OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Valborg


Snart tänker jag byta ut mitt fettiga hår och mina mjukiskläder till detta! Mina skor är dock svarta och ett par armband ska tillkomma :) Ikväll ska Mackan firas med middag tillsammans med de närmaste och sedan styrs det fest! Blir kanonbra :)

omtyckt present!


Presenten som jag gav till M igår var dessa jeans från JC. Så jäkla snygga :)

Firande


Åter till studenten! Den här bilden från nelly ser så himla härlig ut och den gör verkligen så att man längtar ännu mera :) Jag har hittat en klänning som jag tycker om igen så jag hoppas den finns kvar i butik när jag har tid att kolla upp den!

Annars blev jag precis klar me PA-arbetet, hur bra känns inte de på en skala?! Lyckan varade dock inte så länge för nu är jag igång med nästa arbete.. Ett avbrott tänker jag hur som helst ta ikväll för att fira min älskade :) Ska bli mysigt!

Hurra Hurra hurra!


Stort grattis till min älskade Mackan som fyller 19 idag :) Du är den bästa!

You Had Me At Hello


Jag älskar verkligen kombinationen av de tre armbanden jag har på bilden, favoriter! Förövrigt blev det en av de enklare outfitsen idag men det är skönt när man är trött på morgonen.

Annars måste jag säga att gårdagen var en riktig gulddag. Det blev bland annat besöksrekord på bloggen å ni läsare är underbara! Ett inlägg jag skrivit var med på framsidan på blogg.se så det var ju trevligt :) Snart kommer martin hit för att vi ska skriva på vårat PA arbete, så jag måste fixa iordning lite. Det är så himla skönt att det snart är klart!

Undersökning


Till vänster Rebecca och till höger min snygga syster!

Dom skulle vilja ha er hjälp! Dom håller på med ett examensarbete som går
ut på att kolla tjejer och kvinnors köpbeteende och vad de anser om forever 21 nuvarande produkter. Detta för att se om Forever 21 skulle tänkas att ha en marknad i Sverige.

Gå in på:          www.undersokningforever21.de          och gör undersökningen

cobrasnake


Min helg var grym! Det finns så mycket att säga men så liten tid, för jag har verkligen mycket att stå i nu.. ända fram till skolans slut. Men jag ska ta mig tid ikväll eller imorgon å kanske slänga in lite bilder åså :) Tack alla för bästa helgen!

Förövrigt hade vi den roligaste idrottslektionen idag, jag taggad som aldrig förr! Fotboll spelades och mitt lag lyckades riktigt bra :) Nu åter till plugget..

Åland Fredag-Söndag


Sådärja, allt är snart packat och jag är laddad! Lite frukost och det sista plocket sen inväntar jag bussen som går kl 9. Det ska bli så jävla galet! Sol, vår, öl, innebandy och åland - För tillfället kan det inte bli bättre :)

Allting flyter på som det ska


Efter skolan åkte jag ner på stan för att kolla lite. Det slutade med att jag kom hem med denna kavaj, som var på rea! I sommar tänker jag matcha den med slitna shorts precis som på bilden. Härligt :)

Cykeljakt!


Indian, hudfärgat, ormskinn och mocka hos Topshop.

Igår var jag bland annat på vårdcentralen och fick tabletter till en inflammation jag fått på foten. trevligt.. Sen fortsatte dagen med hela två cykeljakter: Mackans blev snodd här för någon vecka sen och igår såg jag en alkis ha den! Innan jag hunnit fixa hit M var han borta.. Vi glömde det för ett tag tills hoffner ringde senare och sa att han hade sett honom. Så vi hoppa fort in i bilen och drog iväg.. för att åter upptäcka att han var borta. Vi får hoppas på bättre lycka idag!

Förövrigt åker laget till åland imorgon på cup :) Nu kan jag dessvärre inte spela, men roligt kan man ha för de! Idag ska det packas, å pluggas. Hinner kanske med lite mer blogging också :) Nu måste jag skynda mig till skolan, puss!

Vill du köpa eller byta?



Båda är tyvärr försmå för mig vilket är synd för de är båda väldigt fina till vår&sommaren. Därför försöker jag sälja dom, vill du köpa?

Skorna från vagabond är i storlek 36. De kostar 550 kr på hemsidan, jag kan tänka mig runt 400 kr + frakt. Jeansen från monki är i storlek XS. De kanske är i storlek 25 i vanlig storlek. Om någon är intresserad kan ni höra av er här eller på min mail: [email protected]

Besvikelse!


Det här var min tänkta studentklänning som jag beställde.. den var dock inte alls såhär fin i verkligheten :( Oerhört tråkigt för jag gillade den verkligen, speciell men ändå enkel. Den måste alltså skickas tillbaka och jakten fortsätter!

Annars har det varit en ganska kass dag med mycket plugg men den slutar bättre med träningsmatch! Det ska bli riktigt roligt :) Något annat trevligt var matchen igår som slutade med vinst, 3-1. fy fasen så härligt!

words left unspoken


Vårens jackor hos topshop.

vill-ha-skor begär och fotboll


För ca 1000 kr från Topshop, skulle sitta finfint.

Nu är det dags för derby mellan Bajen-djurgården! Vi är ett gäng blandade supportrar som ska kolla på matchen tillsammans, det kan bli roligt. Om det blir vinst förstås, men det hoppas vi på :) Kämpa Hammarby!

Vackert


jimmy backius

Innebandy och jobb för hela slanten!

Sm-finalerna var sjukt bra och våra platser helt underbara. Spelarna gick precis brevid oss när dom gick ut på planen! Jobb direkt när jag kom hem igår och jobb idag har dock gjort mig lite extra trött.. därför blir det en tidig kväll; gonatt :)

Globen!

Det är återigen dax för Innebandy Sm-finalerna i globen som jag och Elin brukar åka iväg på varje år! Fy tusan va roligt det här ska bli :) Det blir en låång dag borta och om inte nån annan kan ta mitt pass på statt så måste jag jobba när jag kommer hem.. om jag ens kommer i tid? Det märks, först ska vi ha roligt!

Elin och Jag i Göteborg för ca 2 år sen.

Tandläkarn, skolan, örebro, myskväll.


örhänge, tee, favoritjeansen; Gina Tricot plus converse.

Sjung om studentens lyckliga dar!


Bild från Michaela Forni. Hon skriver förövrigt en av dem bästa bloggarna!

Förövrigt så älskar jag klänningen hon bar på sin student, så himla vacker. Jag hamnade visst framför datorn letandes studentklännigar istället för framför biologiboken. ajrå.. Hur som så ska jag ska in till örebro imorgon för att leta tyg till min klänning :) Fast jag hittade en nu ikväll som jag blev kär i och klickade hem den för säkerhets skull, hoppas den inte är för kort bara! Märks det att jag längtar? Det känns så bra, snart är det äntligen vår tur :)

Härligt att få ännu en sak avklarad!


Jag är så dålig på att ta kort från min vardag så idag tog jag faktiskt med mig kameran till PA-redovisningen :) Det hela var jättebra och folk började till och med dansa vals där inne! Snittarna vi hade var kanon goda och det blev som tur var lite över, vilket gör att jag&M kan sätta oss på balkongen i solen och äta massa gott :) Det enda dåliga är att  biologiboken måste hänga med ut!

Stress och längtan!



Det är PA-redovisning imorn och det innebär massor att fixa idag! Dessutom prov på fredag och ett nytt nästa onsdag. Sen finns det ju ett antal arbeten och ett antal labbrapporter att skriva å matte E slutprovet får jag inte missa.

Vad sägs om studentresa, bal och student redan nu? Jag är på! Jag längtar efter skolans slut, trots att jag kanske kommer längta tillbaka senare, och jag längtar tid att bara ta det lugnt så att man kan njuta av livet!

Inte långt kvar nu!


Jag har ingen aning hur jag vill göra med mitt hår! Långt eller kort?!

Sthlm var förresten underbart, förutom att bajen faktiskt förlora matchen och spela uruselt. Får hoppas att det blir bättre! Resten av gårdagen spenderade jag med M, alltid lika härligt att träffa honom :) Skolstarten idag var konstigt nog hur soft som helst, men det är ju alltid trevligt :) Allvaret börjar dock nu för jag måste verkligen sätta igång och plugga men träning och lite tv ska jag allt hinna med också. Det ska bli skönt att ta studenten..

Sthlm - Hemmapremiär!

Idag kommer jag befinna mig i sthlm drickandes en öl eller två och gå mot söderstadion för att kolla Bajen-Gefle. Förhoppningsvis håller vädret i sig och vi tar tre poäng! Vi sover kvar på hotell tills imorn så en god frukost ska avnjutas också :) Gulddagar!

Glad Påsk!






Min påskdag har varit helt underbar :) Med dem allra närmaste har jag målat ägg, ätit godaste maten, spelat spel och haft det urbra. Jag och min älskling kungar på alfabet och skrev i alla fall det finaste ordet :) Härnäst ska vi till statt och fira Sara som fyllt 20 och sen ska även denna dag avslutas med jobb just där. Hoppas att ni också har haft en bra dag :) Puss!

Across the water across the deep blue ocean


Haha gårkvällen blev väldigt lyckad, med ett litet undantag. En helbra kväll hur som helst :) Den här dagen bjöd på den första grillningen för iår. mums! En promenad med Johan blev det också och nu ska jag hem till min goding som fått handen gipsad.. himla tråkigt! Jobb på statt avslutar dagen.

The one that puts a smile upon my face.


Trots det halvtaskiga vädret tog jag, M och hans syster på oss inlines och åkte en sväng förut :) Det var hur trivsamt som helst och nu längtar man ännu mera till sommarn! Ikväll hoppar jag över träningen för att jag har sträckt mig nåt så grymt i låret, istället ska vi ner till red brick och ta oss några kalla och ha en chillkväll istället. Hur härligt låter inte det såhär på en torsdag :)

You’re with me and help me stand


Det är knäppt hur vädret växlar; Snö, sol & regn om vartannat! Men så länge det är sol till sommaren så är jag nöjd :) Jag är precis hemkommen från massage och det var helt underbart skönt. Det behövdes verkligen! Nu är min älskling där och under tiden ska jag ner med Daniella på stan för att kolla tyger till en klänning hon ska sy till mig. Ursnäll och riktigt duktig!

Feel the rush of the ocean


Gårkvällen blev lika bra som resten av dagen då vi var ett gäng hemma oss M och kollade film, spelade gh och lite allt möjligt! Kanontrevligt :) Idag blir det däremot en riktig ta-igen-dag då jag främst behöver städa mitt rum och plugga. Fast eftersom vädret fortsätter vara på topp blir det såklart nån timma i solen också :) Sen väntar ett efterlängtat träningspass ikväll!

hur härligt är det inte med lov?!


Det har varit en jättehärlig dag än så länge :) Vi tog en runda på stan där jag köpte ett fjäderhalsband, återigen indianinspirerat, från lindex. Sen strosa vi bara runt lite för att sedan åka hem och äta kycklingsallad på balkongen! Underbart.

Ge mig sommar!


Nu tror jag allt att min vår/sommar-garderob är fulländad :) Örhängena var förresten nedsatta från 100 till 15 kr! Jeansen har ni sett förut men åh va fina dom är och randiga tröjor är en favorit. Allt från gina. Örebrotrippen blev alltså väldigt lyckad och vi kom dessutom hem med en ny fin skrivare eftersom vår gick sönder tidigare i veckan!

Härnäst tänker jag lägga mig i soffan och kolla inspelningarna av talang & robinson för att sedan träffa några kompisar och ta det lugnt framför en film. Det låter som en perfekt söndagskväll för mig :)

BikBok



Igår var det helt underbart och matchen slutade 1-1. När jag kom hem blev det jobb på statt och när jag äntligen kom i säng var jag helt slut! Mysigt att krypa ned brevid min goding i alla fall :)

Snart ska jag och pappa in till örebro. Trevligt :) Bättre bloggning kommer..

I borås för premiären!

elfsborg - Bajen. Strålande sol, ingen jacka behövs. Guld!

FN-rollspel.


Igår var jag inte direkt på topp på förmiddagen,.. Men till kvällen blev det bättre och "banketten" för FN-rollspelet bjöd på tre rätters och himla rolig underhållning! Det blev dessutom en hel del bra bilder :)

Nu ska rollspelet precis börja igen, så måste sticka dit! Efter det blir det mys och ikväll väntar 20 års fest för Licke&Ida :) Ha en bra fredag!

Vårigt väder, våriga kläder!


sjal & trenchcoat H&M, jeans Monki, converse.

Ska snart iväg och göra det sista provet och resten av dagen + imorn är vi lediga från skolan för att istället hjälpa till på FN-rollspelet (som 2:orna är med i). Tack vare det väntar middag och spex ikväll där jag ska fota. Riktigt roligt! Ha en bra dag :) puss.

MGMT - Time to Pretend


Laddar upp inför dagens nationella prov med lite musik! Kanonbra. Om det kommer roliga ämnen att skriva om så kan det här nog bli bra :)

RSS 2.0