OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Höstfint


pics från Madelene och Lisa.

Plugg, träning, tackfest, sjukdom och världens bästa helg med familjen har tagit all min tid den senaste tiden! Det värsta var minst sagt att jag varit sjuk.. vill aldrig må så igen! Eftersom jag missade lite pluggtid då kommer jag spendera den kommande veckan tillsammans med min lagbok eftersom tentan är på torsdag. Är redan nervös, men det är helt klart den bästa kursen hittills! :)

Min dag idag!



Bättre sent än aldrig: Inom kort blir jag en superglad ägare till en iphone 4S!

Har haft världens bästa 21-års dag med familj, vänner, massa tårta, god mat och de finaste presenterna jag kunnat önskat mig :) Det enda som fattades var min syster men henne får jag äntligen träffa på fredag, jag längtar!

"Varje bra kväll innehåller en pyramid"


Jag hade utan tvekan den roligaste kvällen på länge igår tack vare pyramider, ölspel, härj, fantastiska människor och otroligt mycket skratt!

Lyckan är total!

Jag har precis varit med om en helt galen avslutning på Superettan! Det såg väldigt mörkt ut för Bajens del i slutet av matchen men de lyckades undvika kval neråt genom Bojassén i den absolut sista sparken (95:e minuten) - G A L E T! Först stod jag upp och skrek av frustation och sen övergick det i lyckotårar. Obeskrivlig känsla. Eufori!

Ett sorts lyckopiller


helbild på min outfit från Nollephesten.

Livet är allt bra underbart! Varför har jag inte kommit igång med träningen ordentligt tidigare!? Grymt roligt med innebandy i måndags, body balance igår och en halvmils löpning med karlekoniter idag! Att frigöra endorfiner är verkligen mitt lyckopiller. Sen att jag är supertaggad inför fredagens festligheter och att jag fyller år på söndag gör ju inte humöret sämre direkt!

Om ca 3 månader..


..är vi tre på plats i Thailand :) Kan inte fatta att resan äntligen är bokad & betald! 

En annan efterlängtad grej är att jag ska spela innebandy ikväll! Det var inte igår vill jag lova men det ska bli riktigt, riktigt roligt!

THAILAND 2012 BOKAT!


några av favoritbilderna från förra resan, februari 2011!

Äntligen är det bokat och klart! Så även detta år åker jag iväg till paradiset, varför bryta en vinnande trend? Den 22:a januari - 8:e februari befinner jag mig alltså i Thailand med Elin och Therese :) L Ä N G T A R!

Jag har känslor utan uppehåll


pic från den 23:e september.

Det har väl inte direkt hänt något särskilt den senaste veckan förutom en himla massa plugg inför höken & bio med fina vänner.. imorgon däremot händer det grejer! Först ska jag ta tag i mitt träningsliv ordentligt och bli medlem på sats och därefter händer något super-duper-mega-efterlängtat för min del! Det bubblar av lycka i mig och jag kan avslöja att det kommer medföra en spark i rumpan angående träningen och att det sker i januari :)

Blivande svenska hjältar?


Det här fantastiska gänget drog i somras igång ett projekt som innebär att de ska ta sig igenom Thailand, med start i Bangkok, till barnhemmet Happy Child i Phuket! Det är en promenad på 900 km, rätt grymt bara det va!? Men de har ett ännu grymmare syfte med detta: Att samla in pengar till barnen - I denna stund, ca 2 veckor innan avfärd, har de samlat in hela 100 000 kr!!

Bidra du med - genom sponsring eller infospridning! På deras hemsida HappyWalk.se finns mer information om projektet och så klart om hur du gör för att skänka en slant och på deras blogg HappyWalk kommer du kunna följa varje steg dem tar, både i förberedelser och genom Thailand :)

Det är oerhört många som uppmärksammat detta och som belöning för allt hårt arbete de lagt ner har de blivit nominerade till Svenska Hjältar! Det är de minst sagt värda :) Deras insamlade pengar går oavkortat till barnhemmet!

Elin Klings märke Nowhere!


pics tagna och lånade av Frida Fahrman.

Elin Kling har tillsammans med designern Nhu Doung tagit fram klädesmärket Nowhere som kommer lanseras den 10 oktober i år! Bäst av allt? Det är humana priser! Vad jag har läst kommer det mesta ligga runt 500 kr vilket gör att många kommer kunna ta del utav plaggen. Jag gillar't!  

Bildbomb från Nollephesten!


Vi tjejer styrde förförfest för att peppa och skölja ner nervositeten med lite alkoholhaltiga drycker innan vi åkte ner till stan för att möta våra dejter. Själv blev jag väldigt nöjd med min som visade sig vara Pelle! Killarna styrde förfest med drinkar, snittar och hotshots: Detta plus en hel del skratt blev en riktig 10-poängare! När alla var på topp åkte vi vidare till Claessons där supergod mat och prisutdelning väntade. Våra grymma Baloonollor kammade hem en del priser och främst Simon som Årets Nolla! Det firades med dans, dans och ännu lite mera dans innan det bar vidare på efterfest som har blivit en trend för min del på nollephesterna.. Hur som - det var en jäkligt lyckad kväll!

Nollephesten!


Så här lycklig var jag på vår finsittning för 1 år sedan!

Då var det äntligen dags att klä upp sig i sina allra finaste kläder, träffa en blinddejt, äta trerätters, dela glädjen med prisvinnarna och dansa fötterna av sig. Som vi har längtat! 


När Det Äntligen Är Över

Du är stor som en ande
Och gör mig liten som få
Men du får mig att le som ingen annan
Och sjunka lågt och be om mer

Åååhh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åhh när du gett dig över
Så faller jag tillbaks
Dit du vill

Och när jag ser att du ringer
Försöker jag att hålla kvar
Kvar i alla löften som lovats
Men vem är jag ikväll?

Sweep me off my feet


pics från Frida Fahrman, Victora Törnegren & My Blomquist.

RSS 2.0