OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Roadtrip till Tyskland!


Pigga och glada startade vi resan i söndags runt 18.00! En liten nackdel var att cdspelaren inte funkade så man kan helt enkelt säga att vi kan radiolåtarna utan och innan numera ;)

 
På vägen stannade vi för lite picknick i form av en asgod ost och skinksallad som mina fina vänner gjort medan jag jobbat! Mätta och belåtna fortsatte vi sjunga högt och skratta i bilen på vägen mot Helsingborg.


Runt 23.00 var vi framme och vi bestämde oss för att övernatta vid en mack. Där skulle vi alltså sova i bilen precis som på bilden. Haha, vilken natt! Efter att ha vaknat alldeles för många gånger pga kylan bestämde vi oss för att ge upp försöken att sova och åka vidare vid 04.00.


Ni måste hålla med om att vi ser hyfsat pigga ut för att bara ha sovit ca tre timmar!? Denna färja tog bara 15 minuter och därefter körde vi igenom Danmark för att sedan ta en färja på 45 minuter. Jag & Elin slockande direkt medan Therese roade sig med att ta mindre smickrande kort på oss ;)


Äntligen framme! Allt hade flytit på klockrent hela vägen och vi var fortfarande glada som få. I början virrade vi runt lite på jakt efter vårt mål Calles (systemet) men eftersom inte en människa kunde engelska fick vi lösa det på egen hand. När vi tillslut lyckats gick vi på seightseeing i den lilla byn och tog massa roliga kort i en stadspark.


När Calles öppnade vid 11.00 stod vi i kön och väl inne började vi lasta på det vi var ute efter. Öl i stora mängder och lite vin & sprit på det. Nu har vi så att det räcker ett tag!! När vi fått in allt i bilen började resan hem igen och allt flöt fortfarande på precis som det skulle, till och med när vi skulle lära oss hur ett spritkök fungerade. Haha! Runt kl 22.30 var vi tillbaka i Karlstad igen. Herregud vilken resa, så otroligt lyckad och fylld av glädje!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack sötis! Ni ser ut att ha det awesome :)

2011-06-16 @ 21:50:16
URL: http://shopalicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0