trött som helst, så ska tvätta bort sminket och sova sen! gonatt :)

tjooo


haha ja de är rätt tydligt att de blåa chinosarna är favoriter ;) och sömmen på det vita linnet, som man nästan kan se på bilden nere i höger, är så jäkla snygg. Idag har jag haft en soft dag i skolan och tränat nu på kvällen. Träningen var lika rolig som vanligt, jag älskart :) Ikväll ska jag försöka komma i säng tidigt, jag fick en jäklarns jobbig huvudvärk för en stund sen. så.. ciao :)

det kunde inte blivit mera kaos,

men oj så spännande och händelserik matchen blev tillslut!

Det hela började med ett pressande aik som också fick 1-0, men vi kom tillbaka i andra halvlek och Fredrik Söderström fick göra sitt första mål i Bajen. då blev man grymt taggad! En 1-2 ledning var så nära ett tag att jag flög upp ur soffan och höll mig för huvudet. Istället fick aik en straff när det var sju minuter kvar, som hela jävla sverige kan intyga att de inte borde ha fått! hur som, skräll att dom ska få en straff när det är så lite kvar av matchen jämt? 2-1 var ett faktum och då tog allt de roliga slut och kaoset började; smällare kastades in på både aikmålvakten&poliserna, folket började slåss osv. helt galet och matchen avbröts. Jag var så arg här hemma att jag höll på och slänga ut tvn, mest på de få personer som kan förstöra en match sådär! Som tur var blev de lugnt och matchen kunde startas. Då sa jag till mackan att jag skulle bli världens gladaste om vi kunde göra 2-2 på de få minuter som var kvar! Åh de var nästan så att jag blev de; för sulan fick en sagolik träff rakt i krysset. jag blev så glad så tårarna kom :) höjden av lycka. Att ha världens bästa brevid mig och se sulan göra mål sitt första tävlingsmål för Bajen. det var så otroligt skönt bara :) 2-2 alltså, ganska rättvist ändå!

härligt värre!


Hos simon i lördags var det trevligt :) jag var dock lite trött och att jobba under söndagen blev rätt jobbigt efter 2 dagars festande. men pengar är gött, så de blev allt bra! Idag har jag haft en jättemysig dag med mamma :) Vi var iväg och golfade i kanonväder, och när jag kom hem köpte jag sofis mode och satte mig för att läsa! Nu väntar jag på min kära pojkvän så ska vi kolla aik - bajen! Kom igen Bajen, krossa gnaget! enda jobbiga är att jag inte är iväg och tränar, men det är en dag imorgon också :) nu ska jag sätta mig in i matchen! Puss

Galet & ännu mera galet!


Gårdagens klädsel under dagen samt kvällen. Torsdagens träning var förresten så grymt roligt, jag har det bästa laget! Hur som, igår bjöds det på fest, ååh hur vi var galna! Tack; Emma, Licke & Ida för en urrolig kväll. ölspel kan vara det bästa ;) Jag hade så jävla roligt! Idag har jag haft en kanondag med mitt mys som jag mötte upp igår efter festandet. du är bäst! Nyss slängde jag i mitt ett par kräftor, mums(!), och nu ska jag börja fixa mig :) Även denna kväll bjuder på fest! Måste bara skynda mig lite, ha de bra, puss :)

I'm walking on sunshine!


tjoohoo vaa glad jag är :) ingen mer fysik i hela mitt liv! 2 års lidande fick räcka, idag fixade rektorn det sista så nu är det klart :) Imorgon lämnar jag in böckerna, vilken frihet! Ja. om ni inte märkt det så tycker jag att det var fruktansvärt svårt, inte alls som i nian då det ungefär var lika simpelt som 1+1. Så under dagens gång har jag sett ut som en solstråle :) Dessutom hade jag första lektionen fotografisk bild, den kursen ska bli så grymt rolig! ja ibland kan det till och med vara roligt att gå i skolan ;)

brabrabra


Jag blir så glad av den här bilden :) Innebandy SM'07, uurbra!
Första dagen i skolan var faktiskt rätt bra. Ett besök åt rektorn, för att åtgärda min fysikångest, bjöd på ganska lovande ord. Nu är det bara att hoppas på att det går vägen så att jag slipper fysiken de sista året! Efter lite lektioner styrde jag cykeln mot frisörn, där jag färgade mitt hår och klippte det kortare där bak! tjohoo va nöjd jag blev :) Min frisör är kanonbra! Sen kom mackan hit en stund, jag tycker om dig massor :) Åså avslutade jag kvällen med träning. Jag är verkligen hur trött som helst, så tänker läsa en stund sen sova :) puss!

mums!


jara, någe lyckades jag allt fixa på denna bärbara dator. Hur som, det visar i alla fall vad jag är mest sugen på nu i höst; Grymt snygga skor från Din Sko, ett par mörkblåa eller svarta chinos till min samling & en lila kappa (likt den jag har från Gina Tricot, trivs asbra med den!)

Träningen gick bra, börjar dock få ont i halsen. snälla jag vill inte bli sjukt igen(!) På hemvägen var det nästan roligast, emma är en rolig prick hon :) Härnäst väntar maten jag gjorde innan jag åkte iväg; kycklingklubber, klyftpotatis & bearnaisesås. mums! Imorgon börjar jag det sista året på natur, hoppas det går fort&bra! ciao :)

jäkla datorer.

Under min och pappas shoppingtur i lördags hittade jag faktiskt ingenting, men det gjorde inget för jag blev så glad att pappa hitta ett par kalassnygga converse inne på Beyond Retro. Perfekt slitna, exakt som jag vill ha dom.. fast i min storlek fanns de då inga. hur som helst, väl hemma träffade jag min snygging och åkte sedan iväg för att festa! Fyra tjejor hos emma, det bjöds på ölspel & mycket skratt. Tack för den kvällen! Ännu mer skratt blev det när jag vinglade in hos mackan, de va lite snurrigt just då. haha :) Dagen därpå (igår) kollade vi lite os, jag övningskörde som en gud och på kvällen blev det film med ett par killar. sen tog vi en promenad och följde simon till sin cykel sen gick vi hem :) Idag har jag jobbat, pluggat teori och ikväll väntar träning!

Hade tänkt bjuda på ett kollage, men min dator är så jobbig så jag får lust att slänga ut den genom fönstret. Viruset är borta som tur är, men nu går internet sjukt segt istället. En bärbar får duga så länge, fast jag tycker inte om att pyssla i ps med den. så. ett tråkigt inlägg fick det bli! En bok&en skön säng väntar nu, tjo!

I'm yours


Förutom att gais vände 2-0 ledningen vi skaffat i första halvleken till 4-2 så är allt toppen! Vill helst bara glömma matchen (förutom stämningen) så nog om de :) Nu sitter jag i hotellbadrocken efter att ha tagit ett bad. Jag lyssnar på ron pope - a drop in the ocean, en av de finaste låtarna, letar adresser till 2hand affärer på söder & dricker loka. det är himla mysigt med andra ord :)

woohoo

senaste dagen har varit sjukt underbar! massa mys med den bästa :) Om någon timma sitter jag och övningskör upp till sthlm, där ska jag&pappa; kolla bajen, sova på hotell och shoppa lite imorgon :) helmysigt! Imorgonkväll väntar fest, å hur vi ska festa! Hare bra :) puss!


When you mean it, I'll believe it


Teorikursen är nu avslutad, jag är cirka 3 månader (om inge går snett) ifrån mitt efterlängtade körkort, papps kommer hem från norge idag och ska försöka fixa min dator, träning ikväll och bäst av allt; den underbaraste av alla + alla goa vänner kom hem från alanya för en stund sen, behöver jag nämna att humöret är på topp? även de mindre sakerna kan göra en lycklig :) puss!

rockin' the beat

Hallå igen. träningen igår var inte att leka med, efter måndagens träning! helt galet va slut man var efter det, men vi hade roligt under tiden i alla fall :) Jag, Ida & Emma kom fram till att helgen bjuder på fylla, å hur vi ska festa ;) "fullare än en full flaska" haha! för sköna. Sen slockna jag ganska snabbt efter att ha läst en stund (när jag börjat kan jag inte sluta!)

Imorse blev de teorikursen igen och efter det en mycket behövd massage. wow. vilken skillnad! Klipp&färg tid har jag hunnit med att fixa också, kanon. nu är det jobb & åter jobb som gäller och ikväll är jag ensam hemma och kommer nog ligga på soffan och ta de lugnt mest. Det skulle inte va fel om den här dagen gick fort så det är imorgon snart :) längtar massor!

woke up on the right side of the bed

Här satt jag och hade det asbra med en lakritspuck i handen, den måste ni prova(!), när jag plötsligt hade det sista av glassen på hela linnet. visst ville jag ha glass men inte över hela mig, de va ju rätt onödigt :p Aja värre saker har ju hänt, dock inte idag. Jag har haft en riktigt trivsam dag; bilskola där jag fixade körlektioner osv, lunchade jättegod mat med mamma och tog en vända på stan med Elin&co :) Där fann jag armband, kanoners! Dessutom bestämde jag mig för att ta ledigt från jobbet idag, det är det positiva med att jobba för mamma. Jag kan göra jobbet när jag känner fört bara de blir klart i tid :) de grejar jag! Nu ska jag vila & läsa en stund och sen köra stenhårt på träningen. Tjoo :)

En shopaholic säger ja!

Nytt inlägg
Häromdagen var jag nere på stan och köpte med mig dessa böcker hem, och "en shopaholics bekännelser" har jag sedan tidigare :) Däremot visste jag inte att de här två (och en till) fanns, och den upptäckten är sandras förtjänst, det var nämligen i hennes blogg jag såg de :) Om ni har vägarna förbi nån bokhandel tycker jag att ni ska svänga in och köpa Sophie Kinsellas böcker, dom är så roliga!


Efter att ha haft ett par lite halvjobbiga dagar förra veckan blev jag glad som en sol efter helgens svartåfest, det fick verkligen fram massa energi från mig! Den här dagen har varit riktigt bra; tiden bara sprang iväg när jag jobbade, jag la mig och koppla av med boken i handen när jag kom hem & sen åkte jag iväg och träna, åså gick Bajen och vann (gött!) Hur som helst, träningen var grym, helt galet vilken energi jag hade. Bra peppning av alla, vi är asbra! Imorgon är en ny dag och jag ska upp tidigt till körskolan, hörs efter de :) tjo!

I like


bild: lundlund. Att vara nykär är en av de bästa känslorna som finns, att vara lyckligt kär överhuvudtaget. Det finns så många saker som du gör som får mig att må så bra, åh jag älskar; hur du får mig att bli så lycklig genom att bara vara, att vi gör 'den där' minen båda två och brister ut i skratt samtidigt, att ha dig nära mig, att få ett kärleksfullt sms; jag tycker om allt som har med dig att göra :)

Otroligt lyckat och mindre lyckat

Gårdagen var verkligen lyckad! Vi startade hos Amanda och pratade gamla minnen med diverse svartåbor & andra folk, drack å hade de bra. Sedan rörde sig hela gänget bort till pubkvällen. Väl där dansa jag&amanda loss till Maxs band som spelade, på en pubkväll i svartå. Haha det hör ju inte till vardagen direkt (svartå är alltså samhället som jag bodde i mina 13 första år), men oj så roligt det var! Helt galet, alla var verkligen på sitt bästa humör. Jag sprudlade av glädje när jag kom hem och berättade för mamma. riktigt trivsamt.

Denna dag har varit lite värre. Har jobbat&pluggat körteori hela dagen. å nu på kvällen packade pappa upp någe program på min dator, och det var ett fejkprogram som innehöll virus. Dessutom skulle pappa åka iväg till sitt jobb i norge precis, och datorn hittade inte ens felet. så nu får den stå avstängd tills på torsdag när han kommer hem. vilket jävla virus, har inte sett någe liknande faktiskt. trött jag blir.

Därför vet jag inte hur det blir med bloggningen, med bilder&osv. Får se helt enkelt :) Nu är det typ bara 3 dagar kvar tills världens bästa, och resten av folket, kommer hem. åh vill ha dig här nu. hur som helst, jag återkommer troligtvis imorgon, är lite sliten just nu. haarra ;)

Hard to resist, so touchable


De här kan vara bland de snyggaste budgetskorna som har gjorts. verkligen favoriter! På mig har jag också nya klänningen och jackan :) Blev helnöjd!
Ett par kalla i handen och trevligt sällskap härnäst, tjoho!

du är den finaste jag vet


Idag har jag haft en jättetrevlig dag med pappa inne i örebro, jag tog en övningskörningstur dit&hem. Väl där inne hittade jag en riktigt snygg tröja/jacka från gina (bilden), en klänning från carlings å lite annat smått&gott :) Kanske har jag på mig det redan ikväll då det väntas fest inne i svartå. kan bli kanon!

'cause you are my heaven :)


sjukt bra&rolig träning igår, mys med familj ikväll och jag saknar min goding. tjo :)

you got my head spinnin' 'round


Igår blev det en hel del jobb, har skjutit fram de så länge nu så har rätt mycket att göra den närmaste veckan. Förutom det var jag ute och tog lite kort, här har ni ett av dom som jag har jobbat lite med i photoshop. Jag tyckte allt att den blev rätt frän. Hur som helst, efter det kollade jag film med mamma, det blev den där Martina Haag filmen. Den fick mig faktiskt att må lite dåligt, hon hade så stora drömmar och ville verkligen tro att de var verklighet tills allt blev kaos. hela tiden. Fast i slutet mådde hon bra i alla fall, och tur var väl de!

Idag väntar jobb, sen ska jag göra ett par ärenden på stan. Gå till bilskolan till exempel, för ett körkort ska fixas snarast möjligt efter att jag fyllt 18! om bara den dagen kunde komma snart.. 23 oktober, då är det äntligen min tur :)
En innebandyträning på 1 h och 45 min ska jag avnjuta idag också, great!

Stairway to heaven


Det är inte varje dag man hittar två par dyngsnygga monkijeans i systerns "slänga-bort-kläder-låda". Fy fasen va trevligt! Här har jag gått och nästan varit desperat för att jag behöver jeans och så tar jag mig en titt i lådan och hittar dessa. Hon trivdes inte i dom så nu är de mina :)


Simple but nice


Igår var det en riktigt händelserik men otroligt soft dag; först jobb 12-16 på museumet, direkt efter till mackan där vi kollade hancock (en av de bästa filmerna jag sett!), sen fort hem för att slänga i mig lite käk och cykla till träningen. och vilken jäkla träning; den var så grymt rolig! Hem fort efter och duscha för att sedan cykla och möta mackan, simon & oliva. köpte godis och rörde oss bort mot simon, det tog ett tag, för att där kolla Kung fu panda. Den var också bra, dock somna jag i slutet. Det börjar bli rätt störande, jag missar ju alltid slutet! fast jag låg i famnen på världens finaste så det gjorde ingenting ändå. Sen stod jag ute med M i regnet i ca 45 min. himla mysigt! Ville inte åka hem, åh du är så bra.

Nu har dom åkt till alanya, dom kommer ha de så jäkla roligt :) Och jag ska försöka att inte längta ihjäl mig allt för mycket här hemma, det kan bli svårt men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Eller? haha nej nu ska jag inte svamla längre :)  jobb väntar. ciao!


Funderingar


jag förstår inte hur man kan känna de här shoppingbegäret. vart kommer det ifrån? Hur kommer det sig att jag vill ha ett par nya skor när jag har runt 40 par, eller en väska när jag har flera hängandes i min fina garderob? och varför vill jag ha en klänning när det börjar bli kallt ute? Varför vill jag ha allt när jag redan har så det räcker och blir över? Helt jäkla galet, men så jäkla roligt att köpa.

Vet ni förresten!? Idag ska jag äntligen få träna, och inte nog med de; idag börjar inomhussäsongen! Hjälp vad fort sommarn gick. Fast det ska bli roligt att spela. Förutom träning ska jag nog träffa min goding eftersom han (och halva stan) åker till alayna imorgon! åh hur jag kommer sakna. Som tur är har vi all tid i världen att träffas efteråt så det kommer gå bra ändå :)

Sammanfattning av PIP'08


PIP'08 har verkligen varit hur bra som helst, helt klart en lyckad första festival här i karlskoga! I lördags var det tänkt att jag skulle hälla i mig en hel del öl, men jag fick bara i mig en sen sa kroppen ifrån. Det blir nog lugnt på den fronten ett tag nu framöver. Fast jag hade galet roligt ändå så det gjorde inget, man träffade massa folk man kände och såg bra band. Det var grymt mycket folk på Teddybears STHLM, som också var det sista bandet, hela dalen var fullproppad. men då satt jag rätt högt upp med mackan och hade det urmysigt. Det var nästan den bästa stunden på hela pip. En lyckad festival som sagt :)

dom säger tiden läker sår


skämta inte va den här låten är bra. enda låten jag lyssnar på nuförtiden. älskar.

Så igår då, det var en massa flängade överallt, till och från pip. Hardcore superstar, lillasyster, familjen & håkan var de band som förgyllde kvällen. fy fan va bra dom var. Håkan var lika bra som på arvika, fick fan tårar. Helbra kväll, trots att det var en lugn sådan för min del. Fast ikväll ska det nog bli allt annat än lugnt ;) måste börja tagga nu. Neverstore snart. Hare bra! puss

pip


Haha vilken skev kväll det blev igår, fast jag hade så jävla roligt! Mycket trivsamt hemma hos wictor, supergod mat. åh mackan, du är hur bra som helst <3 Efter en pizza till frukost är jag på g igen, känner knappt av någon försyldning längre, urskönt. Om 20 min börjar lillasyster, så måste tagga lite. haarra!

RSS 2.0