OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Skulle vilja byta ut pluggboken mot dessa.


Snyggaste Rick Owens skorna.

Affärsjurudikprovet blev inte gjort idag eftersom det låg på min sv lektion som var viktig inför imorn. Rätt skönt ändå :) Stressen la sig lite! Dessvärre är pluggandet alltså inte slut än, så det är det och träning som väntar idag.

Nu är det inte långt kvar!


Ännu en rolig grej idag var att vi fick studentmössan! Man riktigt känner hur det börjar närma sig nu och jag längtar så att jag nästan spricker :)

Det kan inte bli bättre!


Jag är riktigt nöjd med den här dagen än så länge! På idrotten hade vi biptest och jag kom riktigt bra å ändå kände jag att jag kunde mer. Härligt :) Mycket skratt har det blivit också pga min nervositet men det är ju allitd kul! Så blev det tillslut dags för mig och mitt Sv Na muntliga och där satte jag ett mvg! Så himla skönt att man får ut någe bra av allt slit man lägger ner. jäkligt gött! Nästa prov väntar imorgon.. hoppas lyckan fortsätter :)

vill bara sova lite längre..


jak&jil.

Idag är jag helt slut! Kroppen mår inte riktigt som den ska efter gårdagen (hur mycket folk som helst på statt!). All tid ska ägnas åt att skriva mitt Svenska nationella tal om engagemang och påverkan & plugga affärsjuridik! Det bästa med dagen är att Mackan kommer hem, huur jag har saknat honom!

En låång dag!


Nu ska jag iväg till Madde där vi firar henne för att hon fyllt 19 :) Blir kanonkul, dock nyktert för jobb väntar!

Ha-begär och högskoleprov.


Högst upp på listan över saker jag vill ha kommer nog den här väskan.

Just nu är det lunch på högskoleprov-schemat och vid 2 ska alla vara tillbaka. Hela tiden totalt är från 08.30-16.30, inte dåligt de! Har ingen aning om hur det går utan det visar sig när jag får svaren. För en gångs skull känner jag iaf inte någon större press på mig gällande prov eftersom jag kan göra om det fler gånger om jag vill :) Skönt!

Ett prov snart avklarat!


Hittade den här fina bilden på Knight Cat's blogg

Ikväll skulle jag mer än gärna slå klackarna men med ett väntande högskoleprov och annat jag måste plugga till så får jag avstå. Istället ska familjen mysa med lite räkor åsådär :) Känns rätt skönt ändå! Festen får vänta.. Dessutom är min goding på skidsemester till på söndag, saknar honom redan!

Intensiva dagar!


jeansjacka & skärp Second hand, ringar och 'armband' Gina Tricot.

Såhär pressad/stressad har jag nog aldrig varit när det gäller skolan. Imorgon - stort och viktigt historiaprov, lördag - högskoleprov & jobb statt, måndag - muntligt Na Sv, tisdag - stort och viktigt affärsjuridikprov och onsdag - skriftligt Na Sv. Jag har höga krav på allting och ska försöka få dom uppfyllda, därav dålig bloggning. Fast små uppdateringar varje dag ska allt hinnas med ändå och så är jag nog tillbaka som vanligt igen på onsdag :)

Slowly strolling in the sweet sunshine.


Skor från Rupert Sanderson. Skyhöga klackar, så snyggt.

when today turns tomorrow


kofta Lindex, sjal Carlings, tisha Gina Tricot, converse.

Det blir inte mycket dator idag heller då jag har annat att stå i, möte med jobbet till exempel. Så vi hörs väl imorn igen :) Puss!

Falska förhoppningar


Vårat väder är helt galet! Efter en tid med strålande sol och riktigt vårväder snöar det nu världens största flingor. I hopp om bättre väder bjuder jag på två riktigt fina våroutfits från favoritbloggen hannaojohn.

Förövrigt måste jag plugga järnet den här veckan. Så får se hur mycket tid som ägnas åt bloggen, men lovet börjar nästa onsdag och då ska jag ägna mycket mer tid till bloggen igen! Något positivt med skolan var idrottslektionen som innebar självförsvar. Jag och Elin brottades vilt och skrattade en hel del. Riktigt roligt! Åter till historiaboken, ha en bra kväll :)

En trivsam söndag.

Jag har jobbat 12-4 och snart ska det ätas god mat tillsammans med M och föräldrarna :) mys! Ikväll väntar beck och till det blir det räkor & aioli. Hur gott är inte det?! Lite plugg kanske hinns med också.. kanske.

Cobrasnake


Redovisningen igår gick kalasbra, så roligt! Sen blev det shopping i K-stad. Alla hittade saker så det vart också lyckat :) Själv köpte jag en beige trenchcoat, vit virkad väst och ett par svarta harembyxor. De sistnämnda är jag inte helt säker på så ska testa dom lite här hemma å se.

Idag har Elin färgat mitt hår. Så jäkla skönt! Efter det gick vi på stan en sväng å hon shoppa loss och jag hittade en väska. Den indianinspirerade från lindex. Himla trevlig förmiddag :) Ikväll ska jag hem till M och fira hans pappa som fyller och så blir det robinson. Myskväll!

Gina Tricot


Härliga vårbilder! Håret (och hela stilen) på första bilden är så jäkla snyggt. Nej ge mig sommar nu för guds skull så man kan gå runt i shorts! Förövrigt så ska jag snart till skolan så ska jag och Maria lyckas kanonbra med vår redovisning :) Efter det blir det troligtvis en tur till Karlstad med mina föräldrar. Är lite sugen på shopping, som alltid!

vårväder!


En lång och effektiv skoldag har resulterat i att jag är väldigt trött. Hur som helst så är höjdpunkten på dagen än så länge promenaden med Johan! Den var efterlängtad och mycket trivsam. Nu måste jag få nåt i magen innan jag kan åka iväg och träna. ciaao :)

Snyggt på sthlms gator.


Jackan på bild nr 2 är hittad second hand, tänk om man hade sån tur!

Favoritblogg - Hanna o John


För ett tag sen gjorde jag ett kollage om Hannas stil och här är John. Perfekt inspiration till killen! Nu har jag ju tagit bort alla bakgrunder, som alltid är lika fina, men om ni vill se det och resten av alla bilder ska ni besöka deras blogg!

Singing to a silhouette


tröja och chinos Gina tricot och vita converse från NY.

Härligt att kunna cykla till skolan igen, jag har blivit alldeles för lat med bilen nu när det varit så mycket snö! Det blir ändring på det om vädret kommer hålla i sig :) Jag ska fortsätta på kollaget nu å efter det ska det pluggas. Det väller över med saker nu och jag börjar få lite panik. Men det ska nog gå bra!

Razorlight


Razorlight - Before i Fall To Pieces. Hur skön som helst, lyssna!

Jag tänkte egentligen lägga in ett kollage men jag hann inte klart så det kommer i eftermiddag istället. Solen lyser starkt nu igen så det får kanske bli chinos och vita converse idag vilket känns väldigt vårigt :) nice!

LINDEX VÅRKAMPANJ 2009


Idag var det inte lika fint väder som igår.. himla tråkigt för jag vill så gärna ha sol nu! Annars har det varit en riktig toppen dag då jag och Maria har fixat en hel del bra saker :) Tur att jag har dig i skolan! Jag har precis kollat satc avsnittet som gick på tvn och nu ska jag gå å vila en sväng till. Skönt.

Wow vilken härlig dag!


Här i karlskoga har det varit strålande sol hela dagen, fast de har jag dessvärre inte kunnat njuta av pga jobb 12-4. Men nu är det klart och fort gick det också :) Solen är fortfarande kvar så ska njuta av den under en promenad efter att jag ätit. Tjejkvällen igår var riktigt trivsam med lite gh och en massa gott att äta :) Ikväll är det beck och det ska ses som alltid. Så bra!

YOU SPIN MY HEAD RIGHT ROUND.


Världens bästa kille. Gårkvällen vart rätt lugn men mestadels väldigt trivsam ändå! Härnäst ska vi åka hem till M och kolla SATC, vi har börjat om från säsong ett och jag är helt fast! Sen ikväll blir det tacos & melodifestivalen med ett gäng tjejer. Himla trevligt :) Måste sticka nu, ciaao!

Vårinspiration.


Bilder från stureplan. Allt det här blir jäkligt snyggt till våren!

Förut idag var jag iväg och solade och jag somnade sådär skönt som man kan gö, verkligen härligt. Nu är det dags att hämta sushi och efter att ha njutit av det ska jag hoppa in i duschen! Ikväll ska det festas, är rätt taggad så det blir förhoppningsvis kanonbra. Hoppas ni får en bra kväll :) Puss.

ibland har man tur!


tröja och linne Gina Tricot, skärp Monki, tights och svarta converse.

Idag kunde någon blivit en lycklig ägare till en volvo S40, i alla fall för en stund, eftersom jag lämnade bilen med nyckeln i under ca 2 timmar. Haha bra Helena! Hjärtat dunkade i 180 när vi for iväg och kollade om den stod kvar. Tur.
Imorgon är det äntligen fredag, och helgen ser riktigt lovande ut! Mer om det imorn för nu väntar sängen :) gonatt.

Chicy Top Tre.


Jag har fått nån dille på västar och den här skulle jag lätt vilja ha i min samling!

Jag börjar inte förren 1 idag, toppen! Efter endast två lektioner ska jag sedan ut till mormor och hälsa på :) Hoppas ni får en bra dag!

Den sista lektionen var inställd så det var himla skönt med bara 1 lektion idag! Nu blir det ett avsnitt SATC med min älskade innan vi styr bilen mot mormor! tjooho :)

Shopaholic


Isla Fisher spelar huvudrollen i En shopaholics bekännelser som har premiär nästa vecka, den 20:e. Hoppas den är lika bra som boken! Ska bli spännande att se :)

Idag är vi lediga och det var riktigt skönt att sova ut! Jag har dessutom redan hunnit gjort lite nytta å mer ska det bli :) En välbehövd dag!

Forever united here somehow.


kofta, linne Monki, halsband Ny Design, lacktights och vita converse.

Den uteblivna bloggningen igår var på grund av min huvudvärk men idag mår jag bra igen! Så träning väntar och plugg likaså. Imorgon är vi lediga och hur gött är inte det? Perfekt med tid till att ta igen saker som jag ligger efter med.. eller kanske ta en tripp till örebro :) Får se! Ha en bra dag :) Puss.

Favoritblogg - Hanna o John


Bloggen som hon har tillsammans med sin pojkvän kan vara den mest inspirationsrika jag sett, kolla här! Dom är snygga båda två å deras kläder är inte sämre och så bor dom i Frankrike, montpellier, förtillfället. Härligt värre!

En riktigt lyckad helg!


Här är min shopping från gårdagen. De populära jeanstightsen och en härlig t-shirt som blir perfekt till våren! Hårbandet använde jag som armband igår, hur bra som helst. Hela kvällen var så grymt bra och håkan var guld. Helt underbart att stå längst fram trots att man bara fick en liten liten plätt att försöka dansa på.

Hemresan idag bjöd på lite mindre roliga saker men hem kom vi :) Nu ska jag&mackan njuta med ananas och godis framför beck, myys!

Nu köör vi!

Dags att tagga till!
Idag har jag shoppat och ätit sushi. Goigt! Snart är det öl&håkan på schemat :)

Härligt med helg!

Först duscha och packa, sen börjar färden mot Borås för ett besök hos min kära syster :) Det kommer förhoppningsvis ett par inlägg under helgen så fortsätt titta in ni! Tills vidare får ni ha de så bra :) Puss.

Djurmönstrat, stentvättat och converse.


sjal Carlings, tee Gina tricot, jeans Cheap moday, converse NY.

Peace&Love biljett bokad! Nu längtar jag ännu mer till sommaren :)

Min helg i ord.


Bild från emsedge. Tänk att få jobba med så här många vackra skor om dagarna!

Det jag längtar till så mycket är Borås, dit ska jag alltså i helgen :) Där bjuds det på loppis i textilhögskolan, shopping på stan, förhoppningsvis sushibuffé men framförallt Håkan Hellström och fest! Det ska bli så galet roligt att komma bort och göra nåt helt annat. underbart.

Denim, rutigt & skor från vagabond.


jeansväst Second hand, Skjorta Dressman, utslitna lacktights AA, skor Vagabond.

Denna dag bjuder på en hel del ta-det-lugnt tid, så skönt! Det blir massa mys med pojkvännen och bra tvprogram. Biologiboken måste dessvärre öppnas för på fredag ska jag ta igen provet jag missade. Förövrigt hoppas jag att helgen kommer med stormsteg eftersom den bjuder på massa roliga saker! Mer om det sen för nu väntar tvn :) Ciao!

Vår hos H&M.


De oranga skorna känns extra våriga och just nu skulle jag hemskt gärna byta ut mina vinterstövlar till dom! Å hur frän är inte zebradressen på en skala :)

Trots förlusten på matchen igår var det riktigt roligt att spela. Det var skönt att känna så när det trots allt var den sista matchen för iår.. Fast nu taggar vi till ålandscupen istället, det kommer bli galet!

Drömskorna.. just nu.


Här är Forever 21's kopior på Alexander Wang skorna. Så jävla snygga!

Samling om en timma, matteprov imorgon. Haha vi får väl se hur det kommer gå ;) Måste åka å tanka bilen å äta.. Kanske kanske slänger in ett inlägg när jag kommer hem fast tror dock att det blir försent. Ha en bra måndag :) Puss.

Mockaväst, fransar och favoritskorna.


Det här bar jag alltså igår :) Det var en sjukt bra kväll!

Idag är jag såå trött bara. Har än så länge bara ätit lite godis&chips så jag bör ju få i mig något vettigare.. eller kanske en pizza. Ikväll väntar Beck och massa godsaker såklart, det är ju standard på en söndag :) perfekt. Innan dess måste jag få lite tråkiga, men viktiga, saker gjorda! Ha en bra dag :) puss.

RSS 2.0