OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Som jag har längtat!


Äntligen är det dags för en vecka fylld av bra musik, glädje, langos och härliga människor. Allra gladast är jag nog för att jag får träffa världens bästa Elin igen! Det här kommer bli så jäääkla bra! PEPP!

Dagen efter midsommar!


Midsommarafton var oerhört mysig med supergod mat och riktigt bra sällskap men bäst tyckte jag nog om lördagen. Jag är skyldig min syster ett stort tack för att hon övertala mig att vara med på förfesten hos oss för oj så roligt jag hade! Det var ölspel, grymt sällskap, skratt och dans på soffor & stolar. Senare avslutades kvällen med dans till stängning. BRA kväll!

VET NI FÖRRESTEN!!!??!!!? Imorgon åker jag till Peace & Love!

Glad midsommar!


klänningen fyndade jag för 100 kr på Monkis rea och skorna är UNDERBARA!

Tänkte bara önska er, mina fina läsare, en glad midsommar :) Själv kommer jag tillbringa dagen tillsammans med familjen i stugan där det blir god mat och sällskapsspel innan jag åker iväg för att träffa massa vänner. Perfekt dag!

Rolig tävling!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Inspiration!


pics Madelene Billman & My Blomquist. Starka färger och mönstrat är favoriter!

Igår var lite utav min lyckodag då jag fick reda på att jag klarade globaltentan och därmed är fri från omtenta i slutet av augusti PLUS att jag lyckades vinna en speciell budgivning! Det var ett par skor jag pratat om dag in och dag ut i evigheter, ni ska få veta vilka inom kort :) Härnäst jobb!

Grymt bra lördag och mysig söndag!


skinnjacka H&M, klänning Thailand och väska Gina Tricot.

Vilken kväll det blev igår! Först vinst för Bajen samt kräftor och sedan utgång med fina vänner. Trots att jag inte kom i säng förrens halv 4 var det inga problem att gå upp idag! Så mamma och jag tog en tur till Wadköping, gick på loppis och lunchade ute i Lunedet. Myyysigt!

Om jag hade haft en större lägenhet!


Här är lite av allt fint jag hittade på dagens loppisrunda. Ibland önskar jag att min lägenhet var en aning större så att jag kunde få plats med mer, men det kommer väl så småningom! Jag fick i alla fall med mig en superfin ljuslykta hem :) Resten av förmiddagen umgicks jag med mamma och nu sitter jag framför tvn och hejar fram Bajen till vinst, förhoppningsvis! Kvällen fortsätter med kräftor innan jag möter upp vänner för ett glas eller två - fantastiskt bra lördag!

If you feel it, let it happen!


skinnjacka H&M, skjorta Nelly, jeans Thailand, väska Second Hand.

Typiskt att det skulle regna idag när jag ville klä mig somrigt! Istället fick det alltså bli detta när jag och pappa tog en tur på stan. Han fick hjälp med lite shopping och själv hittade jag en superfin långklänning som jag såklart var alldeles för kort för.. Kanske köper den ändå och ber nån att sy upp :)

Roadtrip till Tyskland!


Pigga och glada startade vi resan i söndags runt 18.00! En liten nackdel var att cdspelaren inte funkade så man kan helt enkelt säga att vi kan radiolåtarna utan och innan numera ;)

 
På vägen stannade vi för lite picknick i form av en asgod ost och skinksallad som mina fina vänner gjort medan jag jobbat! Mätta och belåtna fortsatte vi sjunga högt och skratta i bilen på vägen mot Helsingborg.


Runt 23.00 var vi framme och vi bestämde oss för att övernatta vid en mack. Där skulle vi alltså sova i bilen precis som på bilden. Haha, vilken natt! Efter att ha vaknat alldeles för många gånger pga kylan bestämde vi oss för att ge upp försöken att sova och åka vidare vid 04.00.


Ni måste hålla med om att vi ser hyfsat pigga ut för att bara ha sovit ca tre timmar!? Denna färja tog bara 15 minuter och därefter körde vi igenom Danmark för att sedan ta en färja på 45 minuter. Jag & Elin slockande direkt medan Therese roade sig med att ta mindre smickrande kort på oss ;)


Äntligen framme! Allt hade flytit på klockrent hela vägen och vi var fortfarande glada som få. I början virrade vi runt lite på jakt efter vårt mål Calles (systemet) men eftersom inte en människa kunde engelska fick vi lösa det på egen hand. När vi tillslut lyckats gick vi på seightseeing i den lilla byn och tog massa roliga kort i en stadspark.


När Calles öppnade vid 11.00 stod vi i kön och väl inne började vi lasta på det vi var ute efter. Öl i stora mängder och lite vin & sprit på det. Nu har vi så att det räcker ett tag!! När vi fått in allt i bilen började resan hem igen och allt flöt fortfarande på precis som det skulle, till och med när vi skulle lära oss hur ett spritkök fungerade. Haha! Runt kl 22.30 var vi tillbaka i Karlstad igen. Herregud vilken resa, så otroligt lyckad och fylld av glädje!

Tiden går fort när man har roligt!

De senaste veckorna har varit F A N T A S T I S K A! Vi har varit ett gäng som umgåtts relativt mycket och förra måndagen körde vi t.ex en spontan festkväll som blev så jäkla lyckad. Det var ölspel, pyramider och häng in på småtimmarna! Spelkväll i onsdags och ännu en festkväll i torsdags. Tusan vad jag kommer sakna dom i sommar, vill redan tillbaka!

Jag kommer dessutom sakna alla andra härliga människor jag lärt känna under mitt första år i Karlstad, som för övrigt har varit bättre än bäst! Ser verkligen fram emot hösten men först ett välbehövligt sommarlov. Jag, Elin och Therese startade lovet med en awesome roadtrip till Tyskland - När jag fått deras bilder ska jag visa och berätta mer om den resan! :) 


Helgens bravader!


Det var himla härligt att få komma hemhem och träffa alla! Alla verkade ha en riktigt bra kväll och lyckan lyste i Jossans ögon - det är hon verkligen värd :) När jag inte festade umgicks jag med föräldrarna i vår stuga. U n d e r b a r t.

På lördagen bar det av hem mot Karlstad igen för ännu en fest, som även den blev väldigt lyckad! Vi körde återigen på balkonghäng och diverse lekar. Sneaky eyes på ölspelet har aldrig varit svårare, haha!

Examensfirande!


topp Gina Tricot, kjol Monki och skor från Din Sko.

Idag tog min fina vän Josefine examen och är numera legitimerad sjuksköterska! Därför har jag åkt hemhem till Karlskoga så att jag kan vara med och fira, och som det ska firas! Ska bli himla roligt att träffa alla igen :)

Måste passa på att berätta om gårkvällen också. Som kontrast till höstens galna studenttorsdagar tog jag, Elin, Therese, Oskar och Oscar en superlugn kväll med bakning och sällskapsspel. Om skratt förlänger livet lär jag snart vara odödlig!

Lycka!


En rosa och en orange tubtopp från Gina Tricot.

Tisdagskvällen blev lätt en av de roligaste kvällarna på länge! Vi var ca 10 pers som tryckte ihop oss på Elins balkong och satt där precis hela kvällen. Jag lärde mig dricka vin och det slank ner oväntat bra! Vi skrattade, körde lekar och njöt av varandras sällskap. Jag vill återuppleva det igen, igen och igen!

RSS 2.0