OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Örebro & Shopping, igen!

image746
Denna dag åkte jag & syster till Örebro, för att hälsa på Heden. Först gick vi runt och kolla lite, köpte en liknande velour tröja, ni vet den jag velat haft enda sedan första gången jag såg den på bilderna från en visning. Galet. Ser exakt likadan ut fast för 200 kr från Lindex. Lindex av alla affärer? Jaja, sen gick vi till We där vi köpte varsina hörlurar. Gah jag tog dom lila, älskar dom! Grymt läckra, grymt nöjd. Ännu en bra dag i Örebro.

Nu ikväll blir det fest, också ovanligt? Naej. Fast väldigt roligt :) Igår var jag förresten med massa walthers människor & spela poker, mycket trivsamt! Nu måste jag börja fixa mig och peppa, är på lite dåligt humör.. så stört allting. Kanske mer om det nån annan gång, hoppas på en bra kväll iaf :) Puss


Gårdagens

image743
Såhär såg jag ut igår. Helt annat är det idag, ser väldigt sliten ut på grund av försyldningen. Efter gårdagens träning är jag inte på topp. Efter den åkte jag hem till Sarah och umgicks med folk & spela poker.

Idag har jag haft det urmysigt. Jag övningskörde in till Örebro med pappa, där fixa vi hans telefon, sen köpte vi en varsin t-shirt från jack&jones :) Galet nöjd med min, den kommer bli perfekt till lacktights, sjal, skinnjacka & tygskor nu i vår. Yes! Efter det satte vi oss och åt sushi, därefter fixade vi helgens dricka. Är lite sugen på en ölkväll, får se hur det blir med det. Hockey eller poker blir det i kväll iaf. Än så länge har dagen varit toppen, hoppas den fortsätter så! Puss

A women's right to shoes.

image742
De här skorna har ni troligtvis sett på ett antal bloggar, det har jag gjort i alla fall. Å det bästa är att nu kan jag se dom varje dag på mina skohyllor. Jag köpte de svarta, och det är helt klart ett av mina bästa skoköp genom tiderna, så jäkla nöjd :)! Med mig hem fick jag också en till AA-liknande klänning i mörkorange och ett rosa pastellfärgat linne från Gina Tricot. Helt klart bra vår och sommar köp!

Örebro

image739
Bild: lundlund. Idag blir det en tur in till Örebro. Jag är grymt sugen på att shoppa lite nu, så jag kommer nog garanterat komma hem med någonting! Det brukar bli så ;) Jag återkommer senare idag alltså, ha de bra, puss.

Lite goigt med lov?

Ja verkligen! Nu sitter jag framför tvn med datorn i knät och en kopp te i handen efter ett gympass. Det var galet jobbigt att träna, men jag kan bara inte hålla mig ifrån det. Hade kanske varit bra med tanke på att jag är sjuk, men.. asch då!  Jag har nog världens slappaste lov, fast det är jätteskönt att inte göra ett dugg. Just nu trivs jag väldigt bra med det. Jag får se vad kvällen bjuder på, träffar nog lite folk i alla fall. Ni får ha de så bra :) Puss

look into your heart and you'll find love

image737
Om ni vill ha några läckra smycken nu till våren och sommaren kan jag tipsa om dessa från Miss Dee som ni kan hitta på Ny Design, dom tycker jag absolut att ni ska spana in!

hold on to the ones who really care

image736
Det är en del som frågat om hjälp med header, och jag lovar att hjälpa er :) Det jag vill säga är bara att jag inte kan lova att jag gör dom nu på direkten utan det kan ta ett tag, beroende på hur mycket jag har att göra runt omkring. Jag ska försöka ta tag i så många som möjligt idag. Det var allt. Puss!

Gimmi some lovin'

image734
Bild: lundlund. Jag lägger ofta in bilder från denna hemsida, men jag kan inte hjälpa det. Deras fotografer, speciellt Marcus Ohlsson, tar så grymt snygga bilder!
Idag mår jag lite halvrisigt, eller ganska mycket om jag ska vara ärlig. Det känns som om jag sväljer spikar och bihålorna vägrar sluta göra ont. Därför tänker jag ägna denna förmiddag åt tedrickande och slappande så att jag kan vara med på kvällens träning! Ha de bra, puss.

you're something special

image733
Nu har Din Sko haft sin webshop öppen ett tag, fast idag var första gången jag kika in. Skorna till vänster har den där perfekta blåa färgen och skulle stå jättefint i min skohylla! Ja de vill jag lova. De indian inspirerade skorna är allmänt fräscha bara, dock inget jag kommer satsa på. Tror jag inte? Man ska aldrig säga aldrig :) Joo.. jag är sugen på ett par nya skor. igen!

Nu till igår, började kvällen med att kolla Oth, säsong fem har börjat på tvn! Det är så jävla bra, älskart. I pauserna fixade jag iordning mig och sen kom jag iväg till Simon. Trevligt folk och gott att dricka. Ja, kvällen blev jättelyckad :) Redan vid elva tog jag mig därifrån med Mårten, Salle & "Solveig". Åkte runt lite på stan och sen landa jag, Mårten & Salle hos honom där vi kollade Ace Ventura. Haha eller jag kollade inte så mycket, jag tyckte mest att texten snurrade runt. Efter den åkte jag och M hem till honom och sov där. Hade en rolig morgon, så dum är du! :) Runt två åkte jag därifrån och vidare hem till Robin där Johan var. Vi planerade nästa veckas härjedalsresa, kommer bli kanonkul! Nu har jag kollat tv och sovit lite, väntar på att klockan ska slå 20.00 så att jag kan se "So you think you can dance" Hur jag älskar de programmet! Guld. Ha de bra! Puss

yeees

image732
Nu är jag klar för att festa, å hur det ska festas!

Hoping maybe you'll come back someday


The DIstillers - City of Angels. Återigen är det Mårten som fått mig att lyssna på en låt, och den har liksom de andra blivit en av favoriterna. Den är så jäkla bra!

Gårdagens

image731
Hela den här helgen & veckan är min kära syster hemma, då kan jag passa på att låna lite kläder av henne, perfekt! Den här galet snygga bodyn från Gina Tricot fann jag i hennes väska, och den bar jag sedan resten av kvällen. Hos Sarah blev det otroligt lyckat, vi satt och chilldrack och skratta åt det mesta. Eller vissa drack mer än andra och fick alla att dö av skratt. Ja, helt enkelt så var det väldigt roligt. Tråkigare blev det när alla åkte till statt. Då blev det sängen för min del.

Idag är jag otroligt peppad inför kvällen! Innan det ska jag hinna med att övningsköra, fjärde gången den här helgen, det är ju så sjukt kul att köra! Sen blir det nog en promenad med Johan. Därefter får jag se vad som hinns med. Jag återkommer kanske under dagen, puss!

Glad Påsk!

image730

Bild från igår. Jag har haft en jättemysig dag med familjen, ni är bäst! Gårkvällen var jättetrevlig och vi stanna hemma hela tiden :) Idag ska det festas någerlunda nyktert, imorgon blir det allt annat än nyktert ;) haha inte ofta det är fest på söndagar, men det ska bli jättekul i alla fall. Är det lov så är det ;) Har lite bråttom nu, måste fixa mig. Ni får ha de så bra, puss!


there's just no one that gets me like you do

image728
Mitt senaste tillskott till garderoben är denna klänning från Gina Tricot, som ser exakt likadan ut som AA klänningarna med liknande ryggurringning. Sjukt nöjd! Detta bär jag ikväll när Johans mamma&Ian kommer hit på tre rätters. Trevligt :) Därefter rör han&jag oss kanske vidare, fest? kanske. nyktert? Lutar åt det, men man vet aldrig ;) Kanske vore det bäst för min kondition. Jag är galet slut efter gårdagens träningspass! Haha. Ni får ha en bra kväll, puss!


äntligen!

Hur gött är det inte? Äntligen är FN-rollspelet helt klart, det känns förjävla bra om jag ska vara ärlig. Det har varit mycket roligare än väntat och gårkvällen var mycket trivsam. å hur kuba krossa, mest igår men det gick väl idag med, credd till olle! Är helt utmattad efter de här senaste dagarna, så ska vila upp mig rejält de här lovet. gu va gött! Nu väntar träning, jag återkommer någon annan dag. Puss!

It feels so right

image726
Här är min vill ha lista till våren&sommaren. Jag vill ha soliga dagar, resor och sena nätter med vänner&öl! Jag känner mig taggad, ge mig sommar.

Let me be the one to hold you

image725
skinnjacka Sister, kofta Gina Tricot, tubtop (kjol) H&M, lacktights AA, skor Wedins.
Så. Då var den första dagen av FN-rollspelet avklarat. puh. Dagen bjöd först på skola innehållande prov och massor av nervositet inför kvällen. Efter att jag och Maria bytt om till finkläder, kavaj&grejer (bild kommer nog upp) så styrde vi stegen mot folkets hus. Vid 17.00 började det, i två timmar var vi där och lyssnade på inledningstal från alla delegationer, som det så "fint" heter. haha! Ja det var faktiskt rätt roligt. Imorgon börjar dock debatten. å herre vad nervöst! Jag, Maria och Olle har landet Kuba (som är ett av de länder som har mest säga), känns lite läskigt eftersom det här är väldigt viktigt för samhällsbetyget. Asch då, det kommer nog gå bra :) Kuba kommer krossa!

Nog om det! Efter de där åkte jag iväg och kollade KIB - DIBK med Emma, Licke osv. Trevligt :) Karlskoga vann, det var kul för dem. Fast hade kanske hellre sett att dibk vann, men aja. Nejni, nu blire någe annat, puss!

Bakom mina solglasögon..

image724
1. runda, 2. wayfarers, 3 pilot. Nu till våren är det dessa tre solglasögonmodeller som är bland favoriterna. Tänker du satsa på några av dem eller är det kanske några andra som lockar? Själv kör jag nog på mina gamla pilotglajjer, eller så är det kanske dags för mig att skaffa ett par wayfarers. ja de märks! Vilken modell har du helst nu i vår & till sommarn?

Sen tänkte jag också säga att jag tycker att det är jätteroligt att ni läsare stannar kvar trots att jag inte är på topp just nu, ni är bäst! Detta kommer bli en lång & krävande vecka.. mer om det imorgon om jag hinner. Nu måste jag lägga mig så jag är någerlunda utvilad inför morgondagen. Gonatt :)

helgen

Hejni, nu var det allt ett bra tag sen jag skrev! Kände att det var dags igen, tänkte bara skriva vad jag har pysslat med. I fredags åkte jag&Johan och åt sushi, den har varit öppen i en vecka och jag har redan lyckats vara där tre gånger. Å fler ska det bli, älskart! Där satt vi ett tag i alla fall, alltid lika trevligt att spendera tid med Johan. Senare p kvällen kom Mårten&Magnus förbi, så drog vi å köpte pizza och åt här hemma :) Sen kom Jimmy  också och runt 10 blev alla galet sugna på att öla. Eftersom jag var själv hemma hela natten satt vi här å drack lite. Tog en sväng till Red Brick där jag var för ung för att komma in, det gjorde dock ingenting för jag hade trevligt sällskap utanför :) Sen vidare hem hit igen med de redan nämnda minus Magnus plus Salle. Vi fortsatte dricka å lyssnade på bra musik, haha Salle fick ett hål i läppen och ett snyggt örhänge i örat. Nice! Runt tre tog det slut och jag somnade med trevligt sällskap ;)

Efter en god frukost delade vi på oss och jag åkte och serverade mat med laget på innebandycupen som höll till på Karlberg. Efter det åkte jag hem och sov, hela dagen försvann och vid halv 8 vaknade jag upp igen. Ett litet tag senare var jag hos Magnus med de vanliga. Kollade Jackass 2, så jävla störda men galet roligt. Sen blev det bara Jag, Mårten & Jimmy kvar och vi åkte runt å kollade på stan lite, kollade tv å chillade. Sen körde vi hem Jimmy och låg och kollade tv å körde folk från statt. Chilldag med andra ord!

Imorse vaknade vi runt halv 1. Grymt skönt att sova länge! Vi kollade formel1, haha. Det var faktiskt rätt spännande. Därefter hämta pappa mig och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Ikväll blir det drulles (pizzaställe) med, ja de vanliga. Tills dess ska jag plugga. Så. Det var min helg de!

Det känns förresten lite trist att jag inte har tid till att blogga nuförtiden, det går inte utan inspiration heller. När den kommer tillbaka är jag fit for fight igen. Det blev ett långt och ganska tråkigt inlägg men det är roligt att ha allt sparat! Hoppas ni får en bra kväll, puss.


Hjälp?! Beslutsångest

image722 
ELLER
image721
Beslutsångest är bara förnamnet. Jag var så jävla taggad för hultan, ja det har ni då märkt här i bloggen. jag skulle kunna döda för att se RATM. Dock vet jag inte längre om det är värt att åka dit om inte Johan hänger med. Han ska numera till WTAI. Dit kommer det också kanonband. Foo Fighters. GAH där kan vi snacka lika mycket gåshud som RATM ger mig. Ja. ni märker vad det lutar åt. Förlåt syster&stina :( Jag sviker nog. Fast istället får jag åka till sthlm med Mårten&co, asroligt gäng, jag kommer trivas! Ja. eller vad tycker ni att jag ska göra?

Perfekta våroutfiten

image720
Marie från sthlmstreetstyle har verkligen lyckats skapa den perfekta våroutfiten, enligt mig. Galet snyggt! Såhär kommer jag defenitiv gå klädd framöver. Imorse skrev jag dessutom att jag hade en helt tom garderob, men när jag såg den här bilden kom jag å tänka på mitt senaste inköp; De vida jeansen! Imorgon kanske är premiärdag, får se ;)

Denna dag har än så länge innehållit ett besök på KT som sagt, men även ett på Kuriren. Trevligt! Vår balkommitté är så bra, nu flyter de på riktigt fint faktiskt. Härnäst väntar plugg, prov imorgon. Därefter äntligen träning, ska försöka vara med så mycket som de går i alla fall :) Efter det ska jag chilla hos Magnus igen, precis som de senaste dagarna. Mycket trevligt! Hoppas ni får en bra kväll, puss!

you got my attention at hello

image719
Min garderob känns helt tom och jag finner ingen inspiration = bloggen får lida. Håll ut, jag är bara i en svacka, snart back on track så att säga. Dock måste jag börja ta tag i vissa skolarbeten, FN-rollspel nästa vecka, viktigt! Mer om det nån annan gång. Nu ska jag snart ner på Karlskoga Tidningen för att balkommittén ska bli intervjuvade. Ni får ha en bra dag :) puss

Deep inside, I hope you feel it too


Mr Big - To Be With You. Helt klart en av favorit låtarna just nu. Älskar.

yeees

image718
Tur att jag inte har gjorde minst 100 saker igår för de. Klippte bort mina slitna toppar, därefter skolan med rolig minigolf på idrotten och grymt tråkig dubbeltimma i matte, väl hemma drog jag en promenad & sushi med min älskade mamma. Mys! Efter de blev de återigen chill hos magnus med ölandgänget minus solveig plus jimmy ;) Någon timma senare picka emma & tessan upp mig för att sedan åka in till degerfors och kolla innebandy. De vann, härligt. Det var min dag.

Idag har vi frilufsdag, jag&maria bestämde oss för att ta ett pass på colleseum, Body Jam. åh herre, det var något svårt! Sen väntar badhuset tror jag, om jag orkar. Halv 4 har vi balmöte, kl 6 innebandy möte, därefter träning. Tror inte jag kan vara med, handen vägrar sluta göra ont? galet. Chill hos korkel (magnus) på kvällen är givet. Så här hade ni förklaringen till min dåliga bloggning; fullt upp! Men jag trivs som aldrig förr.

De är humor ;)

Denna helg har varit så jävla grymt bra! Det har varit sjukt kul och galet är bara förnamnet. En tripp till öland sådär var ju inga fel :) Från början var vi cirka 15 pers, det hela slutade upp i; Mig, Mårten, Salle, Magnus & Johan (numera kallad solveig) Synd för de andra att de banga, de missa någe om man säger så!  Hur vi lyckades se kameler, apor & lamor på öland är en gåta, men grymt fränt ändå! En gång. att två ord kan vara så roliga. Haha jag vet inte hur mycket vi skratta, men jävligt mycket var det :) ååh. jag vill tillbaka! Trivdes som fisken i vattnet hela resan, till och med när jag låg å nästan frös ihjäl under natten i bilen. Haha! galet var de ja. Kom hem runt halv 10 igår, sen var vi hos magnus en sväng å chilla.

Därefter åkte jag hem, imorse var jag iväg och jobbade. Sjukt goigt jobb! Efter det kom Erik, Frida, Heden, Stina & Helen och hämta upp mig & syster så drog vi och köpte sushi&pizza och käka de här hemma. Å nu ska jag dra mig iväg till magnus igen å chilla me några där borta. Hel bra helg! Så, seriösare bloggning får de bli nån annan gång. Ciao!

I burned every bridge I ever built

image716
Ungefär såhär kommer jag se ut under denna dag. Inget nytt men jag gillart. Det var allt jag hade på hjärtat, ciao :)

Modevecka / Road trip

image713 Från modeveckan i Paris kunde man bland annat hitta denna brud på streetstyle bilderna, jag hade verkligen inte tackat nej till att byta både plats & outfit med henne! Läckert.

Äntligen är gipset borta. Det är märkligt hur tio dagar kan känns som en evighet. haha! Nu ska jag käka lite är det tänkt, sen hoppa in i duschen för att sedan fixa mig inför resan. Den blev av i alla fall, till öland alltså. Galet, men grymt kul! Då kommer jag alltså hem imorgon då vi ska övernatta där nere, var&hur märks. haha :) Jag kanske slänger in någe mer inlägg innan vi åker annars får ni ha de så bra! Puss

Galet!

Vilken jäkla rolig dag alltså, som jag har skrattat! Jag är ärligt talat helt utmattad på grund av allt skratt, men jag har haft så roligt. Först i skolan när jag och Maria skratta åt en av våra lärare och flera andra händelser. Grymt kul :) Positivt var även mitt provresultat i företagsekonomin, jag har bara ett ord att säga om det; GÖTT! Efter skolan drog jag en promenad med Johan, å då skratta jag ännu mer eftersom jag var tvungen att berätta om hela denna dag. Fick knappt fram några ord mellan allt skratt. Haha :)

jag orkar inte skriva mer. men imorn DÅ NI. Äntligen bort med gipset (om det inte visar sig vara riktigt illa, hoppas inte!) Det kan även hända att det blir en road trip till Öland med Mårten&co, haha galet! Kommer bli great i såna fall, men mer om det imorgon! Puss

Bli min!


Jag är precis som alla andra kär i Björn Gustafsson, så jävla underbar :)

Chloë Sevigny

image712
Chloë Sevigny. Om jag fick välja en person att byta liv med så skulle jag valt henne! Hon verkar så skön, jag gillar verkligen att hon kör sin egen stil. Den kollektion hon har släppt nu är helt galet snygg, här kan ni kika in och se vad ni tycker. Blommigt, transparent & kilklackar; jag gillart!

yeees

image710
Hejni :) Tänkte skriva här en snabbis innan jag drar till skolan. Till och börja med, lördagen blev riktigt rolig. Men det spårade ut lite på förfesten, lite övertaggad, haha!, och det blev lite illa där ett tag. Sånt som händer, sen var allt på topp igen. Så jag trivdes allt, och sedan slutade natten på bästa möjliga sätt.

Igår slapp jag jobbet pga handen, därför åkte jag hem och sov till typ fem. haha! På kvällen kom Johan hit. Mycket trevligt :) Nu måste jag åka iväg, puss!

How's It Going To Be

Min dröm inatt var mer än underbar, vill att det ska bli verkligt. Inte omöjligt, jag får fortsätta hoppas. uj vilken rolig blogg jag har nuförtiden förresten. Mitt hand tar kol på mig, orkar inte fixa med bilder i ps lr nått.. Aja ni får stå ut helt enkelt. Ikväll kommer äntligen johan hem från trysil, hur jag har saknat. Om en timma ska jag sitta i seket på vår a-lagsmatch. Vinna eller försvinna, kom igen nu tjejer! Efter det ska jag nog dra med mig johan på förfest hos emma, supertrevligt :) Därefter drar vi hem till larsson som fyller 20 idag, grattis! Att umgås med Mårten&co är alltid kul :) Tror det blir en asbra kväll/natt! Det var allt för mig än så länge, kanske visar kvällens outfit senare. Annars får ni ha en bra dag, puss!


hur vi ska festa!

och idag var bara förfesten ;)

RSS 2.0