OUTFITS NYTT I GARDEROBEN INSPIRATION VILL HA SNO STILEN DAGENS BILD

Fran Phi Phi till Koh Tao


Det kranglar med bilderna sa fler kommer nasta gang!

Halla igen! Senast jag skrev namnde jag en festkvall och den blev precis lika bra som jag hade hoppats, om inte annu battre!! Vi tre tjejer hade egen forfest som inneholl otroligt fula bilder, olspel och sa mycket skratt att vi knappt fick luft. Bast! Sen motte vi upp killarna som var lite sega sa nar de gatt hem traffade vi pa lite annat folk. Otroligt lyckad kvall. Sista dagen pa Phi Phi blev det chill pa stranden (en aning illamaendes) och musslor till mat. Mmmmh!

Dagen efter borjade vi var aningens langa resa till andra sidan on for att TILLSLUT hamna pa Koh Tao idag. Det var farja, minibuss och annu mer farja. Det gick valdigt bra tills vi fick reda pa att sista baten till Koh Tao hade gatt och vi skulle fa spendera en natt pa Koh Phangan.. Regnet stod i backen och vi hamna pa ett halvbra hotell i djungeln. Regn regn regn och lite kortspel kan beskriva garkvallen & natten. Idag nar vi val hittade ett bra hotell slog vi oss ned pa stranden med en mangoshake och solen hojde varat humor igen :)

Kommentarer
Postat av: Kokrorisostotinon

Guud vad härligt ni verkar ha det! Inte ett dugg avis får jag säga ;) Haha Hoppas ni får det sjukt underbart resten av resan också! Hälsa dom andra! Så ses vi när ni är tillbaka i Karlstad (här är det snö och minusgrader ;) ) Puss <3

2012-01-31 @ 19:12:41
URL: http://mintextrakt.blogg.se/
Postat av: Pappa

Är allt bra tjejen?

2012-02-02 @ 12:19:55
Postat av: Helena

Jaa det ar superbra pappi :)

2012-02-02 @ 12:32:11
URL: http://helenaengstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0