OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

stand up


Kvalitén på klippet är inte den bästa, men lyssna ändå! Han sjunger den här låten så jävla bra att jag får rysningar. Men nu ska jag ut med hunden. puss!

Dagen

Ibland blir man allt lite trött på sig själv, men då är det tur att man har världens bästa pojkvän :) åh så underbar! Dagen har varit toppen, med ett mvg på svenskaprovet, en kanonbra&skön träning samt tvtittande med min bästa och simon. Alldeles alldeles jättehärlig dag faktiskt :) Klockan börjar bli för mycket så ska lägga ner datorn och sova istället :) gonatt.

you'll never have to be alone


Här har vi en av dom två nya koftorna, båda är förresten från lindex. Som chockade mig med en massa snygga höstkläder, roligt att det börjar gå framåt även för dom! Hur som, vi hade ingen första lektion, läraren var inte där. Jag kunde alltså haft sovmorgon till 09.40, sådär lagomt roligt. Aja inge depp för de :)
Annars idag väntar skola till fyra, dela ut inbjudningskort som jag&pappa gjorde klara i helgen och tillsist träna! Puss.

Att se fram emot!

Seriepremiär, fyller 18 snart(!), jossans och min 18/20 års fest, lov, förhoppningsvis klarar jag körkortet i nov, jul, nyår, NY!!

Det ser ut att kunna bli toppen månader, och så har jag dom bästa att dela dom med! Kärlek till dom som finns omkring mig. <3 Å Mackan, jag älskar dig :)


wow


Lite inspiration såhär på söndagsmorgonen är ju aldrig fel! Mittenbilderna är för snygga, perfekta höstlooken om ni frågar mig. Koftorna är inte heller helt fel, och vet ni vad? Detta hittar ni på BikBok, det va inte dåligt av dom!

Sleepers


Filmen "sleepers" går på tv just nu, så jag, mamma & pappa sitter som fastklistrade. fy fan vilken bra film! Väldigt hemsk med tanke på att den handlar om fyra killar som råkar döda en person och hamnar i ett ungdomsfängelse, där de blir våldtagna och misshandlade. Verklighetsbaserat är det också, sjukt. Fast grymt bra film som sagt, den måste ni se!

Idag har jag jobbat som en tok, riktigt nöjd över mig själv! Dessutom kollade jag, pappa och johanna innebandyn. Fast jag och pappa åkte hem andra perioden så vi såg nästan hela Bajen matchen också, som tyvärr slutade 0-0. Övningskört har jag gjort också :) riktigt bra och härlig dag! Puss.

jag trivs!


Torsdagskvällen var bland det roligaste på länge :) Joe Labero är så jävla frän så det finns inte! Vi dog av skratt, bland annat åt en robin i publiken som var fruktansvärt rolig, samtidigt som vi satt helt häpna. Man fattade verkligen inte hur han lyckades, hur han fick folk att sväva och försvinna (bland annat!) hjälp. helt sinnes. Helmysig kväll med familjen :)

Igår var jag&syster inne i örebro :) Vi åt sushi och shoppade en del. Jag fann två härliga koftor, perfekt nu i höst. Väl hemma träffade jag min goding sen åkte jag hem för att fixa mig. Kvällen bjöd på fest! Förfesten och efteråt på donkan med ett par roliga killar var det bästa. Resten var inget att hurra för! Hur som helst så hämtade vi upp Mackan som också hade festat, så somnade jag brevid honom :)

Idag ska jag jobba åt mamma en stund. Sen måste jag välja om jag ska se innebandy i degerfors eller vara kvar hemma och kolla Bajen-trelleborg. träligt. men det lutar åt det sistnämnda :) Sen märks det vad det blir utav kvällen. Ciaao!

Fränt


Ikväll ska familjen in till örebro och kolla på Joe Labero, det ska faktiskt bli riktigt grymt(!), Och samtidigt mysigt att göra något med hela familjen :) Nu ska jag göra annat. Ha de bra :) puss.

Underbart

pjuh. tror ni jag tjöt någe till idol nyss eller? helt jävla sinnes vad Anna Bergendahl, den 16: åriga tjejen, är bra! Dessutom tyckte jag att den 16: åriga killen, Johan Palm, var kanonskön & duktig! Roligt att det finns såna talanger :)
Nu kommer nog Mackan snart, tjooho :)

Whyred Wepshop


Det är helt grymt vilka kollektioner Whyred lyckas med åter och återigen! Här ovan är bara få av alla de snygga kläder som numera finns att köpa på deras webshop :) Sista bilden är så härlig, finaste outfiten.

brabrabra!


Förutom det jag hade att göra igår så tog jag en promme med dessa mysiga killar, Simon&Mackan, sedan var dom hemma hos mig tills jag kom tillbaka från träningen :) Vi kolla tv en sväng sen tog vi ännu en promme den här gången med kalle också. Allt som allt så hade jag en kanondag igår, då körlektionen gick toppen också! Jag älskar dig Marcus :)

Skolan idag gick ganska fort, och min&marias redovisning blev verkligen asbra. himlarns nöjd! Nu är jag helt slut i kroppen efter de krävande dagar i skolan. Äntligen är det ett lite break! Så jag la mig och sov en timma när jag kom hem och nu ska jag lägga mig framför oth :) Resten av dagen blir också soft och så träffar jag nog M en stund! Puss.

I’ll would walk the seven seas


Provet idag gick nog ganska bra, det va värt alla timmar jag pluggade igår och i helgen! Idag ska Johanna&en kompis gå på elfsborg-Bajen, medan jag ska va hemma och plugga. livet är allt bra orättvist ibland ;) hoppas på vinst i varje fall. Fast dagen blir nog inte så illa ändå, ska snart åka och boka klipptid sedan på en körlektion och ikväll väntar träning! Sen är det förberedelser inför morgondagens redovisning som gäller. Det var min dag de :) puss.

kämpa..

Ännu en orsak till att jag inte bloggade i helgen var plugg, detsamma gäller idag. massa massa plugg! En redovisning avklarad idag, prov imorgon och redovisning+arbete klart till på onsdag. Dags att sätta igång! ciao.


Sommar i slutet av september?


Vilket jäkla väder vi har haft idag, sjukt underbart :)

Jag har knappt suttit vid datorn den här helgen heller! Känns ganska skönt faktiskt :) synd bara att bloggen blir lidande! Hur som, i fredags kollade jag först herrarnas innebandymatch. Efter en en himla massa krånglade med borttappade hemnycklar osv. kom jag äntligen hem där jag endast var i några få minuter för att sedan åka iväg igen och möta M&david på pizzan. fy fan vad jag va hungrig. och trött! Haha trevligt att umgås iaf :) När jag hade fått i mig mat somnade jag när vi skulle kolla film. En promenad senare fick jag äntligen lägga mig nere brevid världens mysigaste för natten :)

Under hela lördagen tog vi det jättelugnt, köpte godis och mös framför tvn. Därefter åkte vi och träffade lite folk och vid 10 lämnade dom mig för jobb på statt. Väl hemma pluggade jag faktiskt lite och tog en tidigt kväll. Kan har varit den mest välbehövda dagen på länge! hur skönt som helst.

Idag har jag jobbat, helt okej att tjäna pengar. Det behövs till NY resan, för fy fasen va det ska shoppas! Nu börjar snart oth, woho! åså blir det film med de vanliga :) tjoo!

Dagens


Soft dag i skolan, och här hemma :) Ska träna och plugga en del. Fast nu ska jag planera min&jossans fest :) ciao!

You're the light that makes my darkness disappear.


Här har ni de jag gjort på eftermiddagen; kärleksmums & fotat. Mitt bakverk gjorde sig inte så bra på bild, men asch då :) åh den andra bilden är för att visa att löven äntligen ändrar färg! Kan vara bland det finaste när det blir höst. Höst är himla mysigt på många sätt :) Den här timmen kan få gå fort sen ska jag bänka mig framför idol&top model. woho!

jag trivs!


Det är hur goigt som helst att inte ha en enda stil, utan blanda mellan olika. Jag har det jag trivs i sen kan de vara vilken stil som helst :)
Kom nästan precis hem från körlektionen, den gick så grymt bra, himla roligt! Snart börjar oth som jag tänkte kolla på, därefter kanske jag tar en tripp till ica för att köpa lite grejer jag behöver för att göra kärleksmums. Jag har varit sugen på de så länge nu! Dags att göra någonting åt det tänkte jag :) får se vad som hinns med, för måste plugga en del. Sist men inte minst ska jag träffa Mackan :) Helskön dag! tjo så länge :)

gooigt

Det kändes mycket härligare med en annan bakgrund på bloggen! Jag ska försöka fixa till den ännu finare, och nu har jag kanske en som vill hjälpa mig eftersom jag inte har den tiden jag vill kunna lägg ner. Som ni vet var min header alltid stor förut, jag har ingen aning om varför den blivit liten? och det funkar inte att ändra för mig heller. skumt! hur som helst, snyggt ska de bli :) puss.

you're the one that i've been waiting for


Den här dagen har gått jättefort; jag har hunnit med att träffa mitt gos, städat, pluggat som en liten galning & tränat! Det enda negativa nuförtiden är att jag är mycket tröttare än vad jag borde vara! Vill bara vara pigg, fast hur som helst så är jag glad ändå :) jag älskar dig! Nu ska jag lägga mig ner och läsa lite hade jag tänkt, tjo :)

Min helg


Fredag: En hur mysig kväll som helst; Jag, Mackan, mamma & pappa åkte till k-hamn för att bowla :) Det gjorde mig på jättebra humör, trots att jag inte var lika duktig som de 3 andra. Väl hemma gjorde vi tacos tillsammans, myys :)

Lördag: Klockan 04.45 steg jag upp, otippat lätt dessutom. Jag&mitt kära lag skulle nämligen iväg på cup i askersund! Under första matchen var alla galet trötta, trots tröttheten lyckades jag göra ett köksmål (gooigt!). Lika blev det hur som helst. Nästa match blev en rysare men slutade med vinst :) Sista matchen förlorades, det gjorde dock ingenting för vi var redan vidare till nästa dag & kvartsfinal! Det var en mycket trivsam dag, tack alla för de :) vid 22.00 var vi hemma och världens underbaraste kom och gjorde mig sällskap :)

Söndag: Efter 3 matcher var jag helt slut, fast inte heller denna dag kunde jag sova ut. Vid 9 övningskörde jag hem M som skulle spela match. Därefter hann jag sova en sväng sen var det dags för jobb (därför kunde jag inte spela andra dagen på cupen). Jobbet gick ganska fort och sen övningskörde jag massor igen :) Oth kollades, fy fan vilken bra serie(!), och sen kom en hel del folk hit som åt tacos. Senare åkte jag med M till kalle där annat folk var å kollade film :) mys!

Mycket har hunnits med och jag har njutit av det mesta :) Idag är jag fruktansvärt trött och ska nog bara ta de lugnt! Puss.

Fullt upp, härligt!

Jag är hemskt ledsen för min dåliga bloggning, men jag har verkligen inte haft en enda sekund över. Jag har haft en guldhelg, verkligen helt kanon :) Har ingen tid nu heller, så återkommer troligtvis imorgon :) puss!

woooa


Blå, grå & svart är färger som jag verkligen gillar att kombinera, ganska märkbart iof.. Hur som helst så trivs jag i de, och då mår jag bra :) Dessa älskade skor var med om mycket i sommar, bland annat Hultan&arvikafestivalen. Det bästa!
Nu när dom andra har jätterolig fysik labb, huhu, så har jag varit iväg och bokat; halka, teoriprov & uppkörning. hjälp! Redan nervös. Det skulle vara så roligt om jag klarade de :)

Ikväll ska jag, mackan, mamma & pappa iväg och bowla i k-hamn :) Mysigt att göra någe annat så där! Däremot ska jag iväg till skolan nu, fruktansvärt omysigt, men endast en lektion kvar. ciao!

ajajaj


Stel som en pinne har jag gått omkring idag, nästintill i alla fall! haha fy fasen vilken träningsvärk, och då vill ja inte veta hur det kommer vara imorgon ;)
Så loppet då, slutade på 6:e plats av tjejorna, och dessutom 2:a av tjejorna på vår skola (precis som förra året!) så en pokal fick jag återigen :) Trots att jag sprang cirka 3 min segare än förra året, hur som helst så är jag bara glad att jag kom i mål och att det är slut på minimaror nu! När jag vet den exakta tiden ska jag lägga ut den här för att jämföra med tidigare år, för min egen skull.

Annars har dagen gått fort och snart väntar träning. Roligt! Extra kärlek till Mackan&Elin som är sjukt bra, fast ni andra är också bra :) Puss!

Johnossi - Man must dance


De här är en så sjukt bra låt, den påminner om en hel del saker och var perfekt att springa till för mig :) Gav mig massa extra energi! Dessutom är jag grymt glad för att Emma&co fått mig att lyssna på så bra musik; Disturbed t.ex, rätt goigt att springa som en galning till!

Så, äntligen är det över! Jag är lite halvnöjd med tiden men nöjd me placeringen, men mer om det imorgon. För nu ska jag och mamma dippa grönsaker & kolla idol/top model :) mys!

Snart är det klart ;)

Musiken är fixad, allt finns på mobilen. skönt! Dagens lektioner är avklarade, och om cirka 1 timma & 30 min är starten för minimaran på 1 mil. En bättre tid än förra året vore det bästa, vet dock inte om jag klarar det. Det ska bli himla skönt när de är klart hur som helst :) Efter ska jag och Maria på stan och filma till ett arbete, direkt efter har jag min första körlektion på körskolan. Sen ska jag hem och sova några timmar, dirr! Ha en bra dag :) puss.

jävlar va gött!


Haha de här är inte första gången ni ser den här bilden, men den är dock den enda lagbilden! Hoppas på en ny sådan nu när många har slutat samt börjat :) Hur som helst; Matchen idag gick kanonbra! Återigen en träningsmatch, denna mot örebro. En vinst blev det dessutom med 8-3. goooigt! 3 mål gjorda av mig, tjooohoo! Hela laget jobbade asbra, så jäkla roligt att se. Nu fortsätter vi såhär!

Efter en rätt deppig dag var det skönt att den avslutades såhär :) det kändes himla bra! Ångesten inför morgondagen får mig att knappt vilja lägga mig, trots att de vore de bästa. Minimaran imorgon alltså, och nu peppar jag med att få fram bra musik. Fast hur de går går ju att diskutera! haha, hittar varken bra låtar eller något som kan föra över dom till mobilen. hoho. Hoppas det går bra för mig med både musik & springning. Är tillbaka med info om det imorgon kväll :) puss!

Någon som känner sig intresserad?


jag vill ha nytt, helt nytt utseende på hela bloggen. Alltså helst ny header, bakgrundsbild; layoten i största helhet. Jag vill ha de fint men känner inte att jag hinner lägga ner den tiden pga skola osv. Så om det är någon som är intresserad så skulle jag bli jätteglad :) bara att höra av sig isf!

Nu ska jag plugga en massa så återkommer kanske senare :) puss

NEW YORK


FÖR JAG SKA TILL NEW YORK! Lite härlig 18 års present eller? oja :) jag, mamma & syster åker dit 13-16 nov, kommer bli grymma dagar med massa shopping! :) Idag bokade vi flyg&hotell, jag längtar som en tok!

Igår kollade jag och mackan film, eller jag såg 5 min sen somna jag. haha! Mysigt var det i alla fall :) Idag ska jag umgås lite med familjen, övningsköra & plugga lite. Hoppas ni har de bra :) puss



Ändring! Nu åker istället hela familjen den 8-12 januari, underbart! :)

härligt härligt!


bild: lundlund. Igår var det skolfoto, mys med pojkvän & match. Matchen vann vi med 9-5 och jag är nöjd med min insats. härligt att känna att det flyter på bra! På hemvägen körde vi lite vilse, ingen hit att hamna ute i skogen i hällefors en fredagskväll ;) men vi hitta därifrån tillslut! Väl hemma tog jag en promme med diverse folk och tillsist gick jag&mackan hem. du är bäst!

Idag har vi tagit de lugnt hela dagen lång :) Eller han åkte iof för ett par timmar sen, å jag har ägnat tid åt teorin. vill bara ha körkort nu! Ikväll tror jag det blir filmmys lr liknande. Det var egentligen tänkt fest, fast känner mig lite mör i kroppen och alldeles för trött! Får bli nån annan gång :) nu ska jag ut med hunden, ha de bra! puss.

I like


Färgerna mörkblå & svart trivs jag verkligen i numera, så jäklarns snyggt! Hur som, träningen gick väl sisådär, humöret svikta lite ibland. Det går nog bättre imorgon på matchen, det ska bli grymt roligt att spela! Kräftorna var gudomliga, synd att det är ett helt år till augusti igen.. Men nu ska ja snart sova, gonatt :)

For some reason I can't explain

Det blev varken promenad eller sällskap, tiden brast för min goding och jag är alldeles för trött. Som tur är var det i alla fall rätt roligt i skolan :) Snart kommer min syster hem, saknar henne massor! ska sova en sväng nu så jag blir lite piggare. Å inspirationen till bloggen är inte på topp, men jag känner att den börjar komma tillbaka, så jag tror de här kan bli bra! Höst är alltid inspirerande :)

Soft skin, red lips, so kissable


Börjar om 20 min, har fortfarande sovtröjan på mig, har ingen aning om vad jag ska sätta på mig härnäst. 3 lektioner i skolan bara, ändå slutar jag 4. Har världens hål men de funkar de me, allt för att slippa fysiken :) Efter skolan ska jag ut&gå, förhoppningsvis får jag trevligt sällskap av min kära pojkvän. Ikväll väntar innebandymöte samt träning. Sist men inte minst kräftor med dem bästa; familjen! ha en bra dag! puss

Bland det bästa!


Jätterolig dag med bland annat fotografisk bild, fika med elin :) och även mys med mackan senare på kvällen. Dags att sova, jag är trött som jag vet inte vad! Hoppas ni haft en bra dag :) puss

Shopping i höst

Ibland får man en sån här känsla av att allt man har i garderoben ser ut som strunt, där är jag nu. ingenting blir snyggt tillsammans och jag är så grymt shoppingsugen. Så jag gör en lista för att se vad som behöver köpas i höst!

Jeans/byxor:
Som tur är fick jag ju systerns 2 aldrig använda monkijeans; svarta&gråa stuprör. Så det har jag inge behov av, jag behöver dock tights! Helst mönstrade och i spets.
Klänningar: Klänningar är någonting jag alltid vill ha. Jag behöver defintivt en riktigt fin till min 18års fest, samt andra klänningar att ha till vardags&fester.
Kjolar: Jag har så många jag inte använder, borde kanske börja med det innan jag köper nya!
Jackor: En lila (eller annan färg) vill jag helst ha.
Skor: Mina höstskor är redan kirrade, de har även höstens trender; snörning&platå! Jag är hur nöjd som helst med andra ord :)
Koftor/tröjor: Vill ha en grå & en mörkare beige stickad kofta. Hur härligt som helst. ska bara hitta dom perfekta!
Väskor: hm. egentligen inget jag behöver.
Blusar & Toppar: Det är de här som är mitt stora problem varje morgon, jag känner verkligen att jag inte har någon fin överdel överhuvudtaget! Spetströjan från monki är en favorit, som jag tänker spana in vid nästa karlstad tillfälle.
Huvudbonad: är något jag inte använder alls, har iaf en från förra året :)
Övrigt: En stor 'fluffig' halsduk och en rutig skjorta om jag hittar den rätta!

fan va tungt..


Att vi förlora stort mot helsingborg igår är ingenting mot att Petter Andersson lämnar Bajen. Det är den största förlusten iår, och fy fan vad han kommer bli saknad. kung han!

Det blev ingen bilder från igår, jag hade inte riktigt tiden. Jag&Jossan kom fram till massa bra, därefter tog jag mig faktiskt ut på en springtur! Jag är så glad att de inte bara blev snack utan att jag faktiskt gjorde de. skönt. Tillsist kom min bästa hit :) Hur bra dag som helst! Snart ska jag dra mig till skolan, så harra ;)

pust.

Som några av er kanske hann läsa har/hade jag lite problem med datorerna här hemma, de verkar alltid vilja krångla när jag är i farten. Jag skulle lägga upp en dagens när min dator plötsligt slog av sig själv och inte ville starta. Jag upptäckte nu att en sladd var lös, så de är som tur är fixat och jag kan fixa lite bilder att lägga upp! Efter det återgår jag till att vänta på Jossan sen tar jag mig kanske en välbehövlig springtur, bäst att göra det eftersom minimaran är om drygt en vecka. Förutom krånglade datorer & nervositet inför minimaran så är allt på topp, hur kär&lycklig som helst :)

RSS 2.0