OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Framme i patong!

Idag lamnade vi alltsa mysiga Koh Lanta for det mer stressiga Phuket. Det var inte alls meningen fran borjan men i och med att Sofie reser hem harifran sa ville vi gora henne sallskap dom sista dagarna! Pa sondag planerar vi att gora en utflykt till lite finare oar och sen aker vi till Karon ett par dar for att halsa pa en thailandare vi kanner till dar :)

Det passade ganska bra att vi akte ifran Lanta anda for vi rakade bli lite okanda.. Nar vi skulle till vart hotell i tisdags sa vi som vanligt Green Garden och vi fick ett ovantat bra pris! Glada blev vi men nar han stannade vid Bee Garden och upptackte att det var langre bort sa blev inte han lika glad! Haha :) Darfor kravde dom mer pengar av oss igar.. Sa kan det ga! Jag kommer dock sakna dom otroligt sota ungarna, som ni ska fa se bild pa, och kattungarna! Varldens goaste.

Fast nu ar vi i patong och ska uppleva det ocksa :) Mycket mer folk, lite som turkiet, men det ska allt ga! Sen vi kom har timmarna spenderats pa stranden och nu sitter jag och Madde har. Snart ska vi fixa iordning oss for att ata och efter det vantar lite shopping. Det rycker dessutom i partytarmen sa ikvall blir det fest ;) Hoppas ni har det bra i Sverige trots snon - onskar ni kunde fa vara har allihopa!

Kommentarer
Postat av: Elin W

Hej! Vad skönt Ni verkar ha det. Hoppas ni passar på att njuta för här hemma är allt som vanligt när ni kommer tillbaka :) Förhoppningsvis lite snällare väder bara..¨

Kul att ni redan hunnit åka runt till lite ställen också. Hoppas jag får höra om Thailand små outforskade guldkorn när du kommer hem. Kram Elin

2010-03-04 @ 18:12:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0