OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Megakonferensen 2012!

Det har hänt många roliga saker den senaste tiden som jag eventuellt kommer uppdatera mer om senare, men det finns en specifik händelse som jag verkligen vill ska finnas sparad - Megakonferensen 2012!

Tidigare har jag varit på Kontaktmanna samt SM i ekonomi och höjt båda två till skyarna, denna konferens är inget undantag! Megan utspelade sig i Gävle så i torsdags åkte jag och KarlEkons styrelse dit för att få vara en del av upplevelsen, en fantastisk sådan. Torsdagen som i sig brukar vara trivsam men lugn spårade totalt med dans på borden och allsång - så fruktansvärt jäkla roligt! "När jag ser dig tänker jag på snusk" är en mening som satte nivån. Skrattet var aldrig långt bort och det var ett kärt återseende med tidigare bekanta samt sjukt roligt att träffa många nya!
 
Fredagen ägnades åt föreläsningar med bland annat Teo Härén som jag är ett stort fan av, det var 4:e gången jag lyssnade på honom och vill fortfarande höra mer! Han är otroligt inspirerande och föreläser om kreativitet, lyssna på honom om ni får chansen! En annan föreläsning stod Steven Kautzhy Anderssson för som även han var väldigt duktig på sin sak. Fredagskvällen gick under temat "förebilder" och vi i KarlEkon valde att tolka det till gudar & gudinnor! Det blev minst sagt en galen kväll med spex där vi krossade Gavlecon och såklart mängder av bordsskålar. Efter lite dansande på borden förflyttades festen till Nya Vall, Gavlecons egna bar, där röjet fortsatte. Kläder byttes bort i vanlig ordning och minglande var givet. En efterfest långt in på småtimmarna och allmänt flum avslutade en otroligt lyckad dag! Är glad över att ha träffat så många härliga människor :)
  
Mer pigg än väntat tog jag mig an lördagen som även den utlovade grymma föreläsningar i form av t.ex Bullhjälpen. Snacka om entreprenörer, helt sinnes! Läs mer här. Efter diverse andra föreläsningar och en rolig workshop med spännande idéer fortsatte dagen med den traditionella banketten! Finklänningarna och kostymerna åkte på och sedan bar det iväg mot Gävles vackra stadshus. En trerätters med hög klass serverades och priser som årets eldsjäl och årets förening delades ut. STORT grattis till er! Får rysningar i hela kroppen, WOW vilka engagerade och drivna människor jag är omgiven av! - Detta twittrade jag under kvällen och det stämmer verkligen. De jag har träffat är otroliga! Klackarna slogs i taket på utestället Goya och senare flödade skratten i sovsalen. Det var länge sen jag skrattade så här mycket! Simon Strid var som så många gånger förr anledningen till det. Carl Bildt, snuskis och kyckling är tre ord jag alltid kommer förknippa med denna konferens! Efter häng med en del av föreningen Eurekha slocknade jag, himla nöjd, på min madrass!

Nu var det ju ett blogginlägg jag skulle skriva och inte en roman, men det är svårt att låta bli när jag är upprymd av alla känslor! Det blev alldeles för snabbt söndag och tid för hemgång.. I och med att det var den sista konferensen för detta verksamhetsår innebar det också den sista för många deltagande. Sorgligt nog! Innan helgen var jag osäker men efter en fantastisk megakonferens i Gävle är jag 100 % säker på mitt val att söka till KarlEkons styrelse 2013! Blir jag inröstad innebär det ytterliggare tre konferenser och chans till att lära känna ännu fler inspirerande människor!
 
TACK alla underbara, härliga, grymma, drivna och inspirerande människor som gjort megan till bästa konferensen! Jag vill ge ett extra stort tack till bästa projektgruppen, Gavlecon och S.E.R.O. för en toppenhelg! 
 

RSS 2.0