OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Helgen

Den var som sagt helt toppen, oja jag vill tillbaka!

Stället vi bodde på var kanonbra, om man bortser från frukosten ;) haha hur kul som helst att prata gamla svartåminnen, som jag, syster, Malin och Emma gjorde påväg till en match. Mycket skratt blev det :)

Vi spelade bra, och det ser bra ut inför serien! Mellan matcherna laddade vi med chips och godis i massor ("chips vill vi ha, chips ska det va") haha! Skippade förresten mitt "äta godis bara på fredagar" den här helgen, jag körde med mottot "Jag har ju redan hål så det kvittar ju ;)" Haha :D men nu ska jag nog försöka mig på att strunta i godis helt och hållet, hur ska jag klara mig?

Under lördagskvällen var Jag, Malin, Tina, Ida och Sandra (dom jag delade rum med) på liseberg! Käkade äntligen riktig mat (istället för donkan och godis)! Sen spelade några på casinot, tina var en riktigt höjdare på det där ;) Åkte bara en grej, vi hade inte riktigt orken och tiden för mer :) sen spenderade vi bara pengar på spel, men det var bara sandra som lyckades vinna, grr ;) och några chpis fick vi inte..
Vägen till vandrarhemmet var sjukt kul (som hela kvällen förresten var) och vi skratta och tog en massa snygga kort. Sen låg vi vakna till 3 och pratade, massa skitsnack och skvaller, mums ;)

Under söndagen åkte de flesta hem. Känns lite dumt att säga det men det var lite halvt skönt eftersom det förstörde för många när folk klagade all the time! Men Sandra och Jag gick iväg på stan, medan några andra kollade innebandyn. Riktigt nice!
Hittade såklart lite, 2 sjalar, ett nagellack och jackan från Gina Tricot fick äntligen följa med mig hem! Bilder kommer senare :)

så länge bjuder jag på lite andra bilder ifrån helgen :)

Resten kan ni nog se på http://www.helenaengstrom.bilddagboken.se/ om någon dag eller två ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0