OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Fashion Against AIDS 2012Linnet till vänster och bustiern vill jag verkligen ha. Råsnyggt. Kollektionen släpps i butik & online den 26 april och som vanligt går 25% av försäljningen till olika projekt som stödjer kampen mot HIV och AIDS!


Imorgon bär det av mot Stockholm för en resursdag för projektledare och medan jag är där passar jag på att besöka Söderstadion för Bajen-Bp - GRYM DAG!

Det har hänt en hel del sen sist!


Arbetsmarknadsdagen Hotspot gick av stapeln i onsdags och bjöd på både Ebba von Sydow och Per Holknekt som föreläsare! Sistnämnda levererade den absolut bästa föreläsningen jag någonsin lyssnat till. W O W. Mitt älskvärda jobb som chefredaktör för tidningen Goodwill gav mig dessutom chansen till en pratstund med båda två. Fantastiska människor! Jag fick dessutom en intervju med Volvos VD Olof Persson förra veckan. Nämnde jag att jag älskade jobbet?

2 riktigt roliga fester har ägt rum, jag har fått en plats till SM i ekonomi i Kalmar, innebandy har spelats och Bajen vann mot Umeå. Lite deppiga stunder har också funnits men det bra överväger helt klart det dåliga! För tillfället bakar jag bröd medan jag laddar inför fotbollsträning. Tillsist avslutas dagen med middag tillsammans med bästa tjejerna! Humöret är på topp.

Premiären 2012


Fotbollen har äntligen dragit igång igen och vi (jag, pappa, syster & daniel) var självklart på plats i Sthlm för att ta del av denna fantastiska händelse! Efter att ha checkat in på Scandic malmen tog vi ett par öl på Snaps och sen var det dags för marschen! Flera tusen bajare som går från medis till Söderstadion och vrålar för kung och fosterland - sjukt mäktigt. Just idag är jag stark inledde som vanligt matchen, stämningen var minst sagt på topp! Att se Lallets lycka och vinstmålet var helt klart favoritstunderna :) Vi avslutade dagen med sjukt god mat! Efterföljande dag åt vi hotellfrukost (älskar't) och tog en tur på stan. Underbart!


RSS 2.0