OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Dagens outfit

image461
Imorse fick mamma med mig ut på en powerwalk i 30 min, tack för att du kämpa mig ur sängen! När jag kom hem tog jag nyttigt bröd och gjorde nypressad apelsinjuice, älskart! Då mådde jag bra :)
Efter det fixade jag mig och åkte iväg på balmöte, det gick hur bra som helst idag! Jättenöjd med det, sen åkte jag & Elin ner på stan. Fixade hårfärg till mig och annat smått&gott :) Skulle köpa ett nitbälte också, men det fanns bara kvar i brunt! inte bra..
Nu sitter jag i alla fall här med nyfärgat hår, nu är det sådär mörkbrunt igen, utan utväxt; skönt! Ikväll blir det kanske fest? gah, har ingen aning.. Aja nått blir det väl, skriver kanske mer sen. puss!

Thailand

image460
Idag spontanbokade min kära mamma en resa till Thailand för henne och mig från den 27/11 - 11/12! Skämta inte vad glad jag blev, eller är! Ska bli underbart skönt :) Jag älskar thailand, och nu var det ju ett tag sen jag var där.. ååh vad jag längtar! :)

Trevlig överraskning

image459 När jag kom hem fick jag reda på att mitt bud på denna väska i Elins blogg hade blivit högsterbjudande, vilket betyder att jag får den för 150 kr (då är frakten inräknad!)
Älskar såna där fräna tryck :) En stor väska, vet inte riktigt när jag ska använda den, men någon gång kommer det nog bli, fin är den i alla fall!

Ikväll har vi spelat Monopol; Johan, Ludde, Elvira, Frida och Jag. Hur länge sen var det inte man spelade det spelet? Fast efter flera års spelande när jag var ung så var jag ganska säker och tog hem det där bit efter bit ;) Tillslut vann jag, haha tävlingsinriktad som jag är :) Nämen det var riktigt kul :)

Lov är skönt

Jo tack de vill jag lova att de är! Idag var jag iväg på en affärslunch med mamma, varför inte lyxa till lunchen lite när jag har lov ;) Efter det gick jag iväg till Johan & co's replokal, deras nya band repade och de var sjukt duktiga! När klockan blev halv fyra ville jag att mamma skulle hämta mig så att jag skulle kunna se oth, men icke då var hon iväg och jobbade igen.. Då bestämde jag mig för att gå hem så då gick jag fort i 40 minuter i högklackat (det är jag då inte van vid!) Fick gå igenom halva karlskoga.. inte skönt men bra motion ;)
När jag gick så träffade jag mamma och gun på Paris där de satt och jobbade, så då köpte jag med mig en kycklingbaguette hem, mums! Sen satt jag där och njöt av den och oth, efter de somnade jag :)
Resten av kvällen har jag njutit borta i idrottshallen, fan vad jag skratta! Före och efter träningen hade jag nog minst tio skrattanfall, alltid lika kul. Malin & Elin är för bra :)
Nu ska jag snart möta upp Johan och hans kusiner på nöjes där det ska inhandlas godis för en softarkväll, nice. Återkommer kanske ikväll, hade bra! Puss

Kärlek till monki

image458

Jag vill till Karlstad (närmaste stället där det finns en monki affär), nununu! Eller ja.. imorgon när affärerna är öppna åtminstonde. För nu när jag gick in på deras hemsida så såg jag att de har väldigt mycket snyggt, som vanligt. Snygga klänningar som den tredje från höger längst ner, tunikor i samma stil som den älskade Velour tunikan och lackskor, ja you name it, Jag måste dit!
Det var länge sen.. fast jag måste ju spara pengarna tills Jag, Johan & Elin åker till Sthlm på fredag (jag längtar!) Får se hur jag gör ;)

Dagens låt

Sugababes - about you now
And there's no moving on, 'cause I know you're the one

Låten får mig att minnas saker, kommer då aldrig glömma det där. Magiskt!

Vilken är er favorit låt just nu? (Fast min favorit låt är ändå; Magnus Uggla - Pärlor & Svin, älskar!)

Dagens önskeoutfit

image457
Parkas - Ruskigt snygg oversize parkas från Acne
Väska - Min, Second hand!
Tunika - Velour
Skor - Marc by marc jacobs
Tights - Missoni

Om jag hade fått välja hade jag gått runt i det här idag, istället för mjukisdress.. Idag har jag bara slappat framför Eva&Adam med syster, mys :) Fast nu sitter jag här med ett äpple i handen efter att ha gått ut och gått powerwalk i 45 min, känns bra! Skönt med lov :)

Gårkvällens outfit :)

image456 
Tunika (present) - H&M, Lacktights - AA, Skor - Scorett.

Dagens match slutade med förlust och killarna vann och deras match var jättekul att kolla på, mycket skratt :)

Bajen vann mot gais med 4-0, NICE! Charlie Davies gjorde hattrick, hans tre första mål i årets allsvenska.. som är slut nu. Haha ja de va ju lite synd faktiskt, men bäst är han ändå :) Djurgårn förlorade mot BP (igen!), hur skönt som helst samtidigt som IFK tog guld, bättre de än dif.. Vi slutade sexa, men.. nu längtar ja tills de börjar igen, lycka!


sista matchen..

image454
Idag avslutas säsongen, fy fasiken vad trist :/ Sista matchen spelas mot Gais, och idag är det bara tre poäng som gäller! Som bäst kan vi komma femma, men då ska det gå dåligt för lag som elfsborg.. Skit i tabellen, Bajen Bäst ändå helt enkelt :)
Ett halvår kvar tills man kan åka på matcher och stå å njuta på Söderstadion, åh jag längtar redan! Förresten, hoppas IFK vinner idag, puh vad spännande. Djurgården får inte vinna guld, jag skulle bli så ledsen då..
BAJEN BÄST!

Idag har jag också match, kl tre, sen har killarna match kl fem, så kommer hem runt halv sju - sju. Då har jag äntligen fått min dator inkopplad, för pappa fixade till den. BÄST! Hörs då :)

Onoo

Matchen idag slutade 2-2, lite trist vi skulle ha vunnit den! Aja nya tag imorgon då ännu en match väntar :)
Ikväll blir det fest, så, vi hörs imorgon ;) puss


Älskade syster!

Nu är hon hemma igen :) image453 Älskar dig!
Det får bli en gästoutfit idag då jag själv kommer springa runt i träningskläder! Ska iväg och kolla killarnas match nu tills vi har vår samling. För sen har vi match, fy fan va kul! :) Puss

I'll be back

Huh imorgon kör jag nog på för fullt med bloggen, förutom när jag spelar match ;) förresten; firade mig med tårta och så förut :) Jag fick min efterlängtade kamera, tre 1 GB minnen, sjukt snygg kjol, linne, och pälsväst; GALET NÖJD! Detta plus det jag fick i tisdags, kan inte bli bättre så jäklarns snyggt allting :) Får visa med bilder sen när allt här hemma börjar funka som det ska.. blir så trött! Åh längtar tills batteriet till kameran har laddats klart, så jag kan börja använda den :)

så, imorgon är jag tillbaka med bilder osv :) Ikväll blir det finmiddag och idol, hare bra! Puss


Synd

att fysikprovet gick åt helvete, synd ;) (tror inte jag klarar det i alla fall) Fast, det som är bra är att det behöver inte betyda att jag får ig i slutbetyg för de. För jag har fyra chanser till att göra provet och klara det, och då kan jag till och med få mvg! Fast g räcker för mig, och ja ska ha klarat de innan jag går ut 3:an!
Nog om det, nu får jag bara hoppas att jag får byta bort fysik B, då skulle jag bli överlycklig :)

Nu när pappa är hemma igen och fixar med datorerna så kommer jag få använda någons bärbara igen, trist! Sen hade jag ju en önskeoutfit jag hade tänkt visa er idag. Får se om jag får låna hans senare ikväll så att jag kan lägga in den bilden, annars tar jag det nån annan dag :) Träning står på schemat ikväll, det tycker jag om!
Hoppas ni får en bra dag :) puss

Vill ha

image452 Skulle ni tacka nej till dessa? Jag skulle i alla fall inte! huh vad snygga, en dragkedja kan göra det mesta speciellt :) Sen är färgen orange är riktigt fräsch, gillar den mycket. Snyggt helt enkelt, ge mig!

Dagens låt

Magnus Uggla - pärlor åt svin

Du, du e du e för fin. 

Dagens outfit

image450

image451
När man klipper ihop bilderna såhär blir dom mer levande än att bara ha kort på själva outfiten. Fint tycker jag :)!  Vad tycker ni?

Puss :)

Systrarna Olsen

image447 
WOW vad läckert! Dessa snyggingar brukar oftast gå runt i grått, svart eller vitt, men de passar absolut lika bra i mer lysande färgen (om inte bättre!) Galet snyggt var det i alla fall :)

hörrni.. jag har tappat all min inspiration, därav de dåliga uppdateringarna. Jag får hoppas att det kommer tillbaka, fast just nu måste jag fixa mig och åka iväg till skolan! Ha en bra dag, puss.

Goding!

Yes nu är den min, min älskade nitväska från lindex! Bild kommer när jag orkar ta :) Dagen vart bättre än vad jag tänkt mig, har trivts som fisken i vattnet hela dagen :) innebandyn var sjukt kul, som allitd, Lycka :) Synd att mina knän ska vara så krångliga bara, orkar inte med dom!
En mascara, smycken, pengar å väskan blev det :) Inga fel, hur nice som helst! Men nu ska jag kolla på fysiken, får dåligt samvete när jag inte har pluggat nåt idag.. Puss!
Förresten, vad hände med kommentarerna? mer sånt, det tycker vi om ;)

dagens outfit

image446
Det här fick duga för dagen :) nu har jag äntligen hittat ett bra ställe att knäppa av korten på, så det kommer nog lite finare kollage inom kort! Nu ska jag städa sen kommer mormor&co och fikar, mums :) Ikväll blir det innebandy, underbart! Puss


17 år och bara ett enda år kvar..

image445
Tills jag blir 18, hur jag längtar ;)! Jao, har varit en toppendag än så länge, mysig frukost på sängen imorse (fick mina torgvantar då :$, nice!) Sedan har vi varit på någon föreläsning om teknik med alla nv och teknik klasser, stundtals intressant, och ibland somnade man in ett tag.. men hellre de än lektioner! Gud tänkte nog på mig och min födelsedag, ingen matte eller fysik lektion idag, yes! Fast jag hade ju sjukt bra utsikt där borta, de gjorde det hela mycket bättre ;)

Jaja, min outfit blev inte som jag hade tänkt mig, tänkte ha mina lacktights. men jag tyckte inte att det skulle kännas så skönt att sitta still med dom på sig i tre timmar. MEN, smart som jag är (ibland så!) så har jag fixat så att jag kan få in de nya bilderna jag tar på datorn. Jao :) så ska grejja ihop dagens outfit så kommer det senare idag. Hoppas ni får en bra dag, jag tänker i alla fall ha en fortsatt toppendag! :) puss

Orättvisor & plugg

image444 
Jag hade inte tackat nej till att se ut såhär idag och kunna strosa runt på någon strand utan att ens behöva tänka på läxor, fysikslutprov och allt vad det nu kan vara! ge mig

Dagen har varit sådär, har varit ganska sur (ibland får man vara det om man är tjej så att säga) Haha synd att det ska komma dagen innan jag fyller år bara.. I skolan gick jag mest och störde mig på orättvisor som är sjukt tydliga, lärarna fattar ju förfan ingenting ibland! Ett mvg på svenskaprovet gjorde absolut min dag något bättre! :)
 
Imorgon fyller jag 17 som sagt! Fast kommer fira detta med familjen till helgen, så får nog vänta tills dess med att få presenterna. Har då inte önskat mig så mycket, en kamera eller pengar att köpa en för! Mera är bara bonus, som jag förövrigt också blir väldigt glad för ;)
Nu väntar fysikböckerna på mig..  ni får hare bra :) puss

Veckans blogg

Det var länge sen jag hade en Veckans blogg, men nu kan jag dela med mig av en blogg jag tycker om jättemycket, fast.. de flesta av er kanske redan läser den, annars; gör de! Här hitter ni dena tjej;
image443Elin
Alltid lika fina bilder & snygga outfits!

Veckans outfits

eller ja, halva veckans i alla fall ;)


Foto: Måndag, Tisdag, Onsdag.

Det där med min dator löste sig faktiskt inte, pappa åkte ju till Norge ikväll för att jobba.. och han hann aldrig fixa det :/ får ta det när han kommer hem (torsdag) MEN, han kom på den smarta idén att koppla in sin stationära dator som han inte använder här, den är dock väldigt stor och ful, men whatever! Sen har vi ju köpt en ny hårddisk och fört över allt från min dator till den, så nu kan jag sitta här och ha mina saker fast använda pappas dator :) Fast jag måste hitta en sladd så att jag kan föra över bilderna från kameran.. men tar det imorgon. Resten av bilderna har jag alltså på kameran..

jaja :) ni kan väl kommentera de outfits jag har bilder på i alla fall! skriv gärna vilken ni tycker är sämst och bäst! åter till fysiken.. kursprov på torsdag och jag kommer bli överlycklig om jag får ett g!

Nice

Igår var det som sagt match, med a-laget. Fick tyvärr sitta på bänken hela matchen, men vi förlorade med 11-2 så det kändes rätt skönt i alla fall ;) haha känns bra att vi har vunnit den matchen jag var med på och inte vunnit de två jag inte spelat på. Haha great. De är ju roligast och spela när man vinner ;)
Vissa saker blir jag mindre glad på, elin du vet vad jag menar till exempel.. Haha jaja de här ska vi klara :)

På kvällen kom Johan hit, och vi kände för att baka. japp så det blev storbak en lördagkväll ;) inga fel. Hahaha, så jäkla bra är vi, så vaniljbullar, kärleksmums, syltgrottor och misslyckade chokladbollar (hur man kan misslyckas med det är en gåta för oss också..) Haha allt blev i alla fall supergott :) men när vi var klara runt 12 så var vi galet trötta..

Nu håller vi på och fixar min dator (som tur är så är det bara operativsystemet som är trasigt, så alla bilder åså kan nog räddas om jag har tur!) Vad hade jag gjort utan min pappa? han är så duktig :)
Nu ska vi fika lite, sen får jag hoppas att min dator funkar ikväll för då kommer Veckans outfits, inspirationsbilder med mera! (om jag orkar) haha! Ha en bra dag. Puss
btw. hoppas Bajen rycker upp sig nu så vi tar 3 poäng idag, Bajen Bäst! (oavsett vinst eller förlust)

SKor

image439Nyss när jag kikade in på Cecilia B Jonsons blogg så såg jag att hon hade köpt dessa godingar. Är de inte helt underbart snygga?

Det är helt sjukt va sugen jag är på ett par nya skor, de var länge sen jag köpte skor.. Japp, när det bär av till sthlm (kanske den 2-3/11) så ska jag definitivt kolla efter ett par snygga skor!
Men, min dator är fortfarande trasig.. och snart ska jag iväg på match! så ni får ha en bra dag :) puss

synd!

Ja, min dator har bestämt sig för att inte funka, det rent ut sagt suger tycker jag. Därför kom det inge inlägg igår, och idag lånar jag pappas dator. Men det är bara jag här hemma som har en stationär dator, resten har bärbara.
Jag gillar inte å skriva på bärbara.. och speciellt inte hålla på med bilder :S men jag får hoppas att min börjar funka snart, annars får jag stå ut me de här.
Men kommentera gärna det som redan finns :) och.. så får ni ha en bra dag! kolla gärna in här senare ikväll, imorgon osv. för jag är snart tillbaka :)

plugg..blogg..header..plugg.. oth

Japp, om man bara tog bort plugg så ser de riktigt bra ut ;) jag tycker om att hålla på med bloggen, någon mer än jag som känner sig något beroende? ;) Iallafall, ikväll fixade jag till stinas header & blogg. Tryck på länken för att kolla, och skriv gärna här va ni tyckte om den. Själv gillar jag den faktiskt jättemycket! men ska nog fixa till de lite snyggare någon dag om jag har tid.. Fast hon blev "vrååål nöjd" som hon själv uttryckte de, det är huvudsaken :)
Åh va skönt det känns att göra saker så att andra blir glada, oja! :) aja mer imorgon, pusshej.

Dagens outfit

image438
Ser ni vilket framsteg ;) bara en bild med den otroligt störande "jag-tar-kort-i-spegeln-blixten!" Ska bara hitta ett bra sätt att få en bra helkroppsbild så försvinner dom bilderna också snart :) Det blir så otroligt mycket snyggare utan dom!

Tröja - Ralph Lauren
Linne (egentligen kjol) - H&M
Jeans - Fornarina
Skor - Wedins

Tillbaka till franskan och sen blir det ett till oth avsnitt (kollade två förut.. alltså dom slutar så jäklarns bra så det går ju inte att inte vilja kolla vidare!) säsong fyra är helt klart den bästa säsongen.

inte den ja kolla på igår

image437
Utan denna kommer från Gina Tricot. Nu är min fråga (till er som har sett båda)
Vilken tycker ni är snyggast? och jag kan säga att den andra har guldiga nitar, gah vilken beslutsångest! Jaja, och jag får någon av dom blir jag glad :) annars får jag ta de problem då! För om jag inte får nån av dom så köper jag en själv ;p

Inspiration

image436 Bild från facehunter
Yes det här är hett, och jag älskar håret!

Jag känner mig lite pressad just nu.. jättejobbigt faktiskt. Hoppas det ordnar upp sig snart :) Idag väntar en massa plugg & ett balmöte! Hoppas ni får en bra dag, puss :)

Förresten!

image435
skämta inte vilken snygg clutch jag hittade på lindex förut när jag och syster var nere på stan! Den var i svart lack och så var det nitar på den; Hett! Jag la undan den plus ett par gråa stickade vantar utan fingrar (också från lindex).
Detta tänker jag be mamma köpa åt mig i present (jag fyller ju om exakt 1 vecka) oja, längtar! Hoppas hon tycker att det låter som en bra idé ;)

Dagens outfit

image434
Tröja - Pappas från Boomerang
Tights - H&M
Skor - Wedins
ja är inte alls bra på att använda smycken, trots att jag tycker att det är jättesnyggt.. får ta och ändra på de!

De här skorna kommer jag använda så länge jag bara kan, så sköna och passar till allt :) jäkla snö å förstöra.. kanske kan jag ha dom då me, får se ;)
Nu har jag väldigt mycket plugg, så ska fixa till de.. efter de väntar träning! så återkommer nog ikväll. Fast då kommer iof Johan kanske hit. men får nog in ett eller två inlägg sen iaf :) puss!

Tävling

Hörrni, jag tänkte tipsa om en tävling som är igång i Lolitas blogg där du kan vinna en lyxig goodiebag. Tävlingen håller på till på måndag!

GÖTT GÖTT GÖTT!

så jävla gött så ni fattar inte ;) kunde dock fått in ett mål?! fattar inte hur jag inte lyckas.. men annars gick de great :D  Mer om matchen, plus bilder, imorgon. För nu väntar ett oth avsnitt :) puuh.. är helt slut. de är så de ska va efter derbyn ;) gonatt!

Dagens outfit

image433
Något osammanhängade kollage, men har lite bråttom just nu om jag ska hinna med ett oth avsnitt innan samlingen! haha beroende ;p Jag älskar förresten de där skorna, mmh jättesköna :) och... nu är det bara 3 timmar kvar, T R E timmar. fyfan va kul :D Stämningen kommer vara på topp!

Dagens outfit består ändå av:
Mössa - Indiska
Jacka & Skärp - Second Hand
Tunika - H&M
Jeans - Cheap Monday
Skor - Skopunkten

ujuj

inte många timmars sömn inatt inte, får man verkligen vara såhär nervös? nejni! nu ska jag tagga till ordentligen och så ska jag försöka ta mig egenom dagens skola.. :) Have a nice day! puss

Derby

image432(såhär slutade det förra året, vi vann alltså, grymt gött!)

Imorgon kl 19.00 är det premiär för u-laget, och det blir inte mot vilka som helst, utan degerfors! Vilket innebär derby, och jag ska spela! SKA BLI SÅ JÄVLA KUL! Är grymt taggad, och längtar sjukt mycket :) Hoppas på att få in något eller några mål, det här är ju liksom en av höjdpunkterna på säsongen ;) men om vi inte får hjärnsläpp och glömmer bort hur man spelar, så ska vi nog ta hem de här. haha :) fast man ska inte underskatta eller ta ut något i förväg.. för då kan de gå illa! ååh vad jag längtar :)


Veckans outfits


Foto: Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag.

Jag måste erkänna att jag vart riktigt nöjd med denna veckas outfits. Det är väl torsdagen som kunde blivit bättre, de andra kan jag inte riktigt välja en favorit mellan. Men fredagen kändes bra :)

Vilken outfit är er favorit, och vilken tycker ni kunde blivit bättre? Kommentera!!

Söndag

image425 Jessica Alba
Jag har sovit elva timmar inatt, men är fortfarande trött, det är helt sjukt vad jag är trött hela tiden.. måste vara någe fel! Nu väntar i alla fall frukost framför fredagens idolrepris, sen är det pluggning som gäller!
Men dyker nog in med ett inlägg eller två om någon timma :) puss

Inspiration

image424 Nathalie Carler & Stephanie Strauch
Dessa brudar lyckas alltid med sina outfits! Jag började nyligen läsa deras blogg; passionpourmode. Om ni inte redan gör de, börja läs! Man får alltid lika mycket inspiration :)

/ efter ett antal oth avsnitt under kvällens gång är jag något trött! Därför blir det nog sängdags tidigt idag, och så väntar en masa plugg imorn. woho! Däremot längtar jag till på måndag, skriver varför imorgon ;) puss
förresten.. de där me å lägga sig tidigt blir de nog inge av, haha! kommer nog sitta kvar här ett tag kände jag :)

så nöjd så nöjd!

 <--- samma väska --->
Så, jag köpte alltså den där jackan, skärpet och väskan, allt detta för 155 kr, FYND! (Väskans färg är varken så mörk eller så ljus som på bilderna, men något däremellan) 

Jag är så supernöjd, great :)

Dagens outfit

 Tee - H&M, Sjal och tights - Indiska och Skor - skopunkten
Yes såhär såg jag ut denna toppen dag! Har varit inne i örebro med Elin och shoppat second hand, uuh I like it. Det är inte så tattigt som det låter! Jag har även kollat två innebandy matcher med Elin, Emma, Malin osv :) Riktigt roligt. åh jag trivs!
Gårdagens match slutade förresten lika, 4-4. Det var skönt att åka buss och tänka lite. Fast kom inte fram till något.. men det blir som det blir :)

Örebro & Innebandy

Ja som ni ser så har jag fullt upp igen, men skriver när jag kommer hem :) puss! Shopping och kolla innebandy, de är grejjer de!

Dagens outfit

image418
synd att jag inte fick några bättre bilder! gah. måste verkligen ta tag i de där och lära mig kameran lite. Fast, jag fyller ju snart och då får jag kanske en ny :) hoppas, det skulle inte sitta fel! och färgen på strumporna är förresten inte samma som i verkligheten, (utan samma som Elin Kling hade) men, ciao nurå!

The World's Your oyster now

not.. Det är typ så jag känner, fast.. är så jäkla osäker. Hur vill jag ha det? om jag ändå visste de.. (Rubriken är förresten en mening ur en av Shakespears alla texter)

Ja det går inge vidare med bloggningen för tillfället, mycket i skolan och har andra sysselsättningar som går före! Fast sluta inte besöka och kommentera, jag är snart igång för fullt igen! :) Men ikväll har jag annat för mig, ska iväg och spela match i Billingsfors (har jag för mig att det heter, cirka två timmar med buss) wuhu! Ska bli jävligt skojj ändå faktiskt :) japp, måste fixa lite inför de nu, hoppas ni får en toppen kväll! Själv är jag hemma runt 1 ikväll/natt ;) puss

Dagens outfit


Ribbat Linne (under) - H&M
Tjock stickad tröja - H&M
Jeans - H&M
Skor - Wedins

Vilken H&M outfit det blev, det var inget jag hade planerat direkt. Men det är absolut en av mina favoritaffärer!
Så, vad har jag gjort idag? Köpt en present till Elin som fyller år, sen tränat och efter de ätit pizza och skrattat massor med Johan :) Riktigt roligt! Som alltid.
Dagens BRA NYHET är helt klart att Johan ska kolla efter Velour tunikan åt mig imorgon (eftersom han ska till sthlm över helgen..) hoppashoppashoppas! Nu ska jag snart sova :) gonatt!

Inspiration

image414
uuh va snyggt, never-ending halsduken är riktigt fräsch! Lånade förresten bilden från denna blogg, då jag inte kunde hitta orginal bilden på sthlmstreetstyle, där den kommer ifrån :) De enda jag inte tyckte om med bilden var väskan,.

Vad tycker ni, är denna outfit en HISS eller DISS?

Burr

Ja, ja hade tänkt att kopiera Elins outfit idag, den som jag visade häromdagen. men det är ju sjukligt kallt ute, så ska klä mig så varmt som jag kan! huu vart tog värmen vägen.
Helgen kommer bli toppen, tror jag?, längtar i alla fall nåt så grymt mycket, men idag är det iof ingen vanlig dag för det är ELINS födelsedag :) Grattis hjärtat, du är guld värd!
Nu börjar jag få bråttom, skräll ;) puss


I wanna know, what I'm thinking and what I'm feeling

Förut idag köpte jag och mamma hem kinamat, finns det något godare? Haha jo det finns det faktiskt, men det var jävligt gött i alla fall ;) Hockeyn var great också, såklart förstås ;)

Men, nu har jag dåligt samvete för att jag inte pluggade tillräckligt förut, och jag är ju så trött nu.. Men med mitt godis och min loka ska jag kanske klara det! får väl hoppas :) Ciao


Dagens outfit

image413
Som ni ser blev det inte exakt som topshop outfiten, men jag trivdes och det är huvudsaken :)

Idag känner jag mig något stressad med det mesta, inge kul alls. Något jag ser ljust på är Balen, vi hade ett litet möte idag igen med hon som äger lokalen vi ska ha i. Så vi gör allt några framsteg :)
Nu ska jag snart iväg och kolla hockeyn med Andreas :) Kul, men jag borde egentligen plugga. men äsch! Det kan jag göra någon annan dag ;) Hoppas ni får en bra kväll! Puss

Inspiration

image412 Bild från Topshop
Idag är det denna outfit som inspirerar mig! Fast min blir inte riktigt som den på bilden, utan jag gör den mer "mig". Brukar inte gå i klackar i skolan, så tygskorna blir perfekta :)
Bild kommer senare!

Dagens låt

Timbaland - Apologize (feat. one republic)

Oja, den här låten ligger högt upp på favoritlistan. I like :) Det är så många låtar jag tycker bra om nuförtiden, men,
Vilken är eran favorit låt just nu?

Oj, det blev visst ingen mer bloggning ikväll, jag fick en spontan besök av Johan, så vi köpte godis och kolla film :) trevligt! Men.. nu borde jag sova, gonatt!

Dagens outfit

image411
Japp, vet ni vad?! Jag blir lika överlycklig varje gång jag tänker på att jag kommer kunna byta bort Fysik B om jag vill, eller jag tror att möjligheten finns. Kan inte bli bättre :) Jag och fysik går då inte ihop ;)

Nejni, nu ska jag åka iväg och kolla herrarnas match, skojj! :) Efter det väntar nog träning, eller vi vet inte? dom tar ju vår träningstid, eller en del av den. Får se hur det blir, jag vill träna i alla fall, trots min otroligt jobbiga träningsvärk.. Ha en bra kväll! puss


Inspiration

image410 Det här är, enligt mig, väldigt snyggt! När jag ser det vill jag ha skorna direkt, och såklart ett par gråa stickade strumpor. Vilket jag kanske bör ha någonstans här hemma i lådorna, ska kika senare :) Mitt nästa köp kommer troligtvis bli ett par skor, är sugen på så många olika just nu.. måste bara bestämma mig!

Dagens bild

image409 Lindsay lohan
Fy fan vilken vacker bild!

Idag har jag som sagt kollat en massa oth, och ska nog kolla mitt femte avsnitt snart :) hm, har nog inge mer å skriva nu så gonatt på er :)

Dagens outfit

image408
Jao såhär såg jag ut idag! Vi gick bara i skolan till halv 12, behövdes verkligen, för lärarna skulle ha någon sammanställningssak? eller nåt. Jaja ledigt fick vi i alla fall, och det är huvudsaken ;)

Nu ska jag iväg och sola, sen ska det bli en dag med massor av oth, då Johan har varit bäst i världen och bränt ut säsong 4 åt mig, tack! Fast jag måste ägna någon eller.. kanske två timmar åt pluggning, får se vad jag orkar me..
För min kropp mår inte bra just nu, gah vad trött jag är! Träningsvärk sen igår också, haha de är bra, och idrotten var något jobbig idag, har fobi för plintar och allt sånt där jobbigt :s! Men när vi spelade innebandy var det skit kul, som vanligt :)
Bajen spelar ikväll mot Helsingborg, skulle sitta finfint med en vinst! Synd att inte matchen går på canal + :/ Hoppas ni får en skön dag :) puss

Dagens låt


those dancing days - hitten

Jag får fan gåshud vad bra den är! ååh.. snacka om skön känsla man får i hela kroppen :) Tjejerna har ju grymt frän stil och snygga kläder. Toppen helt enkelt :)

Veckans outfits


Foto: Måndag, Tisdag, Onsdag, Fredag, Lördag.

Ser ni samma mönster som jag precis upptäckte? haha hur de kan bli ;) Nej men jag är mest nöjd med de tre i mitten, kan inte bestämma mig vilken av dom jag tycker bäst om. Tycker sämre om måndagen, bättre kan jag ju ;)
aja,
 
Har ni någon favorit, eller någon som ni tycker sämre om? Kommentera!

Shoppat

image401image402
Ja det jag köpte igår var dessa strumpor (jag tycker att färgerna på bilden inte stämmer överens med verklighetens färger, då de har mer höstiga färger) Så jag ska allt försöka kopiera snygga Elin Kling, för hennes outfit på bilden är SÅ läcker! I like, oja :)


Fy fan va vi är bra

Vinst med 5-1, hela laget spelade sjukt bra :) Innebandy är ren lycka, jag älskar det!

Förresten.. tror jag tar ett litet blogguppehåll, är tillbaka imorgon med "veckans outfit" och en massa inspiration med mera! För har inte rikitgt orken just nu. Så besök imorgon, och kommentera det som redan finns ;)
Nu har jag precis sovit en sväng och ska börja fixa mig lite för att senare träffa Andreas. Toppendag :) puss!

Match!

ja ursäktar den dåliga uppdateringen, jag känner mig så upptagen hela tiden :p Igår var det till exempel fest här, skriver mer om de och allt annat senare!

För nu är det dags för seriepremiär; åh så kul det ska bli! Hemmamatch, och derby mot kristinehamn :) Ska snart åka iväg på samlingen, jag är så nervöös! Önska mig lycka till ;)
image399
Älskar laget! Ni är bäst


Dagens outfit

image398
Klänning från lindex, skor från skopunkten PLUS; Svarta tights från H&M och svart kofta från Gina Tricot

Har inte kunnat skriva på hela dagen, för jag, Madde & Lisa var och hjälpte Cajsa från innebandyn på hennes dop :) Hon och en kompis döpte sina barn samtidigt, så det var 150 gäster sammanlagt, något stressigt!
Innan åt jag och Lisa på Café Paris och kollade stan (köpte en grej, men visar de imorgon), det var i alla fall supertrevligt :) Sedan gick vi dit och Madde kom, haha så började kaffekokande, oj vad vi har gjort kaffe idag, kommer nog drömma om det inatt ;)
Vi trodde vi skulle görat gratis, vilket vi tyckte var helt okej, men sen fick vi 500 kr var för det; INGA FEL! Det blev alltså en timlön på 100 kr, sjukt nice! Vi hade så jäklarns kul, skratta grymt mycket. Ni är för bäst :)


Myys!

Ja idag har jag sovit lite, kollat oth och sen städat, riktig avslappnande och skönt :)

Nu ska jag kolla på idol och sen äta väldigt gott tillsammans med familjen, Alex & Johan, supernajs! Hur mysigt som helst, jag trivs! :) Ikväll blir det antaligen bara en film med Johan, hur skönt som helst att bara ta de lugnt!
Skulle lagt in lite bilder, men de går segt som aldrig förr, får ta de sen eller imorgon!
Hoppas ni får en bra kväll! puss
 

Dagens outfit

image395
oj, man ser då inte mycket av korten. men aja ni ser nog vad jag har på mig i alla fall :) älskar att det är massa löv på marken, så mysigt :)

Kofta - Gina Tricot
Tee - Gina Tricot
Kjol - H&M
Tights - H&M
Skor - Wedins

Förresten, synd att Europaäventyret är över för Bajen :/ De har de lite motigt just nu, och ännu värre är det med hockeyn.. gah hoppas det ordnar upp sig! Bajen Bäst

Lycka?

Förutom att skoldagen var jobbig som inåt helvete, ja ibland kändes det faktiskt som om jag var i helvetet (vissa människor är bara för jobbiga!), så känns allting jättebra :)

Fick en väldigt positiv nyhet förut (världens bästa farmor sätter in 2000 kr redan nästa vecka eftersom jag fyller år snart) Kan ni gissa vad en del av dom pengarna ska gå till? - jo just de, min älskade velour tunika :) jag SKA ha den, så är det bara! Hoppas den finns kvar då :)

Ja annars är allt annars också på topp :) mys.. Nej nu ska jag få systeryster att ta kort på min outfit, ute för en gångs skull :) lite omväxling på bakrunden vore kanske trevligt. så lägger in en dagens sen :) puss


Inspiration

image394 Sophia heter tjejen på bilden, har ingen aning om vet det är jag hittade bilden här, lite gammal bild men ändå, visst är det jättefint :) Gillade hennes hår någe extremt mycket, ge mig! Sen att hon är brun och matchar det med jättesnygga färger, inte fel de heller! Lite avundsjuk på henne med andra ord :)

För här sitter jag i mjukisbyxor och känner mig hur blek som helst, får ta och gå och sola imorgon :) aja, kvällen var väldigt bra, filmen var sjukt kul ibland! Ja vi trivdes helt enkelt, och vi får dessutom ledigt från några lektioner för att vi var och kolla på bio, inga fel!
Måste bara tillägga att Hammarby hade ett nickmål inne nyss, men det dömdes bort :/ och att vår målvakt som spelar idag endast är 17 år, s j u t t o n år, det är helt sjukt! (våra andra målvakter är skadade) Lite fränt för honom kanske :) Men allt för mig! puss

Känns bra!

eller?  åh jag vet inte, om man ändå slapp vara så osäker! Jag vet ju vad jag vill i alla fall ;)

Hm, idag orkar jag inte lägga in en outfit bild, det kan man ju inte alltid orka :) De va inge super inspirerande heller, så whatever! Idag har jag varit i skolan, sen gått ut och gått med Johan, very nice.

Är hur trött som helst bara.. men om cirka en timma ska jag åka in till Örebro med franskagruppen (vi fem tjejer+lärarn) Haha eftersom vi inte fick ta skolpengarna till Frankrikeresan så tar vi dom och åker på bio istället :)
Därför bjuder läraren oss på bion "Två Dagar i Paris", inga fel :) Kommer nog bli jättekul!

Nu ska jag äta och fixa mig, skriver kanske när jag kommer hem. Förresten, hoppas att Bajen vinner mot Braga idag, KÄMPA! Kan bli svårt med tanke på vissa saker, som jag förresten ska återkomma om någon dag när jag orkar :) aja, ha en bra kväll! puss

Onödigt vetande :)

Min mobil är helt sjuk, stänger av sig själv hela tiden, så jävla störande! Den har inte dåligt batteri eller någonting.. va fan blire?
Sen kom Johanna hem idag, superkul, har saknat dig :)
Det var någe mer jag tänkte skriva.. just ja! Jag blev uttagen till matchen som är på söndag, derby hemma mot K-hamn med a-laget. SKÄMTAR NI KUL ELLER :D Seriepremiär, hoppas det går bra!
Allt för mig idag, gonatt!

Plötsligt händer det ;)

image393(Bild tagen av mig i grebbestad)

Vet inte riktigt varför jag tog den här bilden, men ville ha någon mysig :) Dagen blev bättre än vad jag trodde, oja det blev den! Var med Andreas först, sen kom Parmhed och vi gick på hockeyn, skojj :) Inga fel på den här dagen inte :)
Nu ska jag nog sova, eller snart i alla fall ;) puss

Årets (?) bild

image392
Kanke en något gammal bild, men skämta inte va fin den är! Va fin hon är, hur fan lyckas hon ;) Det är hur snyggt som helst när det är svartvitt, älskart. Håret, västen, skorna, snyggt som sjutton!

Ja därför utser jag denna bild till årets bild här i bloggen :) (haha än så länge iaf)

Dagens outfit

image391
Kofta - stickad av mormor :)
Oversizetröja - Gina Tricot
Skärp - Hittade i syster garderob!
Tights - H&M
Skor - Bianco

åh det var supermysigt att gå runt med de här i skolan, koftan var jättevarm, stor och skön :) Perfekt! Puss

mums

image390(Bilden är ej tagen av mig)
Sådärja, sovmorgon till tjugo i tio, inga fel de inte :)
Igår var jag grymt sugen på våfflor, så det åt jag, idag är jag lika sugen och tänker ta det till frukost! Gött :)
Äntligen är det onsdag.. hoppas den blir lika bra som jag vill att den ska bli! Mer om de sen :) Nu ska jag gå och njuta av min frukost, får se om jag hinner lägga in outfit sen, annars blir de som vanligt ;) puss

Nice

ups, hade lite bråttom när jag grejjade med bilden förut, därför ser den kanske lite weird ut. Men men, håret blev ju jättebra i alla fall, äntligen kan jag se ordentligt ;)
Nu blir det träning, puss.

Dagens outfit

image389
Häromdagen när jag såg pappa blev jag väldigt chockad, han hade ju förfan på sig en rutig skjorta! Den tanken har aldrig slagit mig förut, men som tur va gjorde den de nu :) Jag har ju velat haft en rutig skjorta länge, och nu har jag en ;) inga fel!
Så det fick bli en del av dagens outfit :)

Skolan gick superfort idag, även fast jag stannade kvar till kvart över 4 istället för 3! Kände mig jätteduktig, jag och fyra till satt kvar och gjorde klart hemprovet i kemi tillsammans. Då vi kände att vi verkligen inte skulle få något gjort hemma, och det ska vara inne imorn! Nu känns de otroligt skönt att ha de klart :)
Nu väntar snart en klippning av min lugg, behövligt! Sen ska jag träna, hur skönt som helst. Allt är på topp helt enkelt. Ha de bra :) puss

Dagens Inspiration

image388Denna snygging ger mig inspiration till min Dagens outfit! Men den får ni se senare idag, ska övningsköra till skolan nu :) puss

Förresten, Bajen spelade mot Göteborg igår, förlust med 3-0. Skriver nog mer om de senare, hehe :) Skit i tabellen, Bajen Bäst ändå! Ha en bra dag :)

Dagens låt

När jag ändå är igång, haha, så tänker jag ta en Dagens låt idag blir det;

Dia Psalma - Gryningsvisa i D-moll
Oja, jag har fått någon dille på punk, och speciellt Dia Psalma! Gillar det trots deras sorgliga texter, ni borde lyssna på dom någon gång ;) I like!

Förresten, kika in de här!

Dagens outfit


Dagens enkla men otroligt sköna outfit består av;
Tröja (ej på bild) - Ralph Lauren
Klänning - H&M
Jeans - Cheap Monday
Skor - Wedins

yes de va de de :) Har en idé till morgondagens outfit, hoppas de blir lika snyggt som jag ser framför mig i huvudet! haha, resultatet får ni se imorgon ;)

snyggt du!

image386 Rachel Bilson
Så enkelt men så snyggt, såhär hade jag gärna sett ut idag :) Tycker om skorna med den något klumpiga klacken och den fina enkla klänningen! Japp, de hade då inte suttit fel ;)

Denna dag har varit helt okej än så länge, det enda roliga i skolan var väl idrotten. Då det bjöds på valfritt, fick inte med mig en enda människa på innebandy (ovanligt faktiskt!) så fick köra lite badminton och pingis, och fotboll en sväng. HAHA det var så jävla roligt när vi spela badminton, de va alla tjejerna, och vi låg ner på backen av skratt! Ja de gjorde min dag bra :)

Senare ska jag ut och springa med Johan, tur de.. för här sitter jag och äter godis! Haha ska bli riktigt skönt och springa måste jag säga :) ja.. allt för mig! puss


RSS 2.0